Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 9:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
En mopedist se mi je zaletel v rit. Mislil je, da bom speljala, meni je pa z desne pripeljal en avto in nisem. Pa je bila nesreča tu. Na avtu (je nov, star komaj 4 mesece) ni bilo sicer nič zvito, se pa vidi grda in velika praska. No, rdeča barva glih ne sodi na srebrn avto, je tako? Zaletel se mi je ravno na tisti strani, ko je sedel David. Sicer je moj rekel, da se je čutilo samo tako, kot če bi zadela robnik, ampak vseeno sem se ustrašila zanj. Še dobro, da ga nisem imela v tisti stari jajčki... Seveda mu ni bilo nič. Fant (16 leten) je bil čisto paničen. Bil je brez dokumentov, zato sem prvi trenutek hotela poklicat policijo. Ponujal mi je Nokio, kot garancijo, da bi se odpeljal po dokumente in da se bo vrnil. Seveda nisem sprejela tega (mislim, kaj vse mu pade na pamet!), sem pa vztrajala pri tem, da mu naj dokumente pripeljejo vsaj starši. Po polurnem čakanju sem dobila kupon. Fant se mi je prav zasmilil, ko je bil tako prestrašen. Saj je bil skoz zelo vljuden, samo vseeno pa mu glih tako skozi prste nisem mogla pogledat. No, na srečo ni bilo nič hujšega, niti pločevina ni bila zvita, vseeno pa ima avto tako grdo prasko... Bomo videli, kaj mi bodo rekli na zavarovalnici, ali je bolje, da dam avto polirat ali prešpricat.
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 9:49:40
|
|
|
|
Seven*
|
Ce avto ne bi bil nov, se nebi sekirala.. Jaz sem se tud ful, ko mi je en naredil debelo razo z kljucem v plocevino.. Kasneje pa sem se vedno manj. Bos vidla kaksen bo avto po enem letu.. Raje ne gledam.. Itak ne mores nic narest.
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 9:54:12
|
|
|
|
Magi*
|
ma pločevina se lahko zvije, pofarba...sam, da ste vsi udeleženci brez praske!
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 9:59:09
|
|
|
|
NinKa
|
Joj, to je to s novimi avti, jaz sem prvo prasko dobila na avto, ko je bil star 3 mesece, na morju sem sama oplazila eno luč, nič posebnega, nič zlomljeno ali zvito, sam praska pa je še danes tam. Drugace sem ga pa ful čuvala - vse do trenutka ko sem se preselila v LJ. Pol pa praska tu in praska tam in to vse na metalik morsko modri barvi -Skutica saj veš, pri meni je vse modro :)- je pa res tako kot je Seven napisala, najprej ful paziš najn, počasi pa ugotoviš, da sam nimaš kaj dosti vpliva na praske, ker jih večina drugi povzročajo. Lep dan, upam, da je na štajerskem lepši kot na Barju :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 10:02:43
|
|
|
|
SILVA
|
Pri prvem avtu,ki sem ga kupila se mi je po enem tednu zalet v rit en tip,ki ni videl da stojim na rdečem semaforju:zmeden:. Pri drugem novem avtu,se mi je po treh tednih v Btc-ju zaletela v bočni sprednji del ena smrklaj,ki je bila pol še zelo pametna,jaz pa sem lepo klicala policijo in problem je bil rešen,punca je pa še kazen dobila.
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 10:05:31
|
|
|
|
Seven*
|
Ja Ninka, tako kot si napisala. Drugace pa Skutica obstajajo original barve od dolocene znamke in so v taksnih tubicah. Jaz sem jo dobila na servisu od Peugeota. Namenjene so ravno zasciti in estetskemu videzu takih prask in praskic. Mogoce vprasata na pooblascenem servisu. Jaz sem tisto debelo in globoko razo kar dobro popravila. Vidna pa je zal se vedno, ker imam pac metalic oranzno barvo...
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 10:24:19
|
|
|
|
Blink1
|
Ker nisi bila ti kriva, ti ni treba klicat policije, saj škode ne krije kasko. Imaš kupon, greš na zavarovalnico, avto pa daj popravljat k pooblaščenemu popravljalcu za forde. Ne vozi ga k nekim mazačom! Na servisu naj ti ga dobro popravijo...No, sej za to bodo tudi mastno računali, plača pa zavarovalnica. Meni so na mojem avtu (tudi ko je kril moj kasko :ups: ) vedno kar zamenjali vse dele...torej dali nove in starih niso niti popravljali.
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 10:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bila pa dobra šola za tistega fanta. Sedaj bo gotovo bolj pazil.
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 10:29:01
|
|
|
|
Blink1
|
hja...še dobro da so mopedi zdaj registrirani:bravo:
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 10:29:52
|
|
|
|
Blink1
|
ja, pa še srečo si imela,da je bil vljuden...ker pri tej mladini nikoli ne veš:zmeden:
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 10:45:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
moj avto je črn in se umazanija kar lepi nanj, zato bolj poredko vidi avtopralnico - prejšnji teden sem ga peljala, da so mi ja ročno sčistili zunaj in znotraj - bilo mi je zelo, zelo žal, da sem to naredila, zdaj je zglancan in se vidim, da je okrog in okrog počohan :ups: - boljše, da je prekrit s svinjarijo in se ne vidi - tako, kot so ti že rekle, počakaj kakšno leto ali dve, pa boš videla koliko prask boš imela ;)
|
|
|
|
Včeraj imela manjšo prometno nesrečo 7.4.2005 20:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja, zdi se mi, da bo šlo dol s poliranjem. Bomo videli, kaj bomo zrihtali. Moj ata mi je svetoval, naj ga raje ne dam popravljat, ker je on imel potem še večje težave, saj se mu je nonstop barva z blatnika luščla dol. Ne vem, bom videla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?