|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:54:54   
Udb
Maša, dej nehi!!!!!!!!!!!!! Klop!?!?!?!?!? To pa še nisem slišala!!!!! Grozno!! Moj :kuza: je pa umrl zaradi ledvičnih kamnov (na operaciji)! Smo tako jokali doma....bolj kot za kakšnim človekom!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:56:40   
Maša26
Hvala hvala hvala!

Danes začnem s čajem. :miska::miska:

Joj, jest moram it delat :ups: Kako hitro gre ura zjutraj, sploh na RR! Upam, da bom lahko med službo kaj gor skočila.

Lep dan vsem, zvečer pa še kakšen čvek :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 7:58:03   
Udb
Dijo Maša!! ;) Pa prid še kaj nazaj! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:02:37   
Maša26
Ja, klop. Naš :kuza: je vidno hiral, vozila sem ga k vsem možnim veterinarjem, vsak je povedal nekaj drugega, sto zdravil je dobil, pa samo na slabše je šlo. Saj pravim, ne smem pomislit, kako je bilo grozno, ko je šel :angel::angel:. Jaz več mesecev nisem k sebi prišla. Dva meseca po tem, ko je poginil, so pa prišli izvidi iz laboratorija, da je imel erlihiozo (jo prenaša klop). V laboratoriju imajo ljudje prednost (no, to razumem) in tako je bilo prepozno :((:((. Sicer je pa itak težko ozdravljiva pri :kuza:, na sto načinov se kaže, pa še to, ko je že zelo napredovala. :(:grrr::((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:03:14   
Maša26
Pridem takoj ko bom lahko :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:04:51   
pupika
Dobro jutro pupike. Še jaz se vam bom pridružila pri jutranjem kofetkanju.

Punce mi je zelo hudo za vaše :kuza:, naša je umrla pred dvemi leti, je pa umrla od starosti, saj je preživela 16 let. Zadnji teden ko smo vedeli, da jo bo oče peljal na injekcijo, sem se samo spraševala kdaj ter upala, da bo še preživela današnji dan. Saj vem, da je oče hotel samo dobro, samo v tistem trenutku sem bila po tihem jezna nanj in na mami, ker sta se tako odločila. V bistvu se je naša :kuza: rešila vsega trpljenja.

Aja Astra ne vem, če si včeraj videla moje sporočilo. Midva bova zidala v Pesnici-Gačnik. Naju je kar malo strah, kako nama bo zneslo vse skupaj.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:06:52   
Udb
Jutro pupika!! :kava:

Ja, zmeraj je težko, ko se je treba posloviti - pa če je to od človeka ali pa od živali! Samo, življenje je pač tako!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:11:01   
Bety
Evo Mujcek ima pozitiven test..:bravo::bravo::bravo:

Samo da razbije to monotonijo med temami...pa kakšna fosilka bi žihar poročala enako...že dolgo ni bilo presenečenj....deeeejmoooooooo ffooooosillllkeeee...

Astra...hmmmmm...ali imaš kakšne druge znake nosečnosti razen zvijanja v trebuhu???...racimo lakoto, lulanje zvečer, žeja, napetost v prsih...
Jaz sem nekaj časa nazaj prepisala nekaj zgodb žensk, ki jim test ni zaznal nosečnosti NIKOLI????...resnično...

Eden od zanesljivih znakov nosečnosti je tudi premik maternice višje...pred M je zelo blizu vhodu...

:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:11:36   
Moncy83
Dobro jutro,

vi ste pa tako pridne :bravo: :bravo: :bravo: predno jaz uspem pridt do RR vi že tri strani nafilate. Ja teli :kuza: ti pa res zlezejo pod kožo a ne.
Imam eno vprašanje za tiste ki pijete krvomočnico, ali jo pijete vsak dan al sam sem pa ke kdaj?
Pri nas pa ni sončka, ampak je vsen fino ker je PETEK :bravo::bravo::bravo:!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:12:38   
Udb
poročena, jaz sem jo pila vsak dan zjutraj! Saj ni tkao zanič!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:14:32   
mujcek
Bibaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje siiiiiiiiiiiiii????????:)-

Nisem mogla zdržati do drugega tedna; sedaj pa čakam, da se mi katera pridruži in nekak bi rada videla vsaj bibo v isti situaciji :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:17:10   
Bety
Mujcek!!!!!!!!!Prosim te!!!!!!1

Hitro napiši nam kako dolge imaš cikluse, kolikokrat ste :sloncek:, prve znake, zamuda....veš, da nas to vse zanima zeeeeeeeeloooooooooo!!!!!

Še enkrat čestitam!!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:19:55   
Bety
Hej pupika!!!!Lepo, da si prišla na :kava:...

Eno posebno skuham zate...:love:...:rozica:...

Povej, kako si drugače?...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:21:52   
mujcek
Prejšnji ciklusi zelo neredni; prvi ciklus s klomifenom neuspešen, drugič je uspelo! Po klomifenu prvi ciklus dolg 31 dni, sedaj pa ne vem kako dolg bi bil; danes je 38 dan! Znaki: špikanje od O naprej, posebno ponoči, ko sem se obrnila ali bolj na hitro premaknila; okrog datuma, ko je nisem čakala, nekako čuden beli tok; zadje 3 dni pa utrujenost, lakoooota in včeraj mala slabost!

