Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:25:54
|
|
|
|
Udb
|
Skrajni čas da spet nekaj o hrani rečemo! ;) JAz sem že iz malice!! Danes je bilo pa dobro - svaljki pa omakca pa solatka!! ;) ;) ;) Zdaj pa....še nekaj sladkega!! :torta: :)-
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:50:56
|
|
|
|
biba77
|
Jaz pa sem spila pol litra juice-a (:)-:)-:)-:)-)) in pojedla 3 banane. Pa na wcju sem bla. :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:53:52
|
|
|
|
emaa
|
Punce Urša76 je pa v bolnici, v nedeljo si je dvakrat zlomila in izpahnila gleženj, pa še Rok se ji ne javlja več, pacek
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:57:12
|
|
|
|
pupika
|
Ah boga Urša, naj hitro okreva. Škoda za Roka, pa tako dobra sta bila. Mogoče pa ima kakšno tako obdobje in rabi malo časa zase. :rozica::rozica:
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 9:58:03
|
|
|
|
emaa
|
upam, sem ji sms poslala, ko ji že maili ne hodijo več nikamor, pol pa zvem, da se je polomila, boga.
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 10:00:17
|
|
|
|
Udb
|
Joj, res!!!??? Boga revca!!! Jaz se pa jezim nanjo ker nič ne piše na mail!! ;) Se ji bom takoj opravičila preko SMS-ja!!
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 10:03:13
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravite jo se v mojem imenu. res mi je zal za njeno nogo in Roka.
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 10:13:08
|
|
|
|
Udb
|
Ja, urša bo še mal v bolnci - ma kup železa v nogi. Nesreča res nikoli ne počiva!!:rozica:
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 10:28:27
|
|
|
|
buškica
|
Ojej, nesreča pa res ne počiva! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 12:28:28
|
|
|
|
Udb
|
šE MALO....še malo.....pa bo vikend!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- JAz ne morem več..............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOMOV!
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 12:33:39
|
|
|
|
biba77
|
He, he,... taka sila je? Jaz pa sem pravkar spila kozarcek belega (nasa tajnica casti). Saj se samo dobri 2 urci, Udb! Malo "ponetaj" ta cas... :):)
|
|
|
|
Spet je tu....petek!!!!! 8.4.2005 12:46:19
|
|
|
|
Udb
|
Astra, sila je!!! Res! Sem že čisto nemirna!! Groza! Ta teden je bil hudo naporen, v službi so zoprni, pa še želim se zlekniti + kosilo!! ;)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?