Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra2a Nisem ga. Ga letos ne smem, ker vozim do cerkve. Veš kaj, lahko jih pa zafrknem, ga cuknem in preprosto NE GREM. A ni to fajn. Ma mal me pa že drži...V soboto gremo 4 babe ven. Pol si bom pa dala duška. Pa sem spet na vrsti za vozit in jih bom spet zaj***** in si bom zrihtala prevoz. Se opravičujem, če smo zašli s teme. Grem si natočit...(VODOOOOO) pa-pa
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:01:44
|
|
|
|
Freycha
|
**** jaz sem mislila, da si ti doma in da uživaš... mislim, da nič ne delaš. Pa zdej vidim, da si pridna
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:02:04
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa imamo oboje praznike frej muslimanske in pravoslavne. U, super. Koliko dni imate pa potem na leto - približno - prostih? Ogromno... ampak ce se gre za verske praznike pol imamo samo dvakrat po 3 dni muslimanskih " bajramov" , takrat itak naredijo kar pocitnice. Pa pravoslavni bozic in njihovo veliko noc.. Ampak imamo pa se en kup drzavnih... Jej, ti kar zavidam . Kaj pa delaš, če ni skrivnost? Sama imam Kairo (in nasploh Egipt) v zelo lepem spominu , tam sem bila daljnega leta 1989, ravno za praznike ob dnevu republike konec novembra , petnajstletna smrklja. Že vsa ta leta razmišljam, da bi takšno potovanje po Egiptu z veseljem ponovila, pa so ga doslej žal prehitele vedno druge destinacije. Ampak enkratg pride na vrsto, zagotovo . Pozdravček v lepo in tako drugačno prestolnico!
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:05:45
|
|
|
|
Freycha
|
ja ja... jaz sem tudi Egipt prepotovala po dolgem in počez.... s prstom po zemljevidu
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha **** jaz sem mislila, da si ti doma in da uživaš... mislim, da nič ne delaš. Pa zdej vidim, da si pridna Sem doma... ampak tud delam, samo za moza. Ima svoj biznis pa mu pomagam... Je to kar fino ves ... tok da mal mozgancke razgibas .. ampak nisem pa obremenjena da moram nujno neki...
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa imamo oboje praznike frej muslimanske in pravoslavne. U, super. Koliko dni imate pa potem na leto - približno - prostih? Ogromno... ampak ce se gre za verske praznike pol imamo samo dvakrat po 3 dni muslimanskih " bajramov" , takrat itak naredijo kar pocitnice. Pa pravoslavni bozic in njihovo veliko noc.. Ampak imamo pa se en kup drzavnih... Jej, ti kar zavidam . Kaj pa delaš, če ni skrivnost? Sama imam Kairo (in nasploh Egipt) v zelo lepem spominu , tam sem bila daljnega leta 1989, ravno za praznike ob dnevu republike konec novembra , petnajstletna smrklja. Že vsa ta leta razmišljam, da bi takšno potovanje po Egiptu z veseljem ponovila, pa so ga doslej žal prehitele vedno druge destinacije. Ampak enkratg pride na vrsto, zagotovo . Pozdravček v lepo in tako drugačno prestolnico! Dobrodosla nazaj... obvezno k nam na sok in kavo. Kaj delam? Ne ni skrivnost... moz ima podjetje in sem mu tajnica...pa se mal racunovodja zraven in cistilka.
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ja ja... jaz sem tudi Egipt prepotovala po dolgem in počez.... s prstom po zemljevidu Ampak enkrat pa prides a ne?
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej moram pa res delat. Vsem ki praznujete vesele praznike in tisti ki ne pa fajn se spocijte in nauzijte doma in druzine... grem delat
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:29:24
|
|
|
|
mehurčica
|
Evo še eni, ki ne praznujemo božiča. Darila bomo sicer pogledali jutri zjutraj, ampak to samo zato, ker se nam ne da čakat do januarja. Sem se tudi zato v službi javila, da sem delala danes popoldan, ker vem, da drugi pa praznujejo in jim je prav prišel dela prost dan ali vsaj skrajšan.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 23:33:49
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak enkrat pa prides a ne? a smo vabljeni na kavo in sok?
