|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lega otroka
12.1.2009 20:20:51   
Lorencia
Noseča sem 31.tednov in danes sem imela pregled.
Moja G. je malo oklevala ali bi preverila že na tem pregledu lego ( če je šel iz prečne ) ali na naslednjem pregledu.

Do zdaj mi je naredila 2 x UZ, ki pripada vsaki nosečnici...pa je rekla, da še bo enega naredila po 30.tednu in potem boljše, da ga naredi malo kasneje kot že danes.

Zanima me :
  • ali lego preverijo samo z UZ ali obstaja še kakšna druga varijanta ?
  • v primeru, da je lega neugodna za porod - kako pogosto jo potem spremljajo in kdaj ponavadi ( v katerem tednu ) se odločijo, da te naročijo za CR ( v primeru, da se do konca ne bi plod obrnil v pravo lego ).
Namreč ni mi jasno, zakaj mi je dala G. takšen občutek, kot da bo naslednjič zadnji UZ, ker mi jih pač več ne pripada...torej, kljub morda moji prečni legi - kako pa misli preverjati lego ?

Hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 12.1.2009 20:21:51 >

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: lega otroka
12.1.2009 21:47:31   
birdy
Mislm, ampak res sam mislm (za ziher pa ne vem) da tud otipljejo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?