Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 10:52:23
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Next sedaj dostavlja tudi v Slovenijo, vendar ni za pričakovat njihovega paketa še letos, ker so tolk zasuti z delom
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 11:07:17
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Next sedaj dostavlja tudi v Slovenijo, vendar ni za pričakovat njihovega paketa še letos, ker so tolk zasuti z delom Prosim za linke. Hvala!
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 11:13:00
|
|
|
|
pajčolanka
|
a res dostavljajo že v slovenijo? koliko si pa poštnine vzamejo? tiste ki ste že kupovale preko next-a, kakšne številke so to? tako kot H&M-ko so malo večje? upam da veste kaj me zanima. pa kak link bi pasal ja...
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 14:51:56
|
|
|
|
tinatona
|
Evo link od NEXT, s tem da bo delal šele s 30.12.2008, ko bodo dali ven pomladno kolekcijo... Številko vzami eno večjo kot pri H&M (ker te so res ogromne). LP Tina
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 14:53:36
|
|
|
|
zvesta
|
Jap, imajo pa svinjsko drago preko next-a. Poštnina še ne toliko, same cene oblačil so pa za Slovenijo bistveno višje kot za UK.
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 14:54:54
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
http://www.nextdirectory.eu/improve.asp Jaz sem sicer pred enim tednom ali malo več čisto normalno naročila zimsko kolekcijo, no sedaj pa je obvestilo, kakorkoli že, verjamem da se bo po 30dec dalo stvari tudi normalno dobit. Poštnina je 5€. Cene so pač takšne kot so.
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 28.12.2008 14:55:09 >
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 15:24:16
|
|
|
|
pajčolanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona Številko vzami eno večjo kot pri H&M (ker te so res ogromne). LP Tina aha torej če vzamem pri H&M-u 56 moram pri next 62? no bomo počakali da vidim kake cene majo itd...
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 20:17:14
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Jaz sem sicer pred enim tednom ali malo več čisto normalno naročila zimsko kolekcijo, no sedaj pa je obvestilo, kakorkoli že, verjamem da se bo po 30dec dalo stvari tudi normalno dobit. Poštnina je 5€. Cene so pač takšne kot so. V kolikem času pa si dobila paket? In od koga, pošta ali katero drugo podjetje? Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 21:32:07
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Felicity, nisem še dobila paketa, sem pa dobila obvestilo, da zaradi nevemčesaže, naj ne pričakujem paketa med prazniki Sklepam pa da bodo pošiljali preko Royal Maila in bo paket prinesla naša pošta.
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 21:37:20
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Pa še nekaj -> evropski del spletne trgovine je zaprt ker na angleškem nextu poteka zimska razprodaja do -70% off. Še sreča, da sem opazila Je pa res, da morate imeti potem nekoga v Angliji, da vam paket pošlje dalje, ker .co.uk ne pošilja v Slovenijo.
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 21:41:49
|
|
|
|
pajčolanka
|
komi čakam torek, ker zdaj me pa že pošteno firbec daje... upam samo da res cene ne bodo ful višje... malo sem gledala tukaj cene http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/ pa se mi zdijo dost ugodne...
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 28.12.2008 22:49:23
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Felicity, nisem še dobila paketa, sem pa dobila obvestilo, da zaradi nevemčesaže, naj ne pričakujem paketa med prazniki Sklepam pa da bodo pošiljali preko Royal Maila in bo paket prinesla naša pošta. Hvala za info. Jaz sem tudi že pregledala spomladansko kolekcijo, me prav zanima če bodo vsi artikli kot za UK. Lušne reči.
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 29.12.2008 10:12:45
|
|
|
|
Ryssa
|
Glede številk... je ful različno. Pižamice 6-9 mes ustrezajo hm št. 74, majčke z dolgimi rokavi so manjše - boljše vzeti številko večje, hlače ustrezajo hm. Vzela sem tudi en plašček oz. bundico v št. 3-6 mes, pa je precej velika, številka med 68 in 74, bolj 74. Bo lahko imel za celo zimo, medtem ko mu bo pajac hm št. 68 vsak čas premajhen.
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 29.12.2008 10:37:50
|
|
|
|
rija
|
juhuhu....jaz pa sem ravno oddala naročilo v GAPu.... imajo ful znižane stvari....pa njihove zimske jakne so zakon www.gap.com nexta se mi pa nekak ne ljubi naročat ker ima cherokee zelo, zelo podobne modele za pol cene, enake opice, enake napise......enake štumfe, gatike.....torej next je absolutno predrag
< Sporočilo je popravil rija -- 29.12.2008 10:38:21 >
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 29.12.2008 21:26:06
|
|
|
|
zvezdica05
|
Rija, a GAP dostavlja v Slovenijo?
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 29.12.2008 21:54:53
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 Rija, a GAP dostavlja v Slovenijo? Kolikor jaz vem ne.
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 29.12.2008 23:15:02
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 Rija, a GAP dostavlja v Slovenijo? ne
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 30.12.2008 1:15:06
|
|
|
|
Meggi
|
Koliko je menjava v Evre? So pa lepe fensi stvari, res!
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 30.12.2008 7:56:55
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 Rija, a GAP dostavlja v Slovenijo? Hehe, jaz mam dostavljača v slovenijo. ebay
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 30.12.2008 8:18:50
|
|
|
|
pajčolanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Koliko je menjava v Evre? So pa lepe fensi stvari, res! en funt je 1.05 evra. skoraj ena ena torej
|
|
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 30.12.2008 8:21:25
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ja, zdaJ se strašno splača.
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 30.12.2008 8:44:05
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi Koliko je menjava v Evre? So pa lepe fensi stvari, res! to so ameriški dolarji, kar je nekaj manj kot evro....ne vem niti točno koliko....
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 30.12.2008 8:47:31
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
USD ZDAAMERIŠKI DOLAR USD 840 1,42911 VELIKA BRITANIJABRITANSKI FUNTGBP 0,980028
< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 30.12.2008 8:48:04 >
|
|
RE: spletne trgovine z otroškimi oblačili 30.12.2008 8:51:45
|
|
|
|
rija
|
pikapolonica hvala torej naša jakna pride celih 21 eur o madonca.....bom še kar zraven naročila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?