Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:34:33
|
|
|
|
tally
|
punce jaz grem v miževo lahko noč in sladke sanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:34:40
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naš pa še zdaj ni zaspal... Se meče po posteljici in vsake pol minute dere, ker izgublja dudo, zato kar naprej vstajam, da mu dam za pit in dudo... Gregi pejt pančat, mami more mal čvekat!!! On skrbi za mojo kondicijo Se usedem za računalnik in po nekaj sekundah spet vstanem in šibam k njemu. Pa spet nazaj Že jamra........... zastonj fitnes A nimam jaz fajn otroka? Skrbi za mamino razgibavanje Uf, mislim, da je zaspal držim pesti da je res zaspal Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo Priden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:35:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce moje, jaz odhajam v mižale. UPam na mirno noč, čeprav Manca že ves čas nekaj gode. Ma nej gode, samo da bo spala. P.S. pa čim manj takih smrčačev zraven vas, kot je tale zgornji NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:35:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo tvoj možek je pa res priden Danes je res še posebej priden Če odštejem eno blesavo izjavo, na kateri sem se potem "spotaknila"..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:37:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo tvoj možek je pa res priden Danes je res še posebej priden Če odštejem eno blesavo izjavo, na kateri sem se potem "spotaknila".......... Dej povej.... al nočeš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:38:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
Lahko noč tally in SS Jaz grem pa pod tuš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:38:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? emmm ne A nisi šla spat?Je luštn klepetat a ne? zdj grem pa res sem tud jz ratala đanki RR donc sem tolk postov napisala, da bi lohka bil že cel roman al bi pa španjolo posnel Še dobr da te mamo, ker dans si res gor držala majčice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:39:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale samo res nisem slišala pa saj sem praktično nasproti tebe sedela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:43:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo tvoj možek je pa res priden Danes je res še posebej priden Če odštejem eno blesavo izjavo, na kateri sem se potem "spotaknila".......... Dej povej.... al nočeš? Komot povem, ni nič delikatnega. Takole je bilo: družinski prijatelj (no, prijatelj taščine družine) ima danes RD in ga je moj poklical, da mu vošči. Slišita se točno 1x letno, videla sta se pa nazadnje pred sedmimi leti. In mu moj pametnjakovič na vprašanje, kako smo, odgovori, da prenavlja otroško sobo, pa smo otroke morali dat k tašči Poleg vsega je bil Gregi extra siten, jaz pa vsa izmučena in me je noro razkačilo, ker je izpadlo, kot da tašča čuva vse 3!!!!!!!!!! In bo v očeh ljudi veselo izpadla heroj, ker je njihov omenjeni družinski prijatelj (+ njegova žena) radio Hit na dveh nogah in vse raztrobi naokrog.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:43:59
|
|
|
|
Anitka
|
Ku ku Gal je končno zaspal. Sva ob pol enajstih še sanirala kakano rito, zdaj pa končno spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:44:26
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale o katy, ti si pa res hot stuf O ljubica jst pa tičev ne pozabm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:45:05
|
|
|
|
špelin@
|
Grem pod tuš in pridem nazaj, ne me še odpisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:45:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku Gal je končno zaspal. Sva ob pol enajstih še sanirala kakano rito, zdaj pa končno spi. Tudi Gregi se je malo pred deseto še konkretno pokakal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:48:35
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo tvoj možek je pa res priden Danes je res še posebej priden Če odštejem eno blesavo izjavo, na kateri sem se potem "spotaknila".......... Dej povej.... al nočeš? Komot povem, ni nič delikatnega. Takole je bilo: družinski prijatelj (no, prijatelj taščine družine) ima danes RD in ga je moj poklical, da mu vošči. Slišita se točno 1x letno, videla sta se pa nazadnje pred sedmimi leti. In mu moj pametnjakovič na vprašanje, kako smo, odgovori, da prenavlja otroško sobo, pa smo otroke morali dat k tašči Poleg vsega je bil Gregi extra siten, jaz pa vsa izmučena in me je noro razkačilo, ker je izpadlo, kot da tašča čuva vse 3!!!!!!!!!! In bo v očeh ljudi veselo izpadla heroj, ker je njihov omenjeni družinski prijatelj (+ njegova žena) radio Hit na dveh nogah in vse raztrobi naokrog. Tko se pr nam dogaja,blekne kr nekaj pol se pa sploh ne sekira ti sama se pa živciraš in sam gruntaš kako bo določena stvar izpadla. Ampak Špelina da greš pa otroke naprtit bogi stari taščici glih za praznike,ne vem no A bo tkole zgledal,ko bo informacija prišla naokrog? Ma ne sekiraj se,majo srečo da jih prenašamo.Če ti bo odleglo ga izkoristi za seks -pomirja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:49:37
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku Gal je končno zaspal. Sva ob pol enajstih še sanirala kakano rito, zdaj pa končno spi. O čer ste pa pozni Dej povej kako spite odkar imate napravo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:49:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A jih čva še mal starat,rajcat na suho?Naj mal gruntajo lohka jih puistiva čez noč v negotovosti jz se bom počasi poslovila ma sej je itak Estrella uletela gor in bo naša detektivka kuj vse izvohala Detektivka je danes tako fuč, da ne mora niti za nazaj brat Sem čist zmedena in nimam pojma o čem teče debata Meni si dolžna še en odgovor od predvčeraj (dicke Schädel)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:52:06
