Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pediatrinja dr. Vodušek 30.12.2008 14:00:03
|
|
|
|
čipka
|
Ne vem če sem na pravem forumu pa vseeno..Včeraj smo bili na drugem cepljenju pri pediatrinji dr.Voduškovi. Vse lepo in prav, le če ne bi blo vse skup tko..šelebajzersk. Vse kar sem jo vprašala, je bil odgovor, ja, bo že ko bo čas za to..mislim..najprej sem jo vprašala,če je možno da dobiva zobke če se slini, potem sem jo vprašala ker mala ful hoče na nogicah stat je bil odgovor nevem, počakajte...a je to kakšen odgovor.. potem kako naj ji umijem vrat-in je pokazala takole, jo prijela za vrat in sem mislila da ji bo čeljust zlomila.. seveda sae je tamala drla ko jesihar in nato je rekla, ja nisem vedla da jo to moti.., tudi stehtat jo je pozabila, tako da sem jo tehtala doma na moji tehtnici. tko sem jezna da bi jo najraje zamenjala, samo ne vem če se to da..kaj ve menite? Pa še moj je rekel, da zgleda ko ena stara k... , ma je bla naličena kot na modni pisti, najbolj me je pa zmotlo to, da je imela polno prstanov in lakirane dolge nohte. Kolikor vem-dohtarji morajo biti s postriženimi nohti-sploh okoli otrok.
|
|
RE: Pediatrinja dr. Vodušek 30.12.2008 17:31:10
|
|
|
|
botrca
|
Kaj ima veze če je imela dolge nohte in polno prstanov? To bi mene najmanj motilo, če si iz vprašanj ki si ji postavljala naletela na takšen "odziv". Kaj pa če je imela slab dan? Ja saj to ni izgovor, ampak vseeno. Saj če sem iskrena, bi tudi jaz razmišljala o menjavi pediatra, zato pozanimaj se pri kaki prijateljici, sosedi ali sorodnici naj ti one predlagajo drugega P. Pa upam, da boš bolj zadovoljna. Mogoče so se ji vprašanja zdela neumna in brezvezna ker sigurno na taka odgovarja že ....let. Zato pridi tu gor na RR pa boš na čisto vsako vprašanje, dilemo, informacijo,izkušnjo...našla odgovor. Meni je kar pomagalo.
|
|
RE: Pediatrinja dr. Vodušek 30.12.2008 21:41:24
|
|
|
|
Kranjcanka
|
kar se menjave izbranega zdravnika tice bi moral biti pri njem eno leto, preden ga lahko zamenjas. mislim, da je z izbiro pediatra isto. pocakaj se na kaksen pregled, pa bos videla, ce je zmeraj tako. mogoce si bolj obcutljiva ka se otrocka tice, pa mogoce, da se drugim mamicam zdravnicini prijemi ne bi zdeli nic posebnega. kar se pa nohtov tice.. zdravniki morajo biti cisti in urejeni. tisto s prstani in lakiranimi nohti je bolj za intenzivne terapije itd. zdrav otrocek se bo prej cesa nalezel doma od starsev kot v posvetovalnici od zdravnika. lp
|
|
|
|
RE: Pediatrinja dr. Vodušek 30.12.2008 21:49:31
|
|
|
|
fitzgerald
|
Ma Voduškova tak stil ja, res deluje včasih mal vzvišeno, če jo sprašuješ take mal bolj splošno znane stvari, ji ni ravno do klepetanja. Pri 4 - 5 mesecih se pač večina otrok zelo slini - pa lahko da bodo zobje jutri ali pa čez 3 mesece, pa tut se skušajo na nogice postavljat, pa ne pomeni, da bodo zato že hodili. Vem, da smo starši vsi navdušeni, pa mislimo,da je to nekaj najbolj posebnega in edinstvenega in se da iz tega razbrat nevem kaj (ne mi zdaj zamerit, sama sem ista), ampak ne moreš pa pričakovat od nje istega navdušenja...ko bo kaj pomembnega, ti bo gotovo povedala. O nohtih in ličilih - sem bila pri njej prejšnji teden (pa še nekajkrat prej), pa je imela res zmeraj zelo urejene, ampak nikdar dolge, naličene je pa tut še nisem videla, mogoče je šla pa ravno na kako zabavo tokrat V glavnem, če ti ne odgovarja, jo po hitrem postopku menjaj, ker jo boš sicer morala še velikokrat gledat, pa nima smisla bit zato slabe volje. Mislim pa, da njena strokovnost res ni vprašljiva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?