Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že imate vsa darila? 20.12.2008 21:12:51
|
|
|
|
G in T
|
Imam kupljena za malega in tavelikega. Oba bosta presenečena
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 20.12.2008 22:41:39
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni A ima katera kakšen predlog, kaj se kupi 24 let staremu fantu? Kakšna malenkost. Jaz sem brez idej. En pas sem gledala zadnjč v NewYorkerju, mogoče bom pa to. Pas je čist fajn ideja. ALi pa denarnica.
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 10:48:53
|
|
|
|
Zamima
|
Jap vse zapakirano , edino kake prčkarije, tisto bom pa do novega leta nabavila za kolegice Za familijo pa imam letos že vse
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 11:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Že imate vsa darila za tiste, ki jih nameravate obdarovat? Da, ze vsaj dober mesec, ce ne vec.
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 19:32:06
|
|
|
|
kaya2007
|
no, mi smo tudi končno že vse kupili, sem kar zadovoljna
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 19:44:05
|
|
|
|
nanč
|
Mi smo se pa odločili,da se bomo odrasli med seboj zadnjič letos obdarovali.Samo otroci bodo obdarjeni,ker je praveč tega "letanja" za darili,praveč denarja vržemo ven,nevem no,malo bi se bilo pametno zamisliti nad to nakupovalno mrzlico.Najlepše je videti zadovoljen obraz otroka,ki vidi darilo pod smrekico
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 19:46:25
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Mi smo se pa odločili,da se bomo odrasli med seboj zadnjič letos obdarovali.Samo otroci bodo obdarjeni,ker je praveč tega "letanja" za darili,praveč denarja vržemo ven,nevem no,malo bi se bilo pametno zamisliti nad to nakupovalno mrzlico.Najlepše je videti zadovoljen obraz otroka,ki vidi darilo pod smrekico Ja, to je pametno. Pa partnerja recimo, da se obdarujeta. Ostalo je pa res malo tu mač.
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 19:51:47
|
|
|
|
Marogica
|
Nanč, po svoje imaš vsekakor prav... vendar je meni tako fajn, če so darila pod smrekico. Mi se že nekaj let obdarujemo samo simbolično...torej...kakšno olivno olje, balzamični kos, salama, karta za pranje avta....tam nekje do 10€ in to samo darila, ki jih potem resnično uporabimo. Sama sem kofetarca in sem resnično vesela kakšne kile kave v zrnju pod smreko. Več ne rabim. Pri otrocih pa smo radodarnejši. Je pa res, da se tudi "moramo" obdarovati, ker je moj ta starješi sin sedaj v takšnem obdobju, da bi se mu zdelo čudno, da če smo pisali pismo dedku Mrazu, zakaj potem midva na primer, nimava darila pod smreko??? Očitno bi pomislil, da je kaj narobe s to zgodbo o dedku MRazu ali pa da nisva bila dovolj pridna in zato nisva dobila darila... TO bi bila pa bolj slab vzor otrokoma, kajne?
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 20:23:27
|
|
|
|
matejchy
|
ne še, jutri al pa v torek grem v nabavo
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 20:30:53
|
|
|
|
CatJa
|
Ne.
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 20:31:00
|
|
|
|
nanč
|
Nanč, po svoje imaš vsekakor prav... vendar je meni tako fajn, če so darila pod smrekico. Mi se že nekaj let obdarujemo samo simbolično...torej...kakšno olivno olje, balzamični kos, salama, karta za pranje avta....tam nekje do 10€ in to samo darila, ki jih potem resnično uporabimo. Sama sem kofetarca in sem resnično vesela kakšne kile kave v zrnju pod smreko. Več ne rabim. Pri otrocih pa smo radodarnejši. Je pa res, da se tudi "moramo" obdarovati, ker je moj ta starješi sin sedaj v takšnem obdobju, da bi se mu zdelo čudno, da če smo pisali pismo dedku Mrazu, zakaj potem midva na primer, nimava darila pod smreko??? Očitno bi pomislil, da je kaj narobe s to zgodbo o dedku MRazu ali pa da nisva bila dovolj pridna in zato nisva dobila darila... TO bi bila pa bolj slab vzor otrokoma, kajne? Ja,sej bomo se tud mi obdarovali za vrednost 10-ih evrov,ampak se hitro nabere150e.>Glede božička sem pa že sama razmišljala ja,kako bo zgledalo,če bo pod smrekico samo darilo za otroka.Boma si že kaj izmislila,npr;da si nisma nič zaželela ali kaj podobnega.Opažam,da je vse več ljudem v breme(tudi finančno)kupovati darila,pa ne upajo priznati.
