hijenca -> RE: Majski hroščki 2008 - 9.del (22.12.2008 21:36:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw avto smo domov odšlepali, stoji doma na bregu, sparkiran. Moj ati je glede tega malo čuden, in zaupa samo svojemu zetu, ampak to ni moj Aleš, ampak od sestre možu. Jaz sem nardila že dovolj, da smo ga domov spravli. Je pa Aleš kupil danes tisti novi del za alternator (za moj avto) in ga že skupaj šraufa in jaz res upam, da bo avto delal, pa da se jutri lahko vozim s svojim avtom. Res full ti hvala, ker si mi ponudla pomoč, imaš kavico v dobrem. [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] Bom pa še danes sporočila, če se bo moj pripeljal z mojim avtom domov. In kaj si dobila lepega v dar od možeka? Te je s čim lepim presenetil? Ko mi je avto kupil mi je dal vedet, da je to za roj. dan in božič. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Za pozornost pa sem dobila srčke od Milke. Kavico pa sem ti še jaz dolžna, tako da ..... Jaz tudi letos ne pričakujem nič drugega kot kakšno čokolado od mojega. Sem ravnokar razmišljala, koliko denarja je sedaj vložil v ta moj avto. No kupila sem ga sama, ampak sem sedaj seštela vse dele in prišla na skoraj 500 €. Bom se mogla nekak oddolžit. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Bom se enkrat po dolgem času potrudla, da bom bolj prijazna[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|