|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
22.1.2009 22:07:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ej pa kdaj vam je ratalo 3 strani naklofatuser posted image . Zdej pa ne morem še tega prebrat. Sem do zdej še neki delala in sem čist fuč.

Abra pozdravček user posted image

Ribica helou user posted image . Kako ste?

Pija kdaj je jabučica? Mogoče pa nama rata user posted image

Nočko lubice

je 29.1. v Inboxu, bemti meni ne bo ratalo, pa tako bi rada šla, ker bo to moj  dan traqnsferjauser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.1.2009 22:07:27   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miška a se ti dans mal samomuliraš? Mislim pa, da prideta tud Podganca in Lučka, pa BB še ne ve kako dela..

pa čuj samomulacija je super stvar user posted image user posted image user posted image

sva pa danes s Hedi po telefonu ravno ugotavljali, da me je dr. D čisto za brezveze naročil jutri, namreč glede na to, da je folikel velikost 14, bi me komot naročil šele v soboto.

A misliš, da on sebe z mano samomulira user posted image

Dejstvo je, da te rad (v mednožje) gleda user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.1.2009 22:07:44   
pikovit
Nočko Žižika mojauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.1.2009 22:07:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Pupe moje, jst grem tudi počasi spat. Bomo še jutri kako rekle čez dan,  zvečer pa iz oči v očiuser posted image

Nočko

MBT nočka, se jutri vidimo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.1.2009 22:08:24   
mismis

Miška a se ti dans mal samomuliraš? Mislim pa, da prideta tud Podganca in Lučka, pa BB še ne ve kako dela..

pa čuj samomulacija je super stvar user posted image user posted image user posted image

sva pa danes s Hedi po telefonu ravno ugotavljali, da me je dr. D čisto za brezveze naročil jutri, namreč glede na to, da je folikel velikost 14, bi me komot naročil šele v soboto.

Dejstvo je, da te rad (v mednožje) gleda user posted image  user posted image  user posted image

ali v oprsje?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.1.2009 22:08:46   
pikovit
Mbt nočkouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.1.2009 22:09:23   
pikovit
Mismis v oboje ima kaj videtiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
22.1.2009 22:10:11   
gigi1

ali v oprsje?

Ma šta ti ga ja znam user posted image  Mene je včeri prav za hitro odpravil z "nekaj folikli veklikosti 12mm". Očitno nimam tapravih kvalitet user posted image  user posted image  user posted image . Oprsja ziher ne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
22.1.2009 22:10:39   
gigi1
MTB nočko

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
22.1.2009 22:10:48   
pikovit
No zdej pa tudi jaz grem.Si grem zatlačit še utropizderaj in počivat.Nočko punce.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
22.1.2009 22:11:36   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Kako pa ti to veš???? No, za oprsje je vsem jasno in na očeh...ampak... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
22.1.2009 22:11:50   
pikovit
Žiži tolk skromna pa tudi ne rabiš bitiuser posted image Se kaj najdeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
22.1.2009 22:12:24   
hedviga
user posted image   Žižek, sprijazni se...Samo Mišmiš ima očitno neke mednožne kvalitete, ki jih dr Seksi ceni...

na, Miška, mal da se ti odkupim:
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
22.1.2009 22:12:37   
mismis

ah seveda, ima pa veliko srečo, da ni poletje v školjki, ker potem bi se videlo še malo več user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
22.1.2009 22:13:01   
pikovit
Glede na to kako nam nazorno opisuje kako se njena češpla bleščiči in kako si dr. D vzame čas zanjo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
22.1.2009 22:13:45   
mismis

ali v oprsje?

Ma šta ti ga ja znam user posted image  Mene je včeri prav za hitro odpravil z "nekaj folikli veklikosti 12mm". Očitno nimam tapravih kvalitet user posted image  user posted image  user posted image . Oprsja ziher ne user posted image  user posted image  user posted image

ne pozabi, poleg oprsja je tu še moj nepogrešljiv nasmeh in globok pogled, da o besedah sploh ne govorimo...

spet smo tam, bad bad mismis

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
22.1.2009 22:14:18   
pikovit

ah seveda, ima pa veliko srečo, da ni poletje v školjki, ker potem bi se videlo še malo več user posted image user posted image user posted image

O zapopi.zdit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
22.1.2009 22:14:26   
hedviga

Glede na to kako nam nazorno opisuje kako se njena češpla bleščiči in kako si dr. D vzame čas zanjo.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
da dol padeš....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
22.1.2009 22:15:18   
mismis

vzame ali ne vzame, ampak stava je pa padla

in ja moja češplja se blešči, ker imam kremico z bleščicamiuser posted image in seveda je treba kremco namazat, da ne bodo nogice suhe, pa rokice suhe, pa ....user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
22.1.2009 22:15:45   
gigi1
Hedi sem se že zdavni sprijaznila user posted image  user posted image  user posted image . kako pa, da si nam ti še pokonci?

