*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo tvoj možek je pa res priden Danes je res še posebej priden Če odštejem eno blesavo izjavo, na kateri sem se potem "spotaknila".......... Dej povej.... al nočeš? Komot povem, ni nič delikatnega. Takole je bilo: družinski prijatelj (no, prijatelj taščine družine) ima danes RD in ga je moj poklical, da mu vošči. Slišita se točno 1x letno, videla sta se pa nazadnje pred sedmimi leti. In mu moj pametnjakovič na vprašanje, kako smo, odgovori, da prenavlja otroško sobo, pa smo otroke morali dat k tašči Poleg vsega je bil Gregi extra siten, jaz pa vsa izmučena in me je noro razkačilo, ker je izpadlo, kot da tašča čuva vse 3!!!!!!!!!! In bo v očeh ljudi veselo izpadla heroj, ker je njihov omenjeni družinski prijatelj (+ njegova žena) radio Hit na dveh nogah in vse raztrobi naokrog. Tko se pr nam dogaja,blekne kr nekaj pol se pa sploh ne sekira ti sama se pa živciraš in sam gruntaš kako bo določena stvar izpadla. Ampak Špelina da greš pa otroke naprtit bogi stari taščici glih za praznike,ne vem no A bo tkole zgledal,ko bo informacija prišla naokrog? Ma ne sekiraj se,majo srečo da jih prenašamo.Če ti bo odleglo ga izkoristi za seks -pomirja Moj tud kdaj kakšno bedastočo blekne, ampak mu takoj dam vedet da ga je polomil. Samo on se itak ne sekira, je flegmatik, jaz pa tud ne, ali bolje rečeno ne več. Katy dober odgovor
|