Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 20:49:40
|
|
|
|
lokvanj20
|
Ja tud jst ga ne praznujem. Je dan kot ostali drugi dnevi. Lp
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 21:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi mi ne
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 21:17:25
|
|
|
|
Tinky
|
Midva sva ateista, tko da bo jutri dan, kot vsi ostali.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 21:52:09
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Praznujem samo to, da je mož frej in mi ni treba skrbet za varstvo. Jaz pa delam. Tako da .. navaden dan.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:04:58
|
|
|
|
Rožica I
|
No, jaz ga ne. Ga pa praznuje sin (oz. ga seznanjam z avtohtonimi običaji tega praznika), tako da zanj bodo že jutri darila pod jelko, drugi pa jih dobimo od legende Dedka Mraza .
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:05:45
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Midva sva ateista, tko da bo jutri dan, kot vsi ostali. Tudi zame oz. za naju je danes povsem navaden večer, le da naju čakajo štirje prosti dnevi . Nikoli nisem praznovala božiča, tako da sva imela tudi danes povsem običajno večerjo - pico . Darila nosi pa itak stari, dobri dedek Mraz
< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 24.12.2008 22:06:18 >
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz sem pravoslavne vere, mož je ateist,oz.še sam ne ve kako bi se opredelil. Sama nisem preveč verna,ampak če praznujem, potem praznujem 7.januarja. Otroka spita, večer kot vsak drug. Še kdo? Tud mi ne... moz je se v sluzbi jutri je normalen delovni dan in sola ...
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:29:33
|
|
|
|
pika**
|
Tle pri nas na kmetih poka in rakete frčijo k pr' n...... - torej se praznuje. Sem iskala po netu, zakaj za Božič morajo frčat rakete in pokat petarde ( očitno prepoved ne velja povsod in za vse v Dežel'ci podAlpski ) pa stric Google ne najde odgovora.
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:34:22
|
|
|
|
Freycha
|
evo, še eni, ki ne praznujemo božiča.... sva si vzela čas, pa darila pripravila, pa potem sva malo pomalcala.... to je pa tut vse..... zakaj pa mora pokat okol božiča, pa tut men ni jasno.... razen to, da so tolk veseli, ker se je Jezušček rodil?
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:39:31
|
|
|
|
petra2a
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz sem pravoslavne vere, mož je ateist,oz.še sam ne ve kako bi se opredelil. Tud mi ne... moz je se v sluzbi jutri je normalen delovni dan in sola ...
< Sporočilo je popravil petra2a -- 24.12.2008 22:40:09 >
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:40:28
|
|
|
|
pika**
|
Pri nas ni že ene 4 leta nobene pirotehnike, čestitke smo dal na minimum ( samo enim zlo vernim sorodnikom smo pisal, ker drugač zlo zamerijo , kar seveda ni v duhu krščanstva , ampak tko je v Deželci ) , daril za žlahto tud ne bo nič letos in smo ta denar nakazal Unicefu Zdaj grem pa ven gledat , kateri od mojih idiotskih sosedov meče petarde ob 22.40
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra2a IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Jaz sem pravoslavne vere, mož je ateist,oz.še sam ne ve kako bi se opredelil. Sama nisem preveč verna,ampak če praznujem, potem praznujem 7.januarja. Otroka spita, večer kot vsak drug. Še kdo? ****...kje pa živite, da imate jutri šolo? Sam tok me zanima.... lp, petra Tud mi ne... moz je se v sluzbi jutri je normalen delovni dan in sola ... Kairo - Egipt.
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:41:10
|
|
|
|
petra2a
|
Ja...citirat pa znam ja...ma nema veze. Sem hotla sam vprašat ****, kje živi, da imajo mulčki jutr šolo?
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam tok... avtorici teme pa povem da imamo pa pravoslavni bozic tud mi prost dan...( je od 90 miljonov egipcanov ene 8 miljonov kristjanov - pravoslavnih) Pa imamo oboje praznike frej muslimanske in pravoslavne.
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra2a Ja...citirat pa znam ja...ma nema veze. Sem hotla sam vprašat ****, kje živi, da imajo mulčki jutr šolo? Ni problema... jaz vse razumem...
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:44:46
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa imamo oboje praznike frej muslimanske in pravoslavne. U, super. Koliko dni imate pa potem na leto - približno - prostih?
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:46:54
|
|
|
|
petra2a
|
****, pa je lepo živeti v Egiptu? Tako noroooo se sliši. Ej, kje živiš? V Egiptu. A res...lepo. Pa ti? V Lj. Joj, kje pa je to.. Punce brez zamere....dogaja se mi...čakam, da gremo k polnočki.
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa imamo oboje praznike frej muslimanske in pravoslavne. U, super. Koliko dni imate pa potem na leto - približno - prostih? Ogromno... ampak ce se gre za verske praznike pol imamo samo dvakrat po 3 dni muslimanskih " bajramov" , takrat itak naredijo kar pocitnice. Pa pravoslavni bozic in njihovo veliko noc.. Ampak imamo pa se en kup drzavnih...
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:49:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra2a ****, pa je lepo živeti v Egiptu? Tako noroooo se sliši. Ej, kje živiš? V Egiptu. A res...lepo. Pa ti? V Lj. Joj, kje pa je to.. Punce brez zamere....dogaja se mi...čakam, da gremo k polnočki. Da ga nisi ti mal cuknila Drugace pa men je kar uredu tuki se ni za pritozevat.
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:54:14
|
|
|
|
Freycha
|
jaz bom pa letos prvič pisala čestitke - no, namen je.... sam jih bom pa obvezno drug teden odposlala, ker so Novoletne in ne Božične **** ti maš pomoje kar vsak dan praznik , ne?
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:55:33
|
|
|
|
petra2a
|
Nisem ga. Ga letos ne smem, ker vozim do cerkve. Veš kaj, lahko jih pa zafrknem, ga cuknem in preprosto NE GREM. A ni to fajn. Ma mal me pa že drži...V soboto gremo 4 babe ven. Pol si bom pa dala duška. Pa sem spet na vrsti za vozit in jih bom spet zaj***** in si bom zrihtala prevoz. Se opravičujem, če smo zašli s teme. Grem si natočit...(VODOOOOO) pa-pa
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Praznujemo, pa po novem letu še en Božič.Pa novo leto valda.
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:57:29
|
|
|
|
Freycha
|
ja najboljše, da tam do februarja na vsake dva tedna praznujete božiče in nova leta
|
|
|
|
RE: a še kdo ne praznuje Božič? 24.12.2008 22:58:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jaz bom pa letos prvič pisala čestitke - no, namen je.... sam jih bom pa obvezno drug teden odposlala, ker so Novoletne in ne Božične **** ti maš pomoje kar vsak dan praznik , ne? No ja tak fajn pa spet ni... Ob praznikih so mozje ponavadi doma....no mojga skor nikoli ni Trenutno pa imava res full dela... avidis jaz tuki cvekam v bistvu bi mogla pa racune pisat... pa bilanco... No pa sej delam mal , da ne bo vojne doma pol...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?