Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 15:27:30
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Generalka že napol narejena, Maroga, n'č bat'. Samo še detajle je treba finiširat, pa bo kot iz škatlice. Vsaj za moje pojme, no. Da ti slučajno ne pričakuješ svoje tašče in sorodstva Ker drugače res ne vem, zakaj ves trud
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 18:51:27
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy Meni se zdi Dom perignon malo prevec opevan, okus pa povprecen.... Meni je okus DP nikakav. Enako, tudi meni ni všeč. So mi pa okusne Isteničeve penine, mislim, da jih je omenila ena pred mano. Najboljša mi je Desiree, ima okus po breskvah. Stane 10 € v Sparu. Malce drugačna je, zato mi je tako všeč
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 25.12.2008 20:47:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
od rdečih priporočam Movio Veliko rdeče ali pa Karolino, no pa Duet je tud dober od penin pa Radgonsko Srebrno (v zeleni flaši!!!) ali pa Sobočanovo jagodno penino ima pa Leclerc daleč najboljšo izbiro vin (največ jih najdeš v tisti posebej narejeni luknji)
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 26.12.2008 0:57:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Sobočanovo jagodno penino Tole je slišati pa dobro.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 26.12.2008 14:22:19
|
|
|
|
3T
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Jelcy Meni se zdi Dom perignon malo prevec opevan, okus pa povprecen.... Meni je okus DP nikakav. Enako, tudi meni ni všeč. So mi pa okusne Isteničeve penine, mislim, da jih je omenila ena pred mano. Najboljša mi je Desiree, ima okus po breskvah. Stane 10 € v Sparu. Malce drugačna je, zato mi je tako všeč Jaz bi prav tako podprla slovenskega pridelovalca penin, torej Isteniča, meni še boljši od Desiree je Princesse, imajo pa tudi dražjih penin, če je cena pomemben okvir.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 27.12.2008 13:54:52
|
|
|
|
maya2
|
Zakaj pa rabiš tok drago vino??? Men je res dobra penina Desiree od Isteniča, 11€, če je v akciji v Šaru al pa Merkatorju je pa 8€
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 28.12.2008 22:39:50
|
|
|
|
kaya2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 od rdečih priporočam Movio Veliko rdeče ali pa Karolino, no pa Duet je tud dober od penin pa Radgonsko Srebrno (v zeleni flaši!!!) ali pa Sobočanovo jagodno penino ima pa Leclerc daleč najboljšo izbiro vin (največ jih najdeš v tisti posebej narejeni luknji) si že nabavila? meni osebno DP ni všeč, pa sem ga kar precej popila no, ampak okusi so različni...se mi zdi pa da ti je jana kar fino priporočala.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 29.12.2008 6:49:40
|
|
|
|
Ronči
|
meni so najboljša vina direkt izpod soda. Pa Modra frankinja in Metliška črnina No pa se vidi, da nisem ravno podkovana v vinih, tak da ni kaj dosti ne morem pomagat. Sicer pa druga vina niti ne poznam, no še cviček ,
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 29.12.2008 12:35:55
|
|
|
|
aprilčica07
|
Zlati muškat, ki ga vzgaja moj tast, vino nardi pa ljubi.. njam, ni bolšega, ma ni za prodajo ga prej zmanjka
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 29.12.2008 12:37:07
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 si že nabavila? Jutri grem kupit.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 13:10:48
|
|
|
|
zlatesanje.si
|
Ne vem zakaj bi za penino oziroma šampanjec morali odšteti po nekaj 100€, razen če se gre za res neko hudo VIP zadevo...Drugače pa priporočam penino z zlatom, ki vsebuje 23-karatne zlate lističe kateri so zdravju neškodljivi, o velikih dozah zaužitega šampanjca pa ne bomo govorili ane Steklenica penine z zlatom ki zdrži 0,75litra jo pa lahko dobimo že za slabih 25€.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 13:29:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Slovenska/i ali tuja/i... katera priporočate? Če greš na koncert od lepe Brene jo mimogrede prosi za eno izmed tistih 18-ih buteljk posebne Kristančič-eve izdaje vin "Lepa Brena" . Če bo še njen avtogram gor, bo pa vrednost še toliko večja..
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 13:47:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hvala za nasvet.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 13:54:14
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Hvala za nasvet. Malenkost, ampak pomojem ga je Brena že vsega spila, tko da iz tega kruha ne bo moke
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 13:59:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
Se ne obremenjujem kaj dosti s tem. Za tistih 180€ bodo pa že ponudili nek welcome drink ali nekaj podobnega. Pa če piše gor Brena ali ne, mi je čisto vseeno.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 14:02:09
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Meta, joški so pa 2.500€ začetna cena (za oba, da ne bo pomote ). Aaaah....jaoo meni, jz sem si pa za ta denar šla zobe štelat...če bi vedela, da je ista cena, bi ziher joške šla povečat... ne pa zdaj, z malimi joški in kovinskim nasmeškom...Jea...terminator woman..
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 14:09:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Aaaah....jaoo meni, jz sem si pa za ta denar šla zobe štelat Jaz si zobe zdaj urejam (razmeroma počasi, ker je pač kar nekaj za uredit), ampak gre to kar iz državne blagajne. Jošk mi pač nočejo plačati.
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 14:17:04
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jošk mi pač nočejo plačati. Meni tudi ne, ne zob ne jošk, prasci!
|
|
|
|
RE: Draga vina in šampanjci 17.2.2009 14:40:53
|
|
|
|
loremi
|
Uf, jaz tudi nisem poznavalec penin, ampak primerjava med zlato in srebno radgonsko, srebrna sigurno zmaga. Ali pa Isteničeva. Med tema dvema bi se odločila. Ne vem pa sicer, za kako vip zadevo to gre, ali boš imela kakšno veliko korist od tega. Drugače bi pa tudi jaz ostala na tem - sem kar sem - in nebi šla v nabavo tako dragih penin. No ker pa ne vemo zgodbe, pa je odločitev seveda tvoja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?