Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:25:00
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally dolgo časa nazaj nam je SS poslala ZS z ............................ AJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Al' sem en trot............. hvala, tally aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:25:06
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ja se mi zdi da sva se ful zaštekale,komaj čakam da bova izmenjavale mnenja od P pa primerjale vse skupi moj bi reku: dve čveke, ki ne znata biti tiho no, bomo videli, kako bo, ko bodo pregledi spet na vrsti. kdaj imata vidve? Ah ta sončna ne ta P ampak PPPPPPPPPPPPPP (v avgustu) Drgač mava za poklicat kaka dva tedna preden bo 9 m stara in se naročimo se vidi da sem blond, zdej pa sploh ne štekam S čim sem se pohvalila za mizo,ti pa v albumu nekaj mesecev nazaj.Še potek si mi opisovala.Upam da zdej poštekaš k drgač bom pa celo besedo napisala Kaj imata vidve to zaene šifre??? Firbec Bom povedala sam če se Ta sončna strinja drugače pa dobiš ZS Itak pa zame že veste ja itak da lohka poveš mogoče je špelin zame že pozabila, je pa sigurno brala o tem Ej, če pa ne vem, v katero smer naj razmišljam Obe se bova poročile avgusta,jaz 29. ona pa mislim da 22. Sam ne vem kolk cajta po poroki bom še ploskala vaaaauuuu , v pravo smer sem razmišljala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:25:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ja se mi zdi da sva se ful zaštekale,komaj čakam da bova izmenjavale mnenja od P pa primerjale vse skupi moj bi reku: dve čveke, ki ne znata biti tiho no, bomo videli, kako bo, ko bodo pregledi spet na vrsti. kdaj imata vidve? Ah ta sončna ne ta P ampak PPPPPPPPPPPPPP (v avgustu) Drgač mava za poklicat kaka dva tedna preden bo 9 m stara in se naročimo se vidi da sem blond, zdej pa sploh ne štekam S čim sem se pohvalila za mizo,ti pa v albumu nekaj mesecev nazaj.Še potek si mi opisovala.Upam da zdej poštekaš k drgač bom pa celo besedo napisala Kaj imata vidve to zaene šifre??? Firbec Bom povedala sam če se Ta sončna strinja drugače pa dobiš ZS Itak pa zame že veste ja itak da lohka poveš mogoče je špelin zame že pozabila, je pa sigurno brala o tem Ej, če pa ne vem, v katero smer naj razmišljam Obe se bova poročile avgusta,jaz 29. ona pa mislim da 22. Sam ne vem kolk cajta po poroki bom še ploskala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:25:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naš pa še zdaj ni zaspal... Se meče po posteljici in vsake pol minute dere, ker izgublja dudo, zato kar naprej vstajam, da mu dam za pit in dudo... Gregi pejt pančat, mami more mal čvekat!!! On skrbi za mojo kondicijo Se usedem za računalnik in po nekaj sekundah spet vstanem in šibam k njemu. Pa spet nazaj Že jamra........... zastonj fitnes
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:25:41
|
|
|
|
katy82
|
A se nobena ne spomne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:25:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* čer, kaj je novga? Jaz sem glih za spat Zmućena do amena O, lej jo, pa si nas le prišla malo pogledat Kako kaj praznovanje? HB da je za nami. Cel dan letanje, pol pa norn haus doma Torta je bla še zjutraj zmrzjena in se do popoldnev ni odtajala. Mali je pa užival Glavno, da se je imel on fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:26:32
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:27:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala jaz tudi ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:27:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naš pa še zdaj ni zaspal... Se meče po posteljici in vsake pol minute dere, ker izgublja dudo, zato kar naprej vstajam, da mu dam za pit in dudo... Gregi pejt pančat, mami more mal čvekat!!! On skrbi za mojo kondicijo Se usedem za računalnik in po nekaj sekundah spet vstanem in šibam k njemu. Pa spet nazaj Že jamra........... zastonj fitnes A nimam jaz fajn otroka? Skrbi za mamino razgibavanje Uf, mislim, da je zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:28:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? Jaz žal ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:29:45
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naš pa še zdaj ni zaspal... Se meče po posteljici in vsake pol minute dere, ker izgublja dudo, zato kar naprej vstajam, da mu dam za pit in dudo... Gregi pejt pančat, mami more mal čvekat!!! On skrbi za mojo kondicijo Se usedem za računalnik in po nekaj sekundah spet vstanem in šibam k njemu. Pa spet nazaj Že jamra........... zastonj fitnes A nimam jaz fajn otroka? Skrbi za mamino razgibavanje Uf, mislim, da je zaspal držim pesti da je res zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:29:50
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:29:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? Jaz žal ne Težko bi se spomnila, ker sem prevč "čivkala" A kakšen namig v katero smer?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:30:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? emmm ne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:30:35
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? Jaz žal ne Težko bi se spomnila, ker sem prevč "čivkala" A kakšen namig v katero smer? Ti*a bi se pa mogla spoment
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:31:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:31:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale zdej mi je prebil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:31:10
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? emmm ne A nisi šla spat?Je luštn klepetat a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:31:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale o katy, ti si pa res hot stuf
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:32:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naš pa še zdaj ni zaspal... Se meče po posteljici in vsake pol minute dere, ker izgublja dudo, zato kar naprej vstajam, da mu dam za pit in dudo... Gregi pejt pančat, mami more mal čvekat!!! On skrbi za mojo kondicijo Se usedem za računalnik in po nekaj sekundah spet vstanem in šibam k njemu. Pa spet nazaj Že jamra........... zastonj fitnes A nimam jaz fajn otroka? Skrbi za mamino razgibavanje Uf, mislim, da je zaspal držim pesti da je res zaspal Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:32:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* čer, kaj je novga? Jaz sem glih za spat Zmućena do amena Tiana??!?!?!!? Kaj sem ti rekla? Ne bo mogla brez RR Me je imelo,da bi že vmes pokukala si rabila direkt v žilo Zgleda, da sladkiši niso zalegli. Drgač pa pri nas kar naletava sneg že 2 dni skupaj tudi pri nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:33:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je, je Samo toliko še počakam, da bom zihr, potem pa smuknem pod tuš. Mož še vedno beli otroško sobo tvoj možek je pa res priden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:33:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale O, hudoooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:33:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? jaz nisem slišala Ko smo se pogovarjale od moških ki ste jih limale sem,je Estrella nalimala enga ki ga je imel kao okol vratu.In se me neki menmo o tem pol mi pa čist tko v skoraj popolni tišini prbije:ej Katy a veš kje sem dobila tista ti*a?Za njo pa ne vem al so bli gostje al natakar v glavnem bili so čist paf. Takrat smo se ful krohotale samo res nisem slišala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 27.12.2008 22:34:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A se nobena ne spomne? emmm ne A nisi šla spat?Je luštn klepetat a ne? zdj grem pa res sem tud jz ratala đanki RR donc sem tolk postov napisala, da bi lohka bil že cel roman al bi pa španjolo posnel
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?