po tem... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

TANTRA -> po tem... (7.4.2005 17:39:23)

Drage moje nove priajteljice,
prestala sem, sedaj počivam. Hvala vam za vzpodbudne besede, ki so pravi balzam za dušo. Sedaj sem na počitku in bom zopet z vami. Še vedno sem polna upanja, da bom srečna mamica....
Naj vsem napišem mojo misel, ki sem jo prebrala v Alkimistu in naj bo namenjena vsem, ki upajo:
KADAR SI NEČESA RES ŽELIŠ, STRMI VSE STVARSTVO K TEMU, DA BI SE TI SANJE URESNIČILE...

Naj ta misel seže povsod...

Skorpija -> po tem... (7.4.2005 17:43:16)

:rozica::rozica:Joooj Tantra, meni je tako hudo, pa te sploh ne poznam... Drži se in bodi prepričana, da Alkimistove besede popolnoma držijo in da bo tudi zate hitro posijalo sonce!!!:rozica::rozica::rozica:

Bety -> po tem... (7.4.2005 17:46:05)

Tantra...:rozica::rozica::rozica:

Vsekakor vemo, da se nam bo želja izpolnila... in to verjetno prav kmalu...

Zdaj pa počivaj, da boš zbrala moči za nove boje...

:rozica:

total -> po tem... (7.4.2005 19:03:54)

Tantara glavo pokonci in mislim nate:rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> po tem... (7.4.2005 19:04:09)

Draga Tantra, ostani polna upanja še naprej:rozica:

In, ja, tudi nas ostale bo gnala misel iz Alkimista naprej:rozica:

Drži se:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Nyah* -> po tem... (7.4.2005 19:16:08)

Draga Tantrica, bodoca srecna :nosecka:!

V srcu me trga zaradi tvoje bolecine:((, a vesela sem tvojega optimizma:bravo::bravo::bravo:.

Posiljam ti en lep sopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: iz srca, pa hvala za prelepo misel, vsem nam bo v spodbudo.

Maša26 -> po tem... (7.4.2005 19:18:00)

Tantra, :angel::angel:

vse stremimo in želimo in upamo... naj nam stvarstvo pomaga..

ElaM -> po tem... (7.4.2005 19:32:01)

Tantra drži se :rozica::rozica:
Ne pozabi, oči imamo na sprednji strani zato, da gledamo vedno le naprej.

Anitka -> po tem... (7.4.2005 20:14:45)

:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

Drži se,

Anitka:pika:

aljča -> po tem... (7.4.2005 20:22:18)

Želim ti vse najboljš:pujs::pujs::rozica::rozica::angel::angel::angel::duda::duda::duda::nosecka::nosecka::nosecka:

ronni -> po tem... (7.4.2005 20:26:43)

Tudi jaz mislim nate in držim pesti, da čimprej okrevaš in misliš samo na pozitivne in lepe stvari!!
Čeprav sem bolj nova, se počutim mnogo bolje odkar sem z vami. Upam, da tudi ti čutiš to poziivno energijo. DRŽI SE!!!:rozica::rozica::rozica:

cmokec -> po tem... (7.4.2005 20:53:52)

Tantra, hudo je za tabo, vse lepo prihaja.

Klub žalosti sem neizmerno vesela tvojega optimizma. Pa bo še prišel kak slab dan, a dobrih bo zmeraj več. Tega si ne smeš očitati. Imaš trnovo pot do tvojega sončka, a cilj bomo dosegle. Cilj do materinstva, do otročka, ki ti bo rekel MAMA. Naj se tebi in vsem ostalim na tem forumu želja čimpreje uresniči.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

špelin@ -> po tem... (7.4.2005 21:51:03)

Draga TANTRA, drži se. Glej, sama sem po abraziji, ki je sledila rojstvu mrtvega otročka, razmišljala le pozitivno oz. sama sebi pošiljala same pozitivne misli: maternica je očiščena in pripravljena sprejeti novo življenje. Ob sebi sem začutila drobnega :angel: Kljub neznosni bolečini sem se s pomočjo ljubezni postavila na noge in ogromno delala na sebi. Od prvega dne prihoda iz bolnice naprej! Po dveh menstruacijah sem znova zanosila in vem, da optimizem, ki prihaja iz notranjosti, dela čudeže 9nebesa

Kar pogumno poglej prihodnosti v oči - čaka te še čudovita nosečnost in prelep otroček!

:rozica::rozica::rozica:

larisa -> po tem... (8.4.2005 8:09:09)

Draga Tantra,
še kako razumem tvoje besede in stojim ti ob strani, saj tudi sama preživljam ta težki čas a vseeno pogumno gledam naprej!!! Špelin@ je napisala vse kar bi bilo potrebno napisat!! Bodi z nami in drži se!:rozica:

:angel: te čuva!!!

A & T -> po tem... (8.4.2005 9:17:00)

Vse ti stojimo ob strani in si zelimo, da bos tudi ti cimprej :nosecka:.

Bodi mocna in pazi nase.

Cao...:kuza:

Sulfinija -> po tem... (8.4.2005 11:10:06)

Želim ti vse lepo,postani spet kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:,čimprej zagledaj svojo zelo željeno :duda::duda::duda:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka:!!!

miska2004 -> po tem... (9.4.2005 19:14:06)

Vse dobro tudi z moje strani :miska::angel::rozica:

Stran: [1]