|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje v vodi ali bazenčku?
7.4.2005 9:50:48   
PIAF
Naš sonček bo star 10 mesecev, ko gremo na morje, pa me zanima, če se naj kopa v vodi (ki junija ne bo tako topla) ali naj mu v bazenček nalijem malo vodice in počakam, da se segreje? Namreč skozi prebiram vaše poste, da naj se otroka v toplicah koplje v bazenu s temparaturo 32 stopinj?!

Pa še to. Kaj mi priporočate, da kupim pleničke, ki se baje dobijo v DM-u za kopanje ali kakšne hlačke ali kaj? Saj pojma nimam...

Čao!
Piaf
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.4.2005 10:07:59   
JASNA D
Lanskoletna izkušnja - na morju smo bili konec junija - voda ni bila prehladna (semse jaz zelo naplavala, kljub temu, da sem obupen zmzljivec). Ta mali je bil nagec - nobenih plenic ali kopalk.... Malo smo ga vozili v čoilnu, malo je v plitvini sam čofotal - mu je bilo zelo všeč. Predlagam ti: kupi čolniček, ki ga lahko uporabiš tudi kot bazenček - kjerkoli, riti pa pusti, da se prelufta - meni že ne bi bilo všeč, da bi s plenico čofotala po vodi, kopalke za take male pa so mi itak izraz frustracij staršev - takšnih ali drugačnih težav v glavi....

LP in lep dopust!

Jasna

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2005 10:24:04   
Anonimen
Ne, kopalke so za v bazem, tam jih otrok mora imeti. Sicer "bademajstri" opozorijo starše in prav je tako. Ker če drekec plava tam po bazenčku, ni ravno ... ne vem, kako bi rekla ... Na morju na plaži pa obvezno brez kopalk. Koliko bo pa voda mrzla, boš pa videla takrat. Je fino, če ima mali svoj bazenček, kjer lahko čofota. Ja, ali pa čolniček, da ga lahko še malo po vodi voziš. Če hoče, seveda. Naš seveda ni. Ne eno ne drugo.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?