Dopust za 1.maj - Portorož (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Janeja -> Dopust za 1.maj - Portorož (8.4.2005 12:34:58)

Hoj,

mene pa zanima kako ste bli kaj zadovoljni tisti, ki ste si privoščli dopust u Hotelih Morje - npr. Hotel Slovenija?

Mi smo bli lani u Hotelih Palace - Neptun in je bilo super. Letos pa razmišljamo o manjši spremembi, pa bi mogoče prišel u poštev Hotel Slovenija?! Kakšne so kaj vaše izkušnje?

Bo to verjetno naš edini dopust letos, ker bomo junija domov dobili našo malo pikico Leo, pa se bomo potem poleti cartali. Naš "ta veliki" pa si tolk želi na morje, da bomo šli čez prvomajske, pa se bo mami iz Portoroža vozla u LJ k Lei.

No, da slišim vaše nasvete - kaj izbrat: Neptun ali Slovenijo? Ali ker drug hotel u Portorožu?

Hvala pa lep pozdravček,

Janeja

lin -> Dopust za 1.maj - Portorož (8.4.2005 12:59:44)

No pol pa lahko greva na kefe!Pomoje Slovenija

Sara3 -> Dopust za 1.maj - Portorož (8.4.2005 13:04:06)

Ne vem, sem iz Portoroža pa ne hodim v te hotele.
Poglej na te strani:
http://www.hoteli-palace.si/SI/index.php

http://www.hoteli-morje.si/

Hotel Slovenija je skoraj da tik ob "glavni cesti" v Portorožu, je ponoči osvetljen..., Hotel Neptun pa malček vzadi bolj v mirnem področju. Odvisno pa je kaj si želite.

Upam, da sem kaj pomagala.

ery -> Dopust za 1.maj - Portorož (8.4.2005 13:09:04)

Oj.

V hotelu Slovenija je bila moja kolegica, pa ji ni bilo preveč všeč, ker je vse tako fino...in preveč veliko, pa še avtomobili se slišijo.
Jaz sem pa bila v Neptunu, se mi je pa zdelo super.

Odločitev je pa tvoja.

papa

zi&mm -> Dopust za 1.maj - Portorož (8.4.2005 15:42:27)

Ojla,

naj ti povem kot turistični tehnik; Hotel Slovenija je za take vip goste, zelo fin, zelo urejen, zelo zelo vse na visokem nivoju; je tik ob cesti in se še najmanjši hrup pred njim sliši v sobo. Kar se pa tiče hotela Neptun; je majhen, prijazen do gostov, skrit očem radovednežev. V kolikor pa bi bila bol na začetku Portoroža je tu še Hotel Barbara poleg Metropola, čisto domač hotel, prijazen do svojih gostov. Če pa si tvoj sinek želi morja pojdi v Aquapark - Hotel Žusterna, kjer se boš imela fino; aja pa tudi v Hotelu Convent je prijetno bivanje - Adria Ankaran še posebej primerno za otroke, kot tudi v Salineri v Strunjanu.

Upam, da ti bodo te informacije kej koristle.

Kjerkoli pač boš uživaj,

Lp, :nosecka:Mili

KATY&TIMMY -> Dopust za 1.maj - Portorož (8.4.2005 20:41:28)

ojla!od kdaj so v hotelu slovenija vip gosti?delam v njemu pa ga še nisem vidla,a mi lahko poveš?:zmeden:
lp,katja:morje::morje::morje::morje::morje:

Stran: [1]