kopanje v vodi ali bazenčku? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

PIAF -> kopanje v vodi ali bazenčku? (7.4.2005 9:50:48)

Naš sonček bo star 10 mesecev, ko gremo na morje, pa me zanima, če se naj kopa v vodi (ki junija ne bo tako topla) ali naj mu v bazenček nalijem malo vodice in počakam, da se segreje? Namreč skozi prebiram vaše poste, da naj se otroka v toplicah koplje v bazenu s temparaturo 32 stopinj?!

Pa še to. Kaj mi priporočate, da kupim pleničke, ki se baje dobijo v DM-u za kopanje ali kakšne hlačke ali kaj? Saj pojma nimam...

Čao!
Piaf

JASNA D -> kopanje v vodi ali bazenčku? (7.4.2005 10:07:59)

Lanskoletna izkušnja - na morju smo bili konec junija - voda ni bila prehladna (semse jaz zelo naplavala, kljub temu, da sem obupen zmzljivec). Ta mali je bil nagec - nobenih plenic ali kopalk.... Malo smo ga vozili v čoilnu, malo je v plitvini sam čofotal - mu je bilo zelo všeč. Predlagam ti: kupi čolniček, ki ga lahko uporabiš tudi kot bazenček - kjerkoli, riti pa pusti, da se prelufta - meni že ne bi bilo všeč, da bi s plenico čofotala po vodi, kopalke za take male pa so mi itak izraz frustracij staršev - takšnih ali drugačnih težav v glavi....

LP in lep dopust!

Jasna

Anonimen -> kopanje v vodi ali bazenčku? (7.4.2005 10:24:04)

Ne, kopalke so za v bazem, tam jih otrok mora imeti. Sicer "bademajstri" opozorijo starše in prav je tako. Ker če drekec plava tam po bazenčku, ni ravno ... ne vem, kako bi rekla ... Na morju na plaži pa obvezno brez kopalk. Koliko bo pa voda mrzla, boš pa videla takrat. Je fino, če ima mali svoj bazenček, kjer lahko čofota. Ja, ali pa čolniček, da ga lahko še malo po vodi voziš. Če hoče, seveda. Naš seveda ni. Ne eno ne drugo.

Stran: [1]