Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 29.12.2008 17:08:07
|
|
|
|
silvya
|
Drugače pa res je, da imamo vsak svoj okus in je zelo težko kupit darilo, ki bo res tapravo. Pri nas je pač tako, da v glavnem vprašamo kaj otroci potrebujejo (po moževi strani) in kupimo to kar se rabi ali pa raje damo denar. Druga stran so moji domači. Od tu pa pridejo darila, vsaj za moj in možev rojstni dan, taka res nimaš kaj početi z njimi. In nisem izbirčna, le žal mi je denarja, ki ga brezveze vržejo ven, čeprav z dobrim namenom. Ne maram daril ala steklo (kozarci, krožniki...) in kuhinjskih serviet, pa prtov čudnih barv...,ker jih nimam kam dat. Bi rabla prej večjo kuhinjo. Veliko raje sem, če mi kdo podari samo kakšno rožico, kot če se mi nosi neko navlako, ki je nimam kam dat in na koncu obleži nerazpakirana na kakšni odročni polici.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 29.12.2008 21:44:17
|
|
|
|
Mesečnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica Jaz sem za 15. rojstni dan od tete dobila lutko dojenčka v naravni velikosti He he, preventiva da ne bi prehitro začela otročke delat Ali pa ravno obratno, da ne bi predolgo čakala No, pa konec koncev se je izkazalo, da res vsaka stvar enkrat prav pride - pri meni je sicer trajalo 16 let, a je lutka le postala vsaj malo uporabna: ko sva z možem čakala prvega sinka, sem to lutko zvlekla iz omare, da sva na njej preizkusila svojo spretnost montiranja plenice
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 9:14:54
|
|
|
|
Zamima
|
jaz se pa nobenega takega ne spomnim, ali mi pa res vsi nosijo super darila zvesta, tvoje tempare ga pa res zmagajo , pa tista s selotejpom in moškimi robci, pa z napol pojedenim miklavžom, ajme meni
< Sporočilo je popravil Zamima -- 30.12.2008 9:15:10 >
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 9:57:57
|
|
|
|
Leela
|
Nama je tašča kupila kar tako, za lepš, pregrinjalo za posteljo. Je že prej govorila, da nama bo to podarila pa sva rekla da res ni treba, ker ga ne uporabljava. No pa ga je vseeno prinesla. Iz italije, satenastega, baby roza barve, z volančki in pripadajočima povštčkoma. Meni je bilo zraven resnično fizično slabo, ko sem to videla. Potem pa sva jo prosila, če lahko zamenja (zelo taktično, saj ji nisva mogla rečt da je to najgrša svar kar sem jo videla). Zamenjala ga je potem za deko, ki pa je bila uporabna. jaz pa sem mojemu,še na začetku, podarila šal ki sem ga spletla iz čiste ljubezni. Šal je čudežno izginil, niti enkrat ga ni imel. Sicer je bil res čudne barve in čist zategnjen, ampak vseeno. Še zdaj ga vprašam kje je šal pa pravi, da ne ve .
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 14:38:38
|
|
|
|
pikica*
|
Kakšnega čudnega darila se ne spomnim (no, razen kave, ki jo vedno podarja moževa babica, čeprav ve, da prave kave ne pijeva - ampak to potem odnesem v službo in se tam ponuca). Se nama je pa lani zgodilo, da sva za svaka in njegovo punco kupila Scrabble (nama je to ful lušna igra). Ko sta darilo odprla, sta rekla, da ga že imata. Zato sva rekla, da bi se ga mogoče dalo tudi zamenjat in sta nama ga dala nazaj in rekla, da naj jima raje kaj drugega kupiva .
