|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po tem...
7.4.2005 17:39:23   
TANTRA
Drage moje nove priajteljice,
prestala sem, sedaj počivam. Hvala vam za vzpodbudne besede, ki so pravi balzam za dušo. Sedaj sem na počitku in bom zopet z vami. Še vedno sem polna upanja, da bom srečna mamica....
Naj vsem napišem mojo misel, ki sem jo prebrala v Alkimistu in naj bo namenjena vsem, ki upajo:
KADAR SI NEČESA RES ŽELIŠ, STRMI VSE STVARSTVO K TEMU, DA BI SE TI SANJE URESNIČILE...

Naj ta misel seže povsod...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   po tem...
7.4.2005 17:43:16   
Skorpija
:rozica::rozica:Joooj Tantra, meni je tako hudo, pa te sploh ne poznam... Drži se in bodi prepričana, da Alkimistove besede popolnoma držijo in da bo tudi zate hitro posijalo sonce!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po tem...
7.4.2005 17:46:05   
Bety
Tantra...:rozica::rozica::rozica:

Vsekakor vemo, da se nam bo želja izpolnila... in to verjetno prav kmalu...

Zdaj pa počivaj, da boš zbrala moči za nove boje...

:rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po tem...
7.4.2005 19:03:54   
total
Tantara glavo pokonci in mislim nate:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po tem...
7.4.2005 19:04:09   
tinkamiška
Draga Tantra, ostani polna upanja še naprej:rozica:

In, ja, tudi nas ostale bo gnala misel iz Alkimista naprej:rozica:

Drži se:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   po tem...
7.4.2005 19:16:08   
Nyah*
Draga Tantrica, bodoca srecna :nosecka:!

V srcu me trga zaradi tvoje bolecine:((, a vesela sem tvojega optimizma:bravo::bravo::bravo:.

Posiljam ti en lep sopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: iz srca, pa hvala za prelepo misel, vsem nam bo v spodbudo.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   po tem...
7.4.2005 19:18:00   
Maša26
Tantra, :angel::angel:

vse stremimo in želimo in upamo... naj nam stvarstvo pomaga..

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   po tem...
7.4.2005 19:32:01   
ElaM
Tantra drži se :rozica::rozica:
Ne pozabi, oči imamo na sprednji strani zato, da gledamo vedno le naprej.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   po tem...
7.4.2005 20:14:45   
Anitka
:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

Drži se,

Anitka:pika:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   po tem...
7.4.2005 20:22:18   
aljča
Želim ti vse najboljš:pujs::pujs::rozica::rozica::angel::angel::angel::duda::duda::duda::nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   po tem...
7.4.2005 20:26:43   
ronni
Tudi jaz mislim nate in držim pesti, da čimprej okrevaš in misliš samo na pozitivne in lepe stvari!!
Čeprav sem bolj nova, se počutim mnogo bolje odkar sem z vami. Upam, da tudi ti čutiš to poziivno energijo. DRŽI SE!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   po tem...
7.4.2005 20:53:52   
cmokec
Tantra, hudo je za tabo, vse lepo prihaja.

Klub žalosti sem neizmerno vesela tvojega optimizma. Pa bo še prišel kak slab dan, a dobrih bo zmeraj več. Tega si ne smeš očitati. Imaš trnovo pot do tvojega sončka, a cilj bomo dosegle. Cilj do materinstva, do otročka, ki ti bo rekel MAMA. Naj se tebi in vsem ostalim na tem forumu želja čimpreje uresniči.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   po tem...
7.4.2005 21:51:03   
špelin@
Draga TANTRA, drži se. Glej, sama sem po abraziji, ki je sledila rojstvu mrtvega otročka, razmišljala le pozitivno oz. sama sebi pošiljala same pozitivne misli: maternica je očiščena in pripravljena sprejeti novo življenje. Ob sebi sem začutila drobnega :angel: Kljub neznosni bolečini sem se s pomočjo ljubezni postavila na noge in ogromno delala na sebi. Od prvega dne prihoda iz bolnice naprej! Po dveh menstruacijah sem znova zanosila in vem, da optimizem, ki prihaja iz notranjosti, dela čudeže 9nebesa

Kar pogumno poglej prihodnosti v oči - čaka te še čudovita nosečnost in prelep otroček!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   po tem...
8.4.2005 8:09:09   
larisa
Draga Tantra,
še kako razumem tvoje besede in stojim ti ob strani, saj tudi sama preživljam ta težki čas a vseeno pogumno gledam naprej!!! Špelin@ je napisala vse kar bi bilo potrebno napisat!! Bodi z nami in drži se!:rozica:

:angel: te čuva!!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   po tem...
8.4.2005 9:17:00   
A & T
Vse ti stojimo ob strani in si zelimo, da bos tudi ti cimprej :nosecka:.

Bodi mocna in pazi nase.

Cao...:kuza:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   po tem...
8.4.2005 11:10:06   
Sulfinija
Želim ti vse lepo,postani spet kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:,čimprej zagledaj svojo zelo željeno :duda::duda::duda:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka:!!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   po tem...
9.4.2005 19:14:06   
miska2004
Vse dobro tudi z moje strani :miska::angel::rozica:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.