hijenca -> RE: Majski hroščki 2008 - 9.del (22.12.2008 18:51:55)
|
Tako drage punce, sedaj pa moram nekaj delit z vami, da to leto mi, kaj se tiče avtomobilov, ni naklonjeno. Kot sem danes že pisala, da si bom sposodla avto od dedija in šla v mesto po nakupe za božič. Mhm. Jaz si sposodim avto, Vidka dam v varstvo in se peljem proti mestu z dedijevem Ax-om. In malo pred centrom mesta stojim na križišču, speljem, hočem dat v drugo prestavo in naenkrat naredi v avtu plup in roćka za sklopko ostane not. V prvi sem se zvlekla do pločnika, kjer je bil HB parkplac za dostavo in avto obstoji. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] In zopet pri meni se pokvari avto in to dedijev oz. od mojega atija. Eno uro sem stala pri avtu, malo sedela v njem in čakala svaka, ker mojega atija nisem upala poklicat, da je pogledal kaj se je zgodilo, potem sma skupaj čakala še mojega [sm=love.gif], da je revež moral iz Ljubljane prit, da sta avto odšlepala k meni domov. No moj ati se najbolj sekiral ni, ker ima tako drug avto, tega še ni prodal, ampak vseeno. Mislim, da bom z novim letom začela hodit peš ali pa z avtobusom. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|