Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 10:02:23
|
|
|
|
Volga
|
Hja, to je treba imeti pa na zalogi, ravno za take primere. Saj z leti se boš naučila, mi smo se že, po parih podobnih dogodkih, kot je danes pri vas Pa pojdi na Petrol.
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 10:05:22
|
|
|
|
rija
|
Ja, verjetno se bom res naučila Pa v vsaki igrači je druga vrsta baterije....Petrol pa daaaaleč
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 10:07:53
|
|
|
|
bumerang
|
A ni bil že lani pri eni identičen problem?
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 10:09:38
|
|
|
|
atanja
|
HAHA Od mojga babica ki je čez 80 je letos kupila avto tamalmu. Pa že moj je mogu it v torek gledat če bo dost dober. Pol pa včeri men reče ma kupiš avto, pol moraš pa še taprave baterije zraven najdt-sem porabla cel dopoldne . PA se mi je zdelo tako lepo... Mamo pa tud mi jih na zalogi. Nas je en mesec nazaj za rojstni dan izučil.
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 10:10:47
|
|
|
|
rija
|
No, saj naša babica oz.prababica je edina normalna, je detetu kupila nekaj brez baterij
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 10:18:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A ni bil že lani pri eni identičen problem? Diana5?
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 11:19:40
|
|
|
|
Špacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Prosim, če drugo leto priložiš vsem tem high tech igračam še pre**** baterije! Imam enako željo s tem da, na kurčevi škatli piše, da so baterije priložene, v navodilih pa, da jih je potrebno kupit
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 11:23:41
|
|
|
|
Marogica
|
Rija, tudi mi to poznamo....vendar...samo prvo leto in nikoli več.... je bilo preveč drenja in preveliko razočaranje za otroka...torej...imenuj me kar baterija, toliko različnih imamo doma
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 11:24:02
|
|
|
|
rija
|
a tak celo??
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 11:25:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Rija, tudi mi to poznamo....vendar...samo prvo leto in nikoli več.... je bilo preveč drenja in preveliko razočaranje za otroka...torej...imenuj me kar baterija, toliko različnih imamo doma ja, pri nas je očitno tudi to prvo leto ker lani je bilo še vse brez baterij, en avtek pa jih je imel zraven
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 11:30:01
|
|
|
|
Špacka
|
Ja, tudi to se zgodi, očitno....ampak smo že rešili situacijo, je ata šel na Petrol
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 11:36:08
|
|
|
|
Rožica I
|
Pri nas smo dali tudi to skoz, nabavli vse možne polnilce za baterije, skratka ni da ni ... Sedaj pa smo postali bistrejši , kupujemo stvari brez baterij. Ne zaradi potrebnih baterij, temveč zaradi mojih živcev- vse je piskalo, cvililo, tulilo .. Sedaj pa imam res blažen mir (kar se tega tiče).
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 16:39:28
|
|
|
|
rija
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA moj ma popravca je letel že drugič 20 km na petrol, ker ni dobro pogledal, kakšno baterijo rabi
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 16:42:50
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija AAAAAAAAAAAAAAAAAAA moj ma popravca je letel že drugič 20 km na petrol, ker ni dobro pogledal, kakšno baterijo rabi Pa daj, idi se solit....
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 16:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija AAAAAAAAAAAAAAAAAAA moj ma popravca je letel že drugič 20 km na petrol, ker ni dobro pogledal, kakšno baterijo rabi o ti bogi revež kaj je že on po poklicu?
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 16:43:46
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija AAAAAAAAAAAAAAAAAAA moj ma popravca je letel že drugič 20 km na petrol, ker ni dobro pogledal, kakšno baterijo rabi
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 16:44:45
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 o ti bogi revež kaj je že on po poklicu?
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 16:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: rija AAAAAAAAAAAAAAAAAAA moj ma popravca je letel že drugič 20 km na petrol, ker ni dobro pogledal, kakšno baterijo rabi o ti bogi revež kaj je že on po poklicu? Natasa
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 16:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: rija AAAAAAAAAAAAAAAAAAA moj ma popravca je letel že drugič 20 km na petrol, ker ni dobro pogledal, kakšno baterijo rabi o ti bogi revež kaj je že on po poklicu? Natasa kaj
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 16:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: rija AAAAAAAAAAAAAAAAAAA moj ma popravca je letel že drugič 20 km na petrol, ker ni dobro pogledal, kakšno baterijo rabi o ti bogi revež kaj je že on po poklicu? Natasa kaj Bi se rada skregalaz Rijo?
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 17:05:46
|
|
|
|
rija
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 17:08:23
|
|
|
|
s.
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang A ni bil že lani pri eni identičen problem? Bil.
|
|
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 17:36:47
|
|
|
|
puncica
|
no naš božiček je pa narobne baterije priložil tak da smo jih po vseh možnih igračah napraskal skupaj da je naš avto delal Pa ne vem kak lahko ima en kurčev avto po moje za kaih 5 eur. 6 navadnih baterij noter
|
|
RE: Dragi Božiček, jezna sem nate! 25.12.2008 18:32:57
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 o ti bogi revež kaj je že on po poklicu? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?