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 20:33:46
|
|
|
|
1ksantipa
|
Kupovati darila? Dobi ga samo otrok. Drugi mi niso tako zelo dragi. Aja, moj dragi pa tak ima najlepše darilo, ki bo zadostovalo do konca življenja - mene!
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 20:45:04
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Kupovati darila? Dobi ga samo otrok. Drugi mi niso tako zelo dragi. Aja, moj dragi pa tak ima najlepše darilo, ki bo zadostovalo do konca življenja - mene! Nekako tako je tud pri nas, sam se mi ni dalo tako na široko pisat
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 21:07:02
|
|
|
|
1ksantipa
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: Mišni A ima katera kakšen predlog, kaj se kupi 24 let staremu fantu? Kakšna malenkost. Jaz sem brez idej. En pas sem gledala zadnjč v NewYorkerju, mogoče bom pa to. Pas je čist fajn ideja. ALi pa denarnica. Po mojem so še boljši kondomi ali pa lubrikant.
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 21:12:00
|
|
|
|
Ribica **
|
Ze vse kupljeno, razen kar bom se sama izdelala, se ni koncano, ker nisem imela casa. Obdarujemo se pa se vedno vsi.
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 21:21:26
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Ja,sej bomo se tud mi obdarovali za vrednost 10-ih evrov,ampak se hitro nabere150e.>Glede božička sem pa že sama razmišljala ja,kako bo zgledalo,če bo pod smrekico samo darilo za otroka.Boma si že kaj izmislila,npr;da si nisma nič zaželela ali kaj podobnega.Opažam,da je vse več ljudem v breme(tudi finančno)kupovati darila,pa ne upajo priznati. Mi smo pač "skrčili" obdarovanje na najbližje sorodnike, ki jih resnično ni dosti. Moji starši(moževi so pokojni) in me, tri sestre z družinami. Pa 5 najinih prijateljev. Gre skozi. Drugače pa je to vsekakor veliko breme, pa naj gre za finance ali pa živce
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 21:49:24
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Kupovati darila? Dobi ga samo otrok. Drugi mi niso tako zelo dragi. Aja, moj dragi pa tak ima najlepše darilo, ki bo zadostovalo do konca življenja - mene! Nekako tako je tud pri nas, sam se mi ni dalo tako na široko pisat Sej vem, da bo zgledalo kičasto, samo se pridružujem klubu.
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 21:56:50
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Aja, moj dragi pa tak ima najlepše darilo, ki bo zadostovalo do konca življenja - mene! tebe bo mel do konca življenja še vrh glave
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 22:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Aja, moj dragi pa tak ima najlepše darilo, ki bo zadostovalo do konca življenja - mene! tebe bo mel do konca življenja še vrh glave Joj, kako lepo darilo
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 21.12.2008 22:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Že več kot mesec dni. Jutri jih pa začnem zavijati !
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 22.12.2008 5:17:46
|
|
|
|
1ksantipa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Aja, moj dragi pa tak ima najlepše darilo, ki bo zadostovalo do konca življenja - mene! tebe bo mel do konca življenja še vrh glave Čuj, ne sodi po sebi.
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 22.12.2008 8:53:24
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Aja, moj dragi pa tak ima najlepše darilo, ki bo zadostovalo do konca življenja - mene! tebe bo mel do konca življenja še vrh glave Čuj, ne sodi po sebi. saj ne....moj me je imel že po 5 letih
|
|
RE: že imate vsa darila? 22.12.2008 9:18:03
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Nanč, po svoje imaš vsekakor prav... vendar je meni tako fajn, če so darila pod smrekico. Mi se že nekaj let obdarujemo samo simbolično...torej...kakšno olivno olje, balzamični kos, salama, karta za pranje avta....tam nekje do 10€ in to samo darila, ki jih potem resnično uporabimo. Sama sem kofetarca in sem resnično vesela kakšne kile kave v zrnju pod smreko. Več ne rabim. Pri otrocih pa smo radodarnejši. Zelo podobno je pri nas.
|
|
RE: že imate vsa darila? 22.12.2008 9:23:06
|
|
|
|
Felicity
|
Samo za ta malo, drugače pa ne še. Mi se obdarujemo za NL, darila pa ponavadi kupim v 1 dnevu.
|
|
|
|
RE: že imate vsa darila? 22.12.2008 9:52:34
|
|
|
|
muška
|
tak, sem v zadnjme hipu naredila še darila za vzgojiteljice, zdaj pa razmišljam, če bi malo zaloge spucala in nesla še kakšne malenkosti v vrtec za otroke. Bom videla, če bom imela čas, ker grem popoldan na razgovor za SLUŽBOOOOOO... Res upam, da mi uspe in me vzamejo, bo to najlepše darilo!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?