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 15:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Kakšnega čudnega darila se ne spomnim (no, razen kave, ki jo vedno podarja moževa babica, čeprav ve, da prave kave ne pijeva - ampak to potem odnesem v službo in se tam ponuca). Se nama je pa lani zgodilo, da sva za svaka in njegovo punco kupila Scrabble (nama je to ful lušna igra). Ko sta darilo odprla, sta rekla, da ga že imata. Zato sva rekla, da bi se ga mogoče dalo tudi zamenjat in sta nama ga dala nazaj in rekla, da naj jima raje kaj drugega kupiva . mislim, tole je pa too much.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 15:19:14
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* . Zato sva rekla, da bi se ga mogoče dalo tudi zamenjat in sta nama ga dala nazaj in rekla, da naj jima raje kaj drugega kupiva . saj to ni nič čudnega. isto sem jaz duplirala letos darilo za našega prijateljčka, pa je mamica enostavno rekla, da naj ga zamenjam, ker te kocke že ima..... meni je to normalno, saj vem kje sem ga kupila, mogoče imam tudi račun, zakaj bi delala njej dodatne probleme z zamenjavo
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 15:24:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tudi morda povedala, da darilo že imam (ali pa ne bi, še ne vem), nikoli nikoli pa ne bi rekla tistemu, ki mi ga je prinesel, naj mi zdaj kupi pa kaj drugega.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 17:09:13
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 Jaz bi tudi morda povedala, da darilo že imam (ali pa ne bi, še ne vem), nikoli nikoli pa ne bi rekla tistemu, ki mi ga je prinesel, naj mi zdaj kupi pa kaj drugega. Jaz tudi ne. Niti povedala mu ne bi, da to stvar že imam. Darilo je izraz pozornosti, sporoča, da je nekdo mislil nate in ti želel dobro. Vračanje darila, pa zaradi kateregakoli vzroka, je nemarno početje za moj okus. Če bi meni en rekel, naj grem zamenjat, bi se počutila, da si zmišljuje, kaj mu je dovolj dobro in da me "šeta ko mladega majmuna". Naj pa stran vrže darilo, če mu ni všeč. Ko darilo prinesem, mi je pa popolnoma vseeno, kaj se z njim zgodi. Vedno je bilo prinešeno z ljubeznijo, če ne ga nisem prinesla sploh.
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 17:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako je Gina
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 19:05:24
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 Tako je Gina Ti se še zmeri pod dvema prijavljaš?
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 19:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 19:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 20:32:37
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5 Jaz bi tudi morda povedala, da darilo že imam (ali pa ne bi, še ne vem), nikoli nikoli pa ne bi rekla tistemu, ki mi ga je prinesel, naj mi zdaj kupi pa kaj drugega. Jaz tudi ne. Niti povedala mu ne bi, da to stvar že imam. Darilo je izraz pozornosti, sporoča, da je nekdo mislil nate in ti želel dobro. Vračanje darila, pa zaradi kateregakoli vzroka, je nemarno početje za moj okus. Če bi meni en rekel, naj grem zamenjat, bi se počutila, da si zmišljuje, kaj mu je dovolj dobro in da me "šeta ko mladega majmuna". Naj pa stran vrže darilo, če mu ni všeč. Ko darilo prinesem, mi je pa popolnoma vseeno, kaj se z njim zgodi. Vedno je bilo prinešeno z ljubeznijo, če ne ga nisem prinesla sploh. Jaz sem dobila kar nekaj tistih svečnikov, ko svečko prižgeš spodaj - pa dišeč oljček gor naliješ; za rd, novo leto..... Pa nikoli nisem rekla nikomur, da to že imam in da naj zamenja....Imam za rezervo, če se kaj razbije . Dva sta celo enaka. Ravno tako nevljudno se mi zdi, da tisto kar dobim(dobiš) za darilo podariš naprej. Nekako sem bila vzgojena v tem duhu, da se to ne sme počet......podarjat daril naprej..... ......še hujše......vračat ; ko smo se s taščo enkrat hudo usekali - mi je skoraj vsa darila, ki sem ji podarila nastavila na stopnice, češ da bom nazaj vzela. Jasno, da jih nisem.....
