24.teden
|
Nosečkica, prav ta članek se tiče mene, pa ne samo mene, vse mamice so na istem, le da so od drugod, nekatere bližje, nekatere pa tudi enako daleč ali še bolj. In nikakor ne morejo ali pa niso mogle vsak dan k otročku zaradi financ- to je zares hudo...ne vem, kako bo to pri meni...sedaj mi pomagajo domači...kako dolge še pa ne vem. Haj, anajmad, jaz sicer nimam poročne priče na EINT , pa vseeno povem, da so te sestre, pa tudi tehniki res čudoviti. Najbolj me veseli to, da vspostavijo tako res domačo sfero. Z njimi se lahko pogovarjaš tudi kar tako privat stvari in to ful pomaga. Malo poklepetaš in to. Večkrat grem tudi k administratorki in se imamo res super. Vem, da jih bom, verjeli ali ne celo pogrešala. Iskreno upam, da se naslednje leto res vidimo v Mostecu, žal letos še ne, pa je že prav tako. Končno bi rada videla tudi vse vas in vaše sončke, saj mi tudi vi pomagate. Prav rada bi z vami kakšno rekla. Imam občutek, da je en dan v Mostecu skoraj premalo kaj? , ja naša Maša je taka bjsa, kot bi imela bombone v ustih, ko se nasmeji pa še bolj . Res je prisrčna...