|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
22.1.2009 21:35:00   
sonček85
saj boš imela tak buši boš videla,zdaj pa grem počas v ležeč položaj ,naš mali razgrajač pa nori po bušijuuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
22.1.2009 21:35:13   
pikovit
MBT probaj.

Mismis zdej pa res laufa na kliniki,kot mora.user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
22.1.2009 21:35:39   
cukica
Vas zapuščam je dragi prišel domov in grem ,...Nočko vsem skupaj user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
22.1.2009 21:36:22   
pikovit
Cukica lepo se stisnitauser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
22.1.2009 21:36:46   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

MBT jaz si kar zjutraj dajem,mi je enkrat Reš nekaj razlagal,da je boljše zjutraj,pa me je prepričal z razlago.

tega tudi nisem vedela. No fino, bom probala v tem postopku zjutraj in upam, da bodo na ET-ju kaj boljši rezultati

seveda bodo, samo verjeti moraš, če imaš pa probleme s celicami, probaj pa še z refleksno masažo stopal, ki jo izvaja Karmen v Radomljah, nekje na MON-u je objavljena številka

zdaj sem se še otovorila z vsemi možnimi dodatki, ki mi jih je predlagala gigi1. Zdej sem vse svoje upanje stavila na to kockouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
22.1.2009 21:36:55   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Reby, ti si men tolk lepa punca....Res! user posted image

SE STRINJAMuser posted image

Jaz sem istih misliuser posted image

uau, dekle! prelepa siuser posted image ...kmalu boš tudi ti bolj okrogla, ne skrbi, še prehitro pride, je pa res lušno!user posted image

Abrica, srčica moja, lepo da si se javila, topel objemček in lubčka moji gimnastičarki-princeski! Vem, da pridno raste! Ti si v redu?user posted image

Blanči, vse mirno? Upam, da jauser posted image
Zvezdica, 3x/dan? Ni čudno, da mu ploskšuser posted image user posted image  Okna pomagajo, ja, preverjeno od čisto blizu mene, sonček, ju3 akcija čisto, čisto!user posted image

Sonček2, lep trebušček!user posted image
Shukica moja, boli in boli kaj? Revca, mislim nate, upam, da bo vsaj malo bolje, bom zdaj res intenzivno to počelauser posted image . Dieta? Jaz? user posted image  Malo heca, da vidim, če me bereteuser posted image
Zarji, lepota m,b, kje si ti? Kaj novega? Tvoja forma? Kiss!user posted image  Lepo ninaj!
Uff, kake komade flikate!user posted image
Kruce,čestitke za pregled! Itak, da bo ac ok, ne skrbi, uživajta!user posted image user posted image

Pikovitek, Mismis, Gigi, jaz navijam (kot da semuser posted image ) kot zmešana!user posted image user posted image user posted image  NA PLUSSS!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
22.1.2009 21:38:38   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonček2 user posted image  user posted image  user posted image  super za pregled in bauhi za božat user posted image

Rebyka lepotička, bom pa jaz prišla, če Hedi noče user posted image  user posted image  user posted image

Žižek, ti kar pridi, vidiš, kaj se je Krucetu zgodilo nazadnje, ko je zraven mene sedel user posted image

Zanosu je user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
22.1.2009 21:38:52   
pikovit
MBT potem imaš inf. iz prve rokeMogoče bi ti jaz še predlagala globokega dihanja vsak dan 5 min.Potem pa vsak teden dodajaj 5min več.In v Leclercu imaš vodo z kisikom.Tudi lakho piješ.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
22.1.2009 21:40:04   
lara light
Hedi, si me nasmejalauser posted image !
Če si na vezi z Noki jo lepoooo pozdravi!user posted image

Lepe sanjeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
22.1.2009 21:40:23   
mismis

MBT jaz si kar zjutraj dajem,mi je enkrat Reš nekaj razlagal,da je boljše zjutraj,pa me je prepričal z razlago.

tega tudi nisem vedela. No fino, bom probala v tem postopku zjutraj in upam, da bodo na ET-ju kaj boljši rezultati

seveda bodo, samo verjeti moraš, če imaš pa probleme s celicami, probaj pa še z refleksno masažo stopal, ki jo izvaja Karmen v Radomljah, nekje na MON-u je objavljena številka

zdaj sem se še otovorila z vsemi možnimi dodatki, ki mi jih je predlagala gigi1. Zdej sem vse svoje upanje stavila na to kockouser posted image

seveda vsi ti dodatki so super, vendar mislim, da si napisala, da imaš probleme s kvaliteto celic, resnično ti svetujem, da probaš tudi s tem.
Preprosto zato, da se ne boš očitala, da nisi naredila vsega. Namreč jaz z celicami nimam problemov, imam pa probleme z vgnezditvijo, ravno zato sem bila pri bioenergetiku, da mi malo preveri ta enegetska polja. In ne, ne delam reklame, tudi zame je bilo to prvič, ampak morala sem iti, če ne drugega samo zato, da si rečem, da sem naredila vse, kar je v moji moči

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.1.2009 21:42:21 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
22.1.2009 21:40:29   
MBT1979

MBT potem imaš inf. iz prve rokeMogoče bi ti jaz še predlagala globokega dihanja vsak dan 5 min.Potem pa vsak teden dodajaj 5min več.In v Leclercu imaš vodo z kisikom.Tudi lakho piješ.

kakšna voda je to? A se jo diha vsak dan ali samo ko si v postopku?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
22.1.2009 21:40:37   
pikovit
LL in Hedi a še ne spita.Ala deca morajo spatuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.1.2009 21:41:58   
mismis
Larči, tudi tebi lepe sanje in hvala za navijanje.

