|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za pomoč - nasvet
22.12.2008 9:14:12   
M1987
Zdravo. Sem v veselem pričakovanju in v razočaranju nad našo državo. 14.1.2009 se mi izteče pogodba o zaposlitvi za določen čas. Bom pa zaradi bolezni in pretežkega dela v trajni bolniški, ali sem kako zaščitena, da ne izgubim službe? Je imela katero podobno izkušnjo? Sedaj me v službo kličejo, da podpišem neke papirje. Se lahko ujamem kakšno past? Je bila katera v podobni situaciji, kako se je končala? Hvala

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za pomoč - nasvet
22.12.2008 9:26:02   
Sonrisa
Prvič sem bila na bolniški in mi pogodbe niso podaljšali, drugič mi je zaradi nosečnosti niso hoteli podaljšati. Je pa šlo za različni službi.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 9:26:21   
Lalica1
Nisem noben strokovnjak, vendar sem zaposlena za DČ (med porodniško mi preteče pogodba) in mislim, da tu ni noben zaščiten, da bi mu delodajalec bil dolžan podaljšati pogodbo. Ko pogodba preteče, pač preteče, razen če ti jo podaljša delodajalec na lastno željo.
Po moje...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 10:01:12   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Nisem noben strokovnjak, vendar sem zaposlena za DČ (med porodniško mi preteče pogodba) in mislim, da tu ni noben zaščiten, da bi mu delodajalec bil dolžan podaljšati pogodbo. Ko pogodba preteče, pač preteče, razen če ti jo podaljša delodajalec na lastno željo.
Po moje...

Se strinjam, ko poteče pogodba pač poteče, ne glede na nosečnost ali bolniško. Drugače bi bilo, če bi bila pogodba za nedoločen čas.
Sej po eni strani je to logično, sicer bi vsaka, ki je zaposlena za DČ zanosila in tako obdržala službo. Poskusi se pogovoriti z delodajalcem, če ti podaljšajo vsaj do porodniške, potem pa tako država poskrbi za tebe.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2008 10:21:15   
lukec
Še to. Tudi meni je potekla pogodba, preden sem šla na porodniško. Če si bila v zadnjih 18 mesecih pred porodniško zaposlena vsaj 12 mesecev, ti pripada starševsko nadomestilo - to je pa praktično porodniška, ker je tud odvisna od plače.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2008 11:00:51   
aleksandra 78
jaz sem bila zaposlena za DČ. Potekla je pogodba in me niso za naprej zaposlili, niti jim je bilo treba. Imam pa porodniško, moras pa biti tisti dan ko se zacne porodniška, zaposlena. Ali en dan prej. Bistvo je da ne rabiš biti 12 mesecev zaposlena, da bi dobila porodniško. Je pa v tem primeru manjša porodniška, ker se računa iz minimalcev.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?