Pikovitka no, saj nekaj je tud pri meni user posted image

Miška poznam tvoj osvajalski pogled user posted image  user posted image  user posted image . Temu se še jaz ne morem upreti user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
22.1.2009 22:15:55   
lučka 25
Ohoj. Ste spet toliko strani naklofale, da ne vem kje začeti. user posted image

Shuka, evo javno bom priznala kaj se je meni zgodilo na ETZ. jaz ne da sem se spraševala, a mi bo kaj ušlo. Mi tudi je, ko je ata tisto železje not namontiral. Me je samo pogledal, jaz pa njega kot da nič ne vem, pa smo lepo nadaljevali. Ko pa sva šla ven iz ordinacije, sem pa samo hitro letela na WC. Še zdaj se nasmejim temu do solz.user posted image  Ena pred mano pa stopi iz ordinacije in hodi s stisnjenimi nogami in je kar drsala z nogami po tleh in delala res mišje korake. Midva sva se samo spogledala in se začela smejat. Se nisva mogla zadržat.

IVYY, seznam nosečk se bo ekspresno hitro začel večati. Juhej. jaz navijam za to.

Reby, vidim da si ti tudi 100% ubogala glede polnega mehurja. A ne ata tako dobro razloži, da res ne more nič ven pasti. Pa nič at, tudi ti boš kmalu imela tak lep buši kot lara. pa lepe fotke so, sem mal poškilila v album. Si prava lepotica. za jutri pa, jaz po vsej verjetnosti pridem.

Vitabella, a ne zna bit Reško res prav človeški. Pa res najprej razloži kako poteka vse skupaj, pa te opozori za vsakič, ko bo špiknil. Pri mni je še malo počakal, da smo se odpočili, vprašal, če smo pripravljeni in lepo nadaljeval.

miška, da si malo adijo je po moje kar od Superfacta. Meneje tudi tako zelo zdelal, da sem bila čisto adijo, kot da bi bil bolna, z ne vem koliko vročine, pa vsa omotična. To je poe moje kar to. Drži se punca.

lara, kaj praviš? Dieta? Ja pa ja. Saj ne moreš zdržat. jaz sem pa tudi sedaj apetit dobila, samo kaj ko potem prav malo pojem, ker se mi je želodec tako skrčil. Tako, da sedaj čez dan po malo skoz meljem. Pa vidim, da trebušček lepo raste.user posted image

pikovitka, lepo da si odspala narkozo in si spet pri močeh. Izcedki se bodo pa že končali. Pa vidim, da si postala gospodinja, ko si tako zelo pridna. Ampak lepo počivaj vmes, kot sedaj, ne se preveč naprezat.

Zvezdica, vidim da se medotu še nič n mudi. Na enkrat se bo kar zmislil in bo vse na horuk.

Abra, lepo te je spet malo brat. Vidim, da pupa lepo skrbi za mamico.user posted image

sonček, še malo še malo. Se pa ti zadnji kot kaže res vlečejo kot mesci, a ne.

sonček85, lepo da je z vama vse v redu.

Se* je pa že ena četrtina za tabo. Gre kar hitro a ne? Se dobro počutiš?

Zarja, dober sxometer si sestavila.user posted image  Potem maš pa takega panika kot jaz, ki se boji, da bo kaj narobe, pa ni nič konkretnega seksa. Mi je rekel, da do koca ne, samo on še ne ve, da to ne bo držal.user posted image

blanč, kako kj naša vijolična pošast z dvama sončkoma v bušiju? Uživaš? A buši že kaj raste. Zdaj je pa že malo zraste, a ne?

mismis, lepo, da skrbiš za fotostimulacijo, Paše.

gigi, potem se pa jutri po dolgem času vidimo. je pa mismis poskrbela za tvoje, njene, miškine,....folkle. Zdaj kar norijo, ko tako rastejo.user posted image

kruce, lepo da je vse v redu. Ja, zdaj se še bolj malo vidi razlike po tednih, le da je fižolček za kak mm večji. Tvoja ženička naj p kar nič ne pretirava s službo in raje doma uživa v user posted image .

MTB19797, če ti bo kaj v pomoč. jaz sem si špike dajala zjutraj, kot je naročil Reš, on ima tako prakso. Si pa punce dajejo tudi zvečer.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
22.1.2009 22:16:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

NAVIJAMO ZA JUTRI

user posted image

Petek, 23.01.

zup2 - UZ
mismis - kri + UZ

user posted image
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Petek, 23.01.
Hedviga - pregled (dr. Cerar + seksi)

user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Se podpišem pod tole. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
22.1.2009 22:16:09   
pikovit
No evo Žiži mogoče je pa tu skrivnost.V bleščicahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
22.1.2009 22:16:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

user posted image   Žižek, sprijazni se...Samo Mišmiš ima očitno neke mednožne kvalitete, ki jih dr Seksi ceni...

na, Miška, mal da se ti odkupim:
user posted image

oh Hedi thanks a lot, ampak tale dečko ma pa zame tukaj tako hud pogled, da ga zamenjam za 100 dr D-jev, po moje bi že on enega takega pogleda, ki bi ga nakonil meni, takoj pa še prec zanosilauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
22.1.2009 22:16:51   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

user posted image user posted image user posted image user posted image
da dol padeš....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!