fitzgerald -> RE: Pediatrinja dr. Vodušek (30.12.2008 21:49:31)
|
Ma Voduškova tak stil ja, res deluje včasih mal vzvišeno, če jo sprašuješ take mal bolj splošno znane stvari, ji ni ravno do klepetanja. Pri 4 - 5 mesecih se pač večina otrok zelo slini - pa lahko da bodo zobje jutri ali pa čez 3 mesece, pa tut se skušajo na nogice postavljat, pa ne pomeni, da bodo zato že hodili. Vem, da smo starši vsi navdušeni, pa mislimo,da je to nekaj najbolj posebnega in edinstvenega in se da iz tega razbrat nevem kaj (ne mi zdaj zamerit, sama sem ista), ampak ne moreš pa pričakovat od nje istega navdušenja...ko bo kaj pomembnega, ti bo gotovo povedala. O nohtih in ličilih - sem bila pri njej prejšnji teden (pa še nekajkrat prej), pa je imela res zmeraj zelo urejene, ampak nikdar dolge, naličene je pa tut še nisem videla, mogoče je šla pa ravno na kako zabavo tokrat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] V glavnem, če ti ne odgovarja, jo po hitrem postopku menjaj, ker jo boš sicer morala še velikokrat gledat, pa nima smisla bit zato slabe volje. Mislim pa, da njena strokovnost res ni vprašljiva.
|
|
|
|