|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust za 1.maj - Portorož
8.4.2005 12:34:58   
Janeja
Hoj,

mene pa zanima kako ste bli kaj zadovoljni tisti, ki ste si privoščli dopust u Hotelih Morje - npr. Hotel Slovenija?

Mi smo bli lani u Hotelih Palace - Neptun in je bilo super. Letos pa razmišljamo o manjši spremembi, pa bi mogoče prišel u poštev Hotel Slovenija?! Kakšne so kaj vaše izkušnje?

Bo to verjetno naš edini dopust letos, ker bomo junija domov dobili našo malo pikico Leo, pa se bomo potem poleti cartali. Naš "ta veliki" pa si tolk želi na morje, da bomo šli čez prvomajske, pa se bo mami iz Portoroža vozla u LJ k Lei.

No, da slišim vaše nasvete - kaj izbrat: Neptun ali Slovenijo? Ali ker drug hotel u Portorožu?

Hvala pa lep pozdravček,

Janeja

Neposredna povezava do sporočila: 1
8.4.2005 12:59:44   
lin
No pol pa lahko greva na kefe!Pomoje Slovenija

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2005 13:04:06   
Sara3
Ne vem, sem iz Portoroža pa ne hodim v te hotele.
Poglej na te strani:
http://www.hoteli-palace.si/SI/index.php

http://www.hoteli-morje.si/

Hotel Slovenija je skoraj da tik ob "glavni cesti" v Portorožu, je ponoči osvetljen..., Hotel Neptun pa malček vzadi bolj v mirnem področju. Odvisno pa je kaj si želite.

Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2005 13:09:04   
ery
Oj.

V hotelu Slovenija je bila moja kolegica, pa ji ni bilo preveč všeč, ker je vse tako fino...in preveč veliko, pa še avtomobili se slišijo.
Jaz sem pa bila v Neptunu, se mi je pa zdelo super.

Odločitev je pa tvoja.

papa

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2005 15:42:27   
zi&mm
Ojla,

naj ti povem kot turistični tehnik; Hotel Slovenija je za take vip goste, zelo fin, zelo urejen, zelo zelo vse na visokem nivoju; je tik ob cesti in se še najmanjši hrup pred njim sliši v sobo. Kar se pa tiče hotela Neptun; je majhen, prijazen do gostov, skrit očem radovednežev. V kolikor pa bi bila bol na začetku Portoroža je tu še Hotel Barbara poleg Metropola, čisto domač hotel, prijazen do svojih gostov. Če pa si tvoj sinek želi morja pojdi v Aquapark - Hotel Žusterna, kjer se boš imela fino; aja pa tudi v Hotelu Convent je prijetno bivanje - Adria Ankaran še posebej primerno za otroke, kot tudi v Salineri v Strunjanu.

Upam, da ti bodo te informacije kej koristle.

Kjerkoli pač boš uživaj,

Lp, :nosecka:Mili

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2005 20:41:28   
KATY&TIMMY
ojla!od kdaj so v hotelu slovenija vip gosti?delam v njemu pa ga še nisem vidla,a mi lahko poveš?:zmeden:
lp,katja:morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.