|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lega otroka
30.12.2008 14:37:56   
Anonimen
lep pozdravček.
zanima me samo kako veste da se vam je otrok že obrnil.jaz sem v 31 tednu in bom na naslednjem pregledu januarja, zvedla če se je obrnala, ker sama tega ne vem. kako ste ve vedele, same od sebe, ali vam je to povedal ginekolog?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lega otroka
30.12.2008 14:49:56   
Anonimen
Ne moreš vedet kako ti je otrok obrnjen.Če bi lahko ,saj potem ne bi rabili več UZ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2008 14:55:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne moreš vedet kako ti je otrok obrnjen.Če bi lahko ,saj potem ne bi rabili več UZ user posted image

To pa žal ne drži.user posted image Ko si v 30 tednu al pa še prej, zelo lepo zatipaš ritko ali noge. In glavico user posted image .
Res pa je, da ene ne zatipajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2008 15:01:34   
Anonimen
ja noge lahko zatipaš to pa še ne pomeni da veš kako je otrok obrnjen ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2008 15:04:39   
Anonimen
Lahkouser posted image . Sploh, če ti trebuh velikokrat otrdeva in se user posted image muva ven z ritko in upira z rokicami in nogicami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2008 15:15:22   
naia
ne vem, kolk lahko sama čutiš ali ne, jaz čutim malo nad popkom, kako izboči glavo pa sva najprej mislila, da je ritka...mi je gin. potrdila, da je glava in da je tamala še v medenični vstavi, zdaj pa tudi opazim, da se še ni obrnila, saj dostikrat "vzdigne" glavo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2008 15:35:37   
Najaa
Do 30t ima otrok še toliko prostora, da še ni stacioniran. Tud če zatipaš noge ali glavo, to ne pomeni, da bo tako ostal. Do okoli 34t se pa ponavadi stacionira in tako ostane do poroda. Ampak ne pri vsaki. Še vedno se lahko tudi kasneje obrača. Takrat pa po moje veš, ker so premiki zelo veliki. user posted image
Jaz nisem v prejšnjih dveh nos. nikoli vedela, kako je otrok obrnjen. Na UZ mi je povedala, da že dol.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2008 15:36:36   
Anonimen
Ženska lahk osamo ugiba kako je otrok obrnjen.
ne more pa vedeti!!

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2008 15:41:55   
Čebel@
no jaz sem skos mislila da je user posted image  prečno ker so bile brcike res povsod,pa sem se zmotila-user posted image  je namreč že od morfe naprej na glavici......sem pa v 33 t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2008 15:49:12   
Anonimen
jaz čutim otroka kak se napenja v predelu popka, kot bi prečno ležala. mogoče se pa z ritko takrat upira, nevem. me pa vsake tolk cajta pod rebri še kar fino nabrca, sploh če ležim. ampak kak bi pa bla obrnjena se mi pa ne sanja. no pa bom na pregedu zvedla. hvala za odgovore.

tudi jaz želim vsem srečno novo leto 2009!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2008 16:40:57   
Anonimen

Ženska lahk osamo ugiba kako je otrok obrnjen.
ne more pa vedeti!!

Se ne daš, ne?user posted image

Jaz sem točno vedla, ker imam srčasto maternico, pa še placento previo sem imela, tak da sem vedno imela 100% potrjeno s strani ginekologa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2008 16:51:36   
Gina
Pa po kolcanju tudi veš, kako je obrnjen. Kolca glavica, a ne. Če ti kolca spodaj, je obrnjen navzdol, oz. obratno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2008 16:53:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Pa po kolcanju tudi veš, kako je obrnjen. Kolca glavica, a ne. Če ti kolca spodaj, je obrnjen navzdol, oz. obratno.

