Anonimen -> Včeraj imela manjšo prometno nesrečo (7.4.2005 9:45:52)
|
En mopedist se mi je zaletel v rit. Mislil je, da bom speljala, meni je pa z desne pripeljal en avto in nisem. Pa je bila nesreča tu. Na avtu (je nov, star komaj 4 mesece) ni bilo sicer nič zvito, se pa vidi grda in velika praska. No, rdeča barva glih ne sodi na srebrn avto, je tako? Zaletel se mi je ravno na tisti strani, ko je sedel David. Sicer je moj rekel, da se je čutilo samo tako, kot če bi zadela robnik, ampak vseeno sem se ustrašila zanj. Še dobro, da ga nisem imela v tisti stari jajčki... Seveda mu ni bilo nič. Fant (16 leten) je bil čisto paničen. Bil je brez dokumentov, zato sem prvi trenutek hotela poklicat policijo. Ponujal mi je Nokio, kot garancijo, da bi se odpeljal po dokumente in da se bo vrnil. Seveda nisem sprejela tega (mislim, kaj vse mu pade na pamet!), sem pa vztrajala pri tem, da mu naj dokumente pripeljejo vsaj starši. Po polurnem čakanju sem dobila kupon. Fant se mi je prav zasmilil, ko je bil tako prestrašen. Saj je bil skoz zelo vljuden, samo vseeno pa mu glih tako skozi prste nisem mogla pogledat. No, na srečo ni bilo nič hujšega, niti pločevina ni bila zvita, vseeno pa ima avto tako grdo prasko... Bomo videli, kaj mi bodo rekli na zavarovalnici, ali je bolje, da dam avto polirat ali prešpricat.
|
|
|
|