Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 18:41:20
|
|
|
|
glen
|
Zato smo pa mi včeraj počasi odprli že zavito darilo in pogledali kakšne baterije potrebujemo, ker mislim da bi bil danes vik in krik ker mikrofon brez baterije nebi delal, Kaj pa benzinske?
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 21:04:20
|
|
|
|
lelaval
|
Hja, to je treba imeti pa na zalogi, ravno za take primere. Saj z leti se boš naučila, mi smo se že, po parih podobnih dogodkih, kot je danes pri vas Pa pojdi na Petrol. Točno tako, kot je napisala Volga - sva midva pred leti tudi nže morala zjutraj hodit na Petrol. Ampak zdaj pa imamo že kar nekaj let doma vedno zalogo
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 21:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A ni bil že lani pri eni identičen problem? Diana5? Ma daj Volga, daj mi vsaj za božič mir
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 21:11:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A ni bil že lani pri eni identičen problem? Diana5? Ma daj Volga, daj mi vsaj za božič mir Ja, prav, ga že dam
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 21:17:49
|
|
|
|
bumerang
|
Nenene, ni bila Diana5, ne dam roke v ogenj, če ni tudi lani bila ravno Rija.
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 21:21:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Nenene, ni bila Diana5, ne dam roke v ogenj, če ni tudi lani bila ravno Rija. A dej nehej, pa menda ne Aja, ne Diani so batrerijo v vrtcu ukradli bojda. ja, tako nekako je bilo.
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 21:24:08
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Nenene, ni bila Diana5, ne dam roke v ogenj, če ni tudi lani bila ravno Rija. A pa se je mož potem tudi dvakrat peljel na Petrol
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 21:27:39
|
|
|
|
bumerang
|
Pojma nimam, bo sama povedala.
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 21:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
a so se zdaj že najdle te frdamane baterije?
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 22:52:05
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Pojma nimam, bo sama povedala. sem že povedala, samo ti ne bereš....napača v tvoji memoriji, bo teba čip zamenjat ker me očitno brkaš z nekim....tudi prejšnjič glede ionizatorja
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 22:53:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 a so se zdaj že najdle te frdamane baterije? itak.....ampak na koncu igrica tamalemu z baterijami ni bila pol tak zanimiva kot brez ker so šle ribe hitro preč, pa jih ni mogel ujeti....torej fiše rulajo brez baterij
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?