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 21:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 Tako je Gina Ti se še zmeri pod dvema prijavljaš? 1. ja, (če že moram razlagat), ker mi en računalnik ful počasi dela, po mojem je poln virusov in zatoooo se potem včasih premaknem na drugega če se mi da... 2. če pa še moram kaj za nazaj razlagat, se pa nisem sama s seboj dopisovala ker toliko sem še prisebna, ampak je takrat na drugem računalniku sedela moja sestrična pa sva se malo zezali, so what, nisva nikogar žalili, le iz sebe sem se norca delala, recimo temu tako 3.tretjič, sem že pred kakim tednom Jerneji RR pisala, naj me izbriše iz Diana 5 pa me še niso (ne vem koliko časa to traja) in pač potem pišem iz računalnika ki je frej, ali pa iz tistega, ki nanese 4. no zdaj me pa hitro spljuvajte, pa ne pozabite baterij omenit (ker se mi zdi, da so omenjene vedno tam, kjer se pojavim pa nič hudega, nisem nič jezna )
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 21:17:42
|
|
|
|
felix7
|
nekatere ste me pošteno nasmejale, pri nekaterih sem pa dobila občutek, da malce pretiravate. Pač nekateri ne znajo kupiti daril, sploh starejši. Od moža babica ima včasih kakšne smešne izpade, npr. iz omare potegne 40 let staro krilo, ki ga ona ni nikoli nosila, meni bi pa zagotovo pasal Ampak jo razumem, ona gleda iz praktičnega vidika, škoda ji je stran metati, so pač vajeni tega, da ne gre nič v smeti. No, glede na to, da se moda ponavlja, pa lahko to krilo še v modo pride Še vedno pa da z veseljem, čeprav se ne zaveda, da morda podarja neprimerne stvari.
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 21:23:49
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 2. če pa še moram kaj za nazaj razlagat, se pa nisem sama s seboj dopisovala ker toliko sem še prisebna, ampak je takrat na drugem računalniku sedela moja sestrična pa sva se malo zezali, so what, nisva nikogar žalili, le iz sebe sem se norca delala, recimo temu tako
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 21:28:06
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 2. če pa še moram kaj za nazaj razlagat, se pa nisem sama s seboj dopisovala ker toliko sem še prisebna, ampak je takrat na drugem računalniku sedela moja sestrična pa sva se malo zezali, so what, nisva nikogar žalili, le iz sebe sem se norca delala, recimo temu tako Kaj se pa ti tolk režiš?
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 21:31:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 2. če pa še moram kaj za nazaj razlagat, se pa nisem sama s seboj dopisovala ker toliko sem še prisebna, ampak je takrat na drugem računalniku sedela moja sestrična pa sva se malo zezali, so what, nisva nikogar žalili, le iz sebe sem se norca delala, recimo temu tako Kaj se pa ti tolk režiš? itak.... pa na baterije ste pozabile
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 21:31:13
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 1. ja, (če že moram razlagat), In kateri je tvoj drugi nick, ce se ti ze da razlagat
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 21:32:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Diana
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 21:45:56
|
|
|
|
Gina
|
aja, evo, zdaj pa štekam
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 22:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No zdaj veš , by the way Gina, moja mami te lepo pozdravlja. .
|
|
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 22:45:51
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde IZVIRNO SPOROČILO: LEPOTIČKA55 2. če pa še moram kaj za nazaj razlagat, se pa nisem sama s seboj dopisovala ker toliko sem še prisebna, ampak je takrat na drugem računalniku sedela moja sestrična pa sva se malo zezali, so what, nisva nikogar žalili, le iz sebe sem se norca delala, recimo temu tako Kaj se pa ti tolk režiš? Zaradi te razlage, ki sem jo citirala... Lepotička, al Diana, ti sama veš, da to kar si napisala ni res. Pod enim nickom si pisala npr. ob 13h, pod drugim ob 16h. Ne vleči me za nos
|
|
RE: najbolj zgrešena darila :) 30.12.2008 22:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja potem pa nimam kaj, sem pač psiho a ne, a si zdaj zadovoljna? Zdaj pa te prosim, da se posvetiš še kakšnim stvarem, ki jih moraš opraviti v starem letu, sicer lepo od tebe, da se ti da tako ukvarjati z menoj, res hvala, ampak....a se ti res da? Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj, lahko tudi na zs, da pustiva druge, da uživajo v novoletni mrzlici, ne pa o pogrevanju starih tem, no jaz ti bom pa odgovorila na vsa tvoja vprašanja, velja? pa mirno novo leto 2009 ti želim pa malo več strpnosti in razumevanja pa sreče in veselja, seveda
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?