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 1:34:03
|
|
|
|
Marogica
|
Tudi mi ne praznujemo BOžiča. Smo pa bili danes pri BAGI-jevih, saj je to edini (skupni) dan, ko imamo čas, da izmenjamo darila...Torej smo ga letos nekako praznovali, mar ne?
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 8:57:12
|
|
|
|
Allia
|
Mi praznujemo našega dobrega starega Dedka Mraza
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 9:14:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
Mi pa praznujemo oba božiča, katoliškega in pravoslavnega ,
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 9:35:27
|
|
|
|
lukec
|
Mi sicer gremo k tašči na večerjo pol pa domov pa v posteljo. Nisem verna in božiča ne praznujem.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 9:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha evo, še eni, ki ne praznujemo božiča.... sva si vzela čas, pa darila pripravila, pa potem sva malo pomalcala.... to je pa tut vse..... eno vprašanje zame, ki sem bolj kratke pameti: a, če dobite danes darila, to še vedno ni praznovanje božiča
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 9:53:08
|
|
|
|
Freycha
|
Ne, ker si jih ne bomo danes razdelili Samo pripravljala sva jih, ker potem ne bo več časa... aja, lažem, danes Dita dobi od babice in dedka darilo (verjetno), ker gremo tja na kosilo. Ampak to ni božično kosilo... pač kosilo, ker sem jaz končno malo doma, da se lahko vsi skupaj dobimo z mojimi starši se pa itak šele 28. dobimo, ker prej in kasneje ne bo časa, da bi se skupaj z mojim bratom, ki pride danes iz NL dobili.... torej ne, ne praznujemo božiča
< Sporočilo je popravil Freycha -- 25.12.2008 9:54:16 >
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 10:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak enkrat pa prides a ne? a smo vabljeni na kavo in sok? Absolutno kavo , sok in se na kosilo v pravi arabski dom ... sam futer ( hrana) bo slovenska, da mi ne boste lacni sli od mene
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 10:05:51
|
|
|
|
atanja
|
Mi gremo na večerjo k momu da se mal vidmo-nič posebnega. Danes mamo doma vsi skupaj k kosilo. k ob nedeljah. Aja praznujemo pa to da smo vsi trije skupaj. In to celo dva dni. TAko da imam zelo rada Božič
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 10:08:38
|
|
|
|
Freycha
|
oh, jaz sem pa mislila, da če je kosilo v igri, da bom izkusila prave arabske jedi ni panike, tudi SLO hrana ne more bit čisto istega okusa
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 10:10:04
|
|
|
|
bumerang
|
Jaz praznujem vse, če mi dajo fraj dneve.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 10:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha oh, jaz sem pa mislila, da če je kosilo v igri, da bom izkusila prave arabske jedi ni panike, tudi SLO hrana ne more bit čisto istega okusa Lahko..ni problema. sam da ne bos pol rekla da si bila lacna... Ker temu kar oni jejo se bolj tesko rece hrana... ampak na zeljo dobis . Ce bos lacna imam blizu mc donalds pa pizzahut
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 12:35:43
|
|
|
|
čipka
|
Jaz praznujem vse, če mi dajo fraj dneve.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 14:35:32
|
|
|
|
ZARA
|
Midva sva oba ateista, tako da ne praznujemo božiča v tistem pravem pomenu. Ostaja pa vseeno neka tradicija, ker ima moja mami na božič RD.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 16:37:42
|
|
|
|
NRMM
|
Mi tudi ne praznujemo božiča,pa sva oba krščanske vere.Navaden dan pač,no le da je dela prost. Nadaljujem edino tradicijo od kar imam otroke,da postavljamo smrekico 24.12.,pa še tavelika ima na ta dan RD,in je še toliko večje veselje.''Božiček''nastavi darila ponoči,na božični dan jih odpiramo. Če ne bi bilo otrok,tudi vsega tega ne bi bilo.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 25.12.2008 17:54:26
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec Mi sicer gremo k tašči na večerjo pol pa domov pa v posteljo. Nisem verna in božiča ne praznujem. Enako.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?