Ne, kaj res?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2008 17:11:36   
zmajaz
Jaz tudi v 1. nosečnosti nisem znala ločiti, kateri del telesa tipam - a je glavica ali ritka, je koleno ali komolec ... Da se je obrnila, sem pa res vedela točno po kolcanju, ki je bilo čisto spodaj. user posted image   Aja - pa v rebra me je potem skos brcala.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 30.12.2008 17:12:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2008 17:22:03   
Anonimen
Didlinaa sama imam tudi srčasto maternico

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2008 17:23:57   
naia
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

o se pa ne strinjam s tabo Gina, pri naši zmeraj čutim kolcanje čisto spodaj pa gin. pravi, da je v medenični vstavi, saj ti tudi ne kolcaš z glavo user posted image , ampak s trebuščkom, sem videla na 3D kako se trebušček premika, ko kolcne...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2008 17:25:17   
Anonimen
zdravo punce.

ja zdej se pa men tut zdi kak bi lahk bla obrnjena. z odgovori ste mi pomagale. glih prej se ji je kolcal in to ful nizk dol, v glavnem čist tam dol, tak da je po vsej verjetnosti že obrnjena. ja pol je pa logično, da me pod rebri z nogcam vsake tulk časa nasuva.
ja, naša tamala bo prava nagajivka!

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2008 17:25:57   
naia
Anonimna, eno vprašanje, zakaj se daš pod anonimno....saj ne pišeš nič takega, da bi se morala dati pod anonimno...al se to men sam zdi...vsaka druga je že anonimna, a piše take osnovne stvari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2008 17:27:42   
Anonimen
naia če te zanima zakaj odpri novo temo z tem vprašanjem,tukaj se ne govori o anonimonsti

LP

(odgovor članu naia)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.12.2008 17:31:49   
naia

naia če te zanima zakaj odpri novo temo z tem vprašanjem,tukaj se ne govori o anonimonsti

LP

a dj ga srat no..user posted image ...zakaj si se pa morala skriti, da si to napisala...mislim, da se punce skrivate takrat, ko si ne upate nekaj povedati pol se pa daš pod anonimno, da lahko poveš, kar želiš in nihče ne ve kdo si...drugič napiši pod svojim nick-om vse...bo bolje veš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.12.2008 17:33:47   
Anonimen
Pod anonimno večinoma pišem,ker je pač takšna možnost,povej in zakaj ne bi??

če te zanima,sem Petr_a ;)

(odgovor članu naia)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.12.2008 17:46:11   
naia
no pozdravljena petra...

piši ti pod kar hočeš, sam verjetno je možnost anonimnega zato, če se hočeš skriti, ne pa kar tako...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.12.2008 17:49:07   
Anonimen
Mislim,da ni pravila kdaj lahko uporabljaš anonimnost ;)

LP

(odgovor članu naia)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.12.2008 20:08:25   
kajajaka
Meni se je mala 3x obrnila na glavo in nazaj na ritkouser posted image ... Sem imela veliko UZ iz zdravstvenih razlogov, tako sem sproti izvedela kako je obrnjena, "obrat" sem čutila le enkrat, ko mi je kar slabo postalo... Sicer pa tudi nisem nikdar točno vedela ali na trebuhu tipam ritko ali glavico...

Problem je bil le v tem, da se jij je med obrati popkovina 2x ovila okoli vratu in bi se lahko slabo končalo... Prosi na UZ, da preverijo kako je s popkovino...

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.12.2008 21:39:38   
Lorencia
Jaz imam prečno lego, vsaj nazadnje sem jo imela...in tudi ne vem, na kateri strani je kaj - saj na desno spodaj in levo zgoraj zna konkretno brcati oz se premikati.
Ko se mu kolca, pa čutim to kot utripanje dobesedno v "tamali" spodaj user posted image .

Je pa bilo zanimivo...da sem v začetku meseca imela zaradi hudih bolečin v zg.delu trebuha v enem dnevu dva UZ - pri osebni G. in porodniščnici in sta mi v roku 3 ur povedala kontra lego glave.
Oba sta rekla, da je prečna lega, vendar en je pokazal glavico na desni strani...čez 3 ure pa la levi strani in mi ni bilo popolnoma nič jasno.Povsod sem videla UZ seveda tudi sama, ko sta merila glavico in stegana itd

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 30.12.2008 21:40:44 >

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?