Hedi, za ju3 sva pa tako zmenjene, zdaj mi samo povej, a se moram kaj spedenat za dr. D-ja, da bo boljše volje, ko bo tebe dobil v roke???

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.1.2009 21:42:48   
hedviga

Žižek, ti si kar postreži, dam zastonj

Reby, dr. seksi = dr. D, nekako si ga Hedi deli z mano user posted image user posted image

Ja, sej, vidve si to kr zase zadržita, jaz sem mogla pa h ateju hodit user posted image

to pa zato, ker jaz nočem tako dobre konkurence user posted image user posted image user posted image user posted image

O ti p...ka!!! A jest pa nisem dobra konkurenca??
Dobr no, priznam, da s čist frišn celulitično ritjo najbrž nisem najbolj erotična, ampak svoje čase sem bila čist ok...user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.1.2009 21:43:04   
pikovit
Vodo probaš piti čim večkrat,samo je cena taka,da jp piješ 1x na teden oz. na dan transferja in pol par dni.

Z dihanjem pa lahko začneš že prej.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.1.2009 21:44:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Žižek, ti si kar postreži, dam zastonj

Reby, dr. seksi = dr. D, nekako si ga Hedi deli z mano user posted image user posted image

Ja, sej, vidve si to kr zase zadržita, jaz sem mogla pa h ateju hodit user posted image

to pa zato, ker jaz nočem tako dobre konkurence user posted image user posted image user posted image user posted image

O ti p...ka!!! A jest pa nisem dobra konkurenca??
Dobr no, priznam, da s čist frišn celulitično ritjo najbrž nisem najbolj erotična, ampak svoje čase sem bila čist ok...user posted image user posted image

seveda si bila, zato sem pa vesela, da ti je uspelo v prvo, da bi nisi več konkurenca user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
22.1.2009 21:44:19   
MBT1979

[/quote]

seveda vsi ti dodatki so super, vendar mislim, da si napisala, da imaš probleme s kvaliteto celic, resnično ti svetujem, da probaš tudi s tem.
Preprosto zato, da se ne boš očitala, da nisi naredila vsega. Namreč jaz z celicami nimam problemov, imam pa probleme z vgnezditvijo, ravno zato sem bila pri bioenergetiku, da mi malo preveri ta enegetska polja. In ne, ne delam reklame, tudi zame je bilo to prvič, ampak morala sem iti, če ne drugega samo zato, da si rečem, da sem naredila vse, kar je v moji moči

[/quote]

Številko od Karmen imam na listku napisano že en teden in ne vem ali naj jo pokličem ali neuser posted image . Zdej si mi dala zagon

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
22.1.2009 21:44:49   
pikovit
Mismis kam pa si šla k boienergetiku?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
22.1.2009 21:44:58   
miska73
U mišmiška kaj pa ti dons limaš...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je omejeno kolk bi jih...
Jst bi prvi krog kar vse tri,
drugi krog pa ta prvega.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
22.1.2009 21:46:01   
pikovit
MBT kar pokliči jo.Je ful fejst.Sem jaz k njej hodilauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
22.1.2009 21:46:35   
pikovit
O Miška živjouser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
22.1.2009 21:47:19   
mismis

Mismis kam pa si šla k boienergetiku?

Pikovit, šla sem k enemu, h kateremu prideš samo s priporočilom.
Bemti, ti povem, ko mi je dal ene kamne gor, me je full začelo peči.

Potem mi je še rekel, da sem imela zašuštrana energetska polja v grlu, glavi in v predelu maternice, to da je glava zašuštrana me sploh ne čudi user posted image user posted image user posted image Glavo luda...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
22.1.2009 21:47:39   
pikovit
O Goldfish nas bereuser posted image Kako si kaj ribica.Kako poteka materinstvo?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
22.1.2009 21:47:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

U mišmiška kaj pa ti dons limaš...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je omejeno kolk bi jih...
Jst bi prvi krog kar vse tri,
drugi krog pa ta prvega.

ma ti kar vzami, ampak samo tisto kar ti je Žižet pustila

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
22.1.2009 21:48:26   
hedviga
Mišmiš, tole so sami izgovori. Ampak nej ti bo. Mene je nazadnje vaginalni pregled pri njem tolk bolel, da si nič ne želim, da še kej vtika ...user posted image user posted image
Jutri pokličem ko pridem tja...Čeprav mam filing da bo prepozn..

Pikovitkica moja, otroc so tko že zdej narjeni, da začnejo razgrajat takrat ko bi mat spala...Evo pol pa takele pišem po netu.
No sej prov, vsaj sem in tja me popade...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dostava hrane na dom
ksenija12

Ali kdaj naročite dostavo hrane na dom?

da, enkrat tedensko (8%)

da, enkrat mesečno (7%)

da, ampak zelo redko (33%)

ne, ni mi všeč (10%)

ne, je predraga (7%)

ne (drugo) (35%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!