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale samo res nisem slišala pa saj sem praktično nasproti tebe sedela res je, zato pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:53:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku Gal je končno zaspal. Sva ob pol enajstih še sanirala kakano rito, zdaj pa končno spi. O čer ste pa pozni Dej povej kako spite odkar imate napravo? Mislim, da bolje - je opazno tudi pri meni. Je pa zdaj kašelj tisti, ki nas zbuja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:54:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo tvoj možek je pa res priden Danes je res še posebej priden Če odštejem eno blesavo izjavo, na kateri sem se potem "spotaknila".......... Dej povej.... al nočeš? Komot povem, ni nič delikatnega. Takole je bilo: družinski prijatelj (no, prijatelj taščine družine) ima danes RD in ga je moj poklical, da mu vošči. Slišita se točno 1x letno, videla sta se pa nazadnje pred sedmimi leti. In mu moj pametnjakovič na vprašanje, kako smo, odgovori, da prenavlja otroško sobo, pa smo otroke morali dat k tašči Poleg vsega je bil Gregi extra siten, jaz pa vsa izmučena in me je noro razkačilo, ker je izpadlo, kot da tašča čuva vse 3!!!!!!!!!! In bo v očeh ljudi veselo izpadla heroj, ker je njihov omenjeni družinski prijatelj (+ njegova žena) radio Hit na dveh nogah in vse raztrobi naokrog. Tko se pr nam dogaja,blekne kr nekaj pol se pa sploh ne sekira ti sama se pa živciraš in sam gruntaš kako bo določena stvar izpadla. Ampak Špelina da greš pa otroke naprtit bogi stari taščici glih za praznike,ne vem no A bo tkole zgledal,ko bo informacija prišla naokrog? Ma ne sekiraj se,majo srečo da jih prenašamo.Če ti bo odleglo ga izkoristi za seks -pomirja Se podpišem pod celoten post
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:55:09
|
|
|
|
Anitka
|
Evo pridem vas še malo pogledat preden odpeketam v posteljo pa vse zbežite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:57:24
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo tvoj možek je pa res priden Danes je res še posebej priden Če odštejem eno blesavo izjavo, na kateri sem se potem "spotaknila".......... Dej povej.... al nočeš? Komot povem, ni nič delikatnega. Takole je bilo: družinski prijatelj (no, prijatelj taščine družine) ima danes RD in ga je moj poklical, da mu vošči. Slišita se točno 1x letno, videla sta se pa nazadnje pred sedmimi leti. In mu moj pametnjakovič na vprašanje, kako smo, odgovori, da prenavlja otroško sobo, pa smo otroke morali dat k tašči Poleg vsega je bil Gregi extra siten, jaz pa vsa izmučena in me je noro razkačilo, ker je izpadlo, kot da tašča čuva vse 3!!!!!!!!!! In bo v očeh ljudi veselo izpadla heroj, ker je njihov omenjeni družinski prijatelj (+ njegova žena) radio Hit na dveh nogah in vse raztrobi naokrog. Tko se pr nam dogaja,blekne kr nekaj pol se pa sploh ne sekira ti sama se pa živciraš in sam gruntaš kako bo določena stvar izpadla. Ampak Špelina da greš pa otroke naprtit bogi stari taščici glih za praznike,ne vem no A bo tkole zgledal,ko bo informacija prišla naokrog? Ma ne sekiraj se,majo srečo da jih prenašamo.Če ti bo odleglo ga izkoristi za seks -pomirja Moj tud kdaj kakšno bedastočo blekne, ampak mu takoj dam vedet da ga je polomil. Samo on se itak ne sekira, je flegmatik, jaz pa tud ne, ali bolje rečeno ne več. Katy dober odgovor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:58:16
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku Gal je končno zaspal. Sva ob pol enajstih še sanirala kakano rito, zdaj pa končno spi. O čer ste pa pozni Dej povej kako spite odkar imate napravo? Kakšno napravo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 23:00:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku Gal je končno zaspal. Sva ob pol enajstih še sanirala kakano rito, zdaj pa končno spi. O čer ste pa pozni Dej povej kako spite odkar imate napravo? Kakšno napravo? Nam je en gospod meril energijo po sobah in vodne žile pa smo kupili eno ploščo (Biosaner) za zaščito bivalnih prostorov pred škodljivimi sevanji...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 23:02:34
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Evo pridem vas še malo pogledat preden odpeketam v posteljo pa vse zbežite Mačkica sem na hitr zložila cunje iz sušilca pa še po radler sem si šla,ga bom dons mal cuknla k je sobota pa še mojga ni doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 23:03:21
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku Gal je končno zaspal. Sva ob pol enajstih še sanirala kakano rito, zdaj pa končno spi. O čer ste pa pozni Dej povej kako spite odkar imate napravo? Kakšno napravo? Nam je en gospod meril energijo po sobah in vodne žile pa smo kupili eno ploščo (Biosaner) za zaščito bivalnih prostorov pred škodljivimi sevanji... Aja. Jaz moram tud kakšnega najti da nam zmeri sevanja. Kdo to dela, pod kaj naj iščem...a katera ve?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
sadjeLelly28 RRv kakšni obliki vašim otrokom najrajši ponudite sadjesveže (
100%)
suho (
0%)
v kašicah /smutijih (
0%)
v pecivih (
0%)
kompot (
0%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!