lučka 25
|
Dobro jutro. Ma se moram opravičit, ker sem vas mal zanemarjala, pa še v petek sem zatajila. Nimam kaj, so se mi plani sesuli, ker je nekaj prišlo vmes, ampak nič hudega, za paniko zganjat. Včeraj sem pa bolj malo na RR visela, ker me je popoldan začelo tako desno pri jajčniku in ledvici bolet, da sem komaj hodila. Danes je za odtenek bolje. Zgleda se otrok res tam doli v tisti gužvi dobro počuti in se žoka sto na uro, zato pa tako boli. Bom videla kaj bo G rekel v sredo. gigi, bravo za folikle, gredo lepo počasi navzgor in bodo na punkciji pokazali, kak lep zaklad nosijo v sebi. T1979, nič bat, si šele na začetku. Pa tako kot je že blanč rekla, atu se ne da šteti na UZ, se potem na punkciji še vedno najde kak folikel. pikovitka, pa saj to je super. Dve blastocisti. Zdaj pa lepo cartaj, božaj,...pa saj itak jima je najbolje, ko pa sat v gnezdenju pri najboljši mamici.Ti jepa res pasala tista morska relaksacija. zvezdica še ni šla v rim. mlinčka, hvala za bogato obloženo mizo pri zajtrku. Dobro, dobro je tole. zarja, kaj bo danes padel kak štrudel? Ker po moje boš enkrat res vsa šokirana odprla vrata, pred njimi pa vse IVF/ICSI-jevke, željne štrudla. Vitabella, bravo za , lepo ju grej. Vidiš, vsak strah je bil odveč. Čez 14 dni pa en srečen dan. Kruce, a potem NS odpade. Meni je pa bila čarobna ker se tako lepo vidi s 3D UZ pikica, ki ima že nogice, rokice, obraz,...ma vse. Shuki, kako si kaj danes. A so roke trde, a so že kaj ohlajene in omehčane. mismis, lepo, da je včeraj folikel počil in boš šla tako kmalu po zamrznjenčke. Meni je pa tako lepo pogledati na seznam, ko je prostor pti TRPETALKAH zapoljnjen. Za enkrat šele z 2 borkama, a kmalu jih bo več. Punce, dajmo, naj vam vsem uspe!!!
|