Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 31.12.2008 8:23:15
|
|
|
|
rija
|
swimsuit je najbolj brezvezna stvar za na morje če katera kupi nextovega z opico.....nenošen sicer pa sem že probala na ebayu, samo so pujse pepe zelo iskana roba, pa gredo v višine pri ceni....ker moraš pa še prišteti poštnino v slo, ki ni zanemarljiva
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 31.12.2008 8:26:59
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
A je dvodelni? Jaz sem tudi mislila, ampak sem BP dobila tisti pleten puloverček s Pujso Pepo -> mislim, da je bil 8funtov in 3fute poštnine, bi mogla na ebay na zgodovino pogledat. Pa pižamico od Mothercare, brand new, z Mojstrom Mihom, sem včeraj zbidala za 2,5€ in pri istem prodajalcu kupila še 2 Nextove kavbojke in ene Gapove -> vse skupaj 15funtov s poštnino, prejšni teden so se mi pa vzegnali 3-delni komplet (hoodie, brezrokavnik s kapuco in pleten pulover s kapuco, vse Mojster Miha) od Mothercare -> za 6futov s poštnino
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 31.12.2008 8:32:06
|
|
|
|
rija
|
ni dvodelni, enodelni z zadrgo na hrbtu......modro rumen.... sicer pa je to mojemu premajhno ok, bi še nosil kak mesec ali dva......
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 31.12.2008 8:35:21
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
No, meni še vedno ni uspelo najti Adidas Legend trenerke za mulota. Ker jih vedno razgrebejo.
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 31.12.2008 8:36:42
|
|
|
|
rija
|
kak pa zgleda, ker imam nekaj adidasa parkiranega v omari....nenošenega.....
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 2.1.2009 20:43:51
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija next dela....samo ravno tisto, kar bi moj mulči, pujso pepo, se ne da naročiti naj se gredjo solit Enako
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 5.6.2009 10:26:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Po novem M&S dostavlja na dom. In to preko naročila iz Ringaraje. http://www.ringaraja.net/marksandspencer Na tem naslovu bodo sproti osveževali ponudbo, kakor jo dobijo na police. Da se tudi preverit zalogo in naročit po mailu.
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 5.6.2009 11:11:00
|
|
|
|
katicka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erna 29 Po novem M&S dostavlja na dom. In to preko naročila iz Ringaraje. http://www.ringaraja.net/marksandspencer Na tem naslovu bodo sproti osveževali ponudbo, kakor jo dobijo na police. Da se tudi preverit zalogo in naročit po mailu. samo na ringaraja ni nobene izbire,pet oblačila ali pa še manj za vsako starostno skupino
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 5.6.2009 21:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Trenutno, en dan je tale njihova "e-izlozba" stara in bodo sedaj dopolnjevali ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?