To je vse, veliko manj znakov, kot takrat, ko ni uspelo:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:23:06   
mujcek
Ko smo že pri :kava:, koliko kave lahko sedaj spijem na dan, ali se ji moram odpovedati?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:24:03   
Udb
mujcek, pravijo da z nobeno stvarjo ni za pretiravati, drugače pa lahko vse (jaz ti edino kajenja in alkohola ne priporočam!). Tako da 1-2 kavi na dan ne škodita!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:24:06   
pupika
Bety hvala za posebno :kava:.

Jaz sem dobro, mislim da imam z vsakim dnem več moči in upanja.

Danes me razveseljuje sonček, ki mi sveti skozi pisarno.

Bety kako pa kaj ti?

:rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:29:09   
Bety
ehhhhhh...kako....poskušam zaživeti normalno...včasih opazim, da sem živčna od vsega skupaj...ss novembra, ss februarja....moraš res biti maček, da ti je vseeno ...ta mesec sem pila prometrijum do vključno 28.dne ciklusa...to je bilo v torek...in zdaj čakam M...pa zopet v nove boje...saj mi drugega nič ne preostane...

Pupika, uspelo ti je že....in uspelo ti bo še....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:31:36   
biba77
Tukaj sem...
Upanje na :duda:??
Bolj bogo kaze. Pika me v krizu - tu tudi krvomocnica ne pomaga. Nekaj do nic belega toka. Zejna sicer sem, samo to imam vsake toliko obdobje, ko sem bolj. Lulanje je moja stalna praksa in v bistvu ne vidim razlike. Prsi so me pred dnevi samo srbele, nic bolelo? :zmeden::zmeden::zmeden:
Ne vem...
Mujcek, hvala za zelje, ampak jaz pred 40. dnevom testa ne bom delala! Ze tak je bil na 32. dan negativen.
Pupika, sem videla sporocilo o gradnji. Midva greva pa v Svecino. Pocasi nama zakljucujejo projekt in potem se gradbeno, ki pa ga bova tudi v Pesnici rihtala.
Kak bo slo skozi? Pos streho in okna bodo hitro, ostalo pa pol sproti in na koncu kaki miljon kredita, da se vselima. Cez 2 leti bi rada bila v svoji hiski (seveda samo pritlicje bo do takrat).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:33:19   
biba77
Mujcek, pretiravat z kavo ni treba, lahko pa cele dneve kofetkas z nami!!!! :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:36:51   
aljča
dobro jutro:kava::kava::kava:pravjo, da je danes PETAK ZA METAK:):):)pr naju pa bo danes kar oreng posvet v Mb amb.kako naprej a bom še mela en IUI postopek ali bomo kar nehal in počakali na jesensko IVF.Upam, da bo dober petek:rozica::rozica::rozica:
Vsem želim lep danin častim z :torta::torta::torta::torta::kava::kava::kava::kava:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:41:19   
biba77
Hvala, Aljca! Cimboljse zrihtajta in ne dajta se utisat - naj vama vse povejo, kar vaju zanima!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:44:02   
Anonimen
Vsem skupaj..lepo jutro pa še lepši dan!!!9nebesa

Naj vam bo z srečo in upanjem postlan:metulj:

Vaše srčne želje,naj ne umrejo,ker upanje ni samo eno.:angel:

Samo odnehat ne smete,upat za vsako je obilico sreče:love:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:44:45   
mujcek
Še sreča, da bom lahko vsaj na RR normalno :kava:!

Astra saj te razumem, glede testa, tudi jaz ga verjetno danes nebi naredila, pa sem včeraj šla v lekarno po neke stvari za mamo in potem sem pač še CB kupila!

torej bo čez čas spet nekaj hišic zraslo; upam, da vam bo uspelo v čim krajšem času dokončati; takrat pa se boste s svojimi :duda: v nov domek preselile...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Spet je tu....petek!!!!!
8.4.2005 8:51:20   
pupika
Bety vem ja ni ti lahko, sploh pa če se ti to zgodi 2 krat zaporedoma, še meni se je v tistem trenutku svet podiral. Imam pa sedaj tudi nekaj predsedkov, da se mi ne bo ponovilo in imam kar neki strah ko bom spet zanosila, upam, da bom.

Bety vedi, da tam nekje te čaka lučka, ki ti bo posvetlila življenje z tvojo malo pikico pod tvojim srcem.

Astra mi smo lani čakali na gradbeno dovoljeje približno 2 meseca, pri nas to kar hitro uredijo.
Tako kot vidva tudi midva mislila, da se bova čez 2 leti lahko vselila, s tem da bova imela samo osnovne prostore(kuhinja, kopalnica, spalnica), mansarda bo ostala še neizdelana.

Kaj Astra tebi še vedno zamuja M, upam, da boš sedaj spet biba z pikico.

Vsem pupikam en šopek :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.