Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 10:45:13
gigi1
Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj
Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst bi rekla Zarja
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 12:00:39
BarbiG
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Neodkrita jaz močno upam, da za vse nas posije sonček.
Barbi kako si?
Kaj pa ti za računalnikom? Takoj pejdi bok žulit. Sicer pa sem zdele kar OK. Sem bila pa cel dopoldan zaspana, dol me skoz špika, slabo mi je bilo, glava me je bolela, pa še pred simptome mam več al manj skoz. Tko da sem se odločila it v ponedeljek kar v službo, da bom razmišljala še o čem drugem kot o tem, kaj se dogajaj v mojem telesu. Ti pa lepo počivaj. Ptvi trije dnevi po ET-ju so najbolj pomembni.
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 13:17:59
lana08
Lubike moje jupiiiiii mamo jo eno lepo Žižolinco . Reš je reku, da tolk lepga zarodka pa res ni pričakoval. V isti sapi pa, da ne smeva bit preveč evforična, da ne bova spet razočarana. Jaz sem pa kar evforična . Me nič ne briga. Zgubit tko nimam kaj
Srčice moje zlate. Hvala, hvala hvala . Res ste zlate. Rada vas imam muuučo fejst bi rekla Zarja
Bravo Žiži, držim pesti da čez 9m rodiš prelepega otročka.
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 14:41:10
lana70
za žižolinco , žiži, čez 8,5 mesecev, nič prej
in tebi džomba naska za 2 celici ....drugič ti bomo rekli gušterka, če boš take pisala
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 19.11.2009 15:42:34
Rakica_80
Punce moje, sedaj vam komaj javljam, da mi je zrastel hormon na celih 0,49, uauuuu, to pa je moj rekord Zadnjič je bil komaj 0,35, tako da pivce in krvomočnica res pomagajo Mi je rekla sestra, ko sem klicala po 11 uri, da moram priti na UZ,jaz pa njej, neee jutriiii Vam javim jutri situejšon Gigi, še enkrat čestitke, fuuuul sva vesela zate Naska, jupiiiiiiiii za dve celici BarbiG Ženske moje, jaz tako močno navijam za vas in vsaki posebej pošiljam pozitivno energijo, naj bo ta konec leta za nas zelo zelo uspešen in da drugo leto crtamo naše male sončke