tejkaz -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (11.1.2009 20:14:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonce84 Pozdravljene, jaz imam tud sončka starega 5 mesecev. Pa me zanima ali ve že dajete riž al ste prej začele z krompirjem? In imajo še krče, moj še vedno ima [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] in ne vem od česa... lp Riž se lahko daje. Mislim da. Zakaj pa že uvajata GH, če ima fantek še krče? Jaz bi ti svetovala, da počakaš da najprej krči minejo, ali pa da ugotoviš od česa jih ima, ker ji lahko ima po Gh še močnejše. Sicer pa pozdravljena. Moj fant nima krčev in HB jih nikoli ni imel. Sem videla nesreči. Grozno. Ubogi starši. Zoja Miša, moja sestrica in po roki takšne rjave madeže. Znamenja. Velliko jih je, ki mislijo, da ima roko umazano, so pa le znamenja. Jaz imam enega na meču. Meni so to rekli, da je materinsko znamenje. Jaša je bolje, hvala. Še vedno ima kar precej sluzi v grlu, ampak se lepo izkašlja, pa iz noska mu že tudi priteče. Je spet dobrovoljen in kar dobro spi. Sprehajanje po mrazu - mi smo se do nekaj dni nazaj sprehajali v vsakem vremenu. Potem je pa zbolel Jaša, zdaj pa še Eva. Zdaj še cel teden ne bomo mogli iti ven. Od jutri naprej bom sama z obema. To bo še veselo. Čestitke vsem obmesečnikom. Neža, jaz sem tudi enkrat imela 40 vročine. Meni se je bledlo. Moj otroček ima pa tako visoko vročino že od včeraj od poldne. Danes preden je šla je govorila samo ati ati ati, karkoli sem jo vprašala je bil ati. Pa lepe slikice. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tejka za tvoje bolnike ti si pa super MS MS pa jaz ne vem kaj pomeni Gajka, jaz otroke če nimajo vročine, kašljajo pa, peljem ven. Če ni ravno sibirija zunaj. Sayuri, tvoja otročka sta pa res že velika. Pridna mami. Mercatorjeve pike še rabiš. Ene tri imam. Bom še počakala, če bom še kakšno dobila in ti jih pošljem. Bambi, tiste verižice in jantarja ne poznam. Anita, inverzija je v hriih, zato pa je gor bolj toplo. Mi je danes ena kolegica lušte delala, so bili na Ambružarju in je bilo +1. Kaja, tvoji princeski sta tudi pravi lepotički. Zdaj pa še mamico pokazat. Se mi zdi, da samo še zate ne vem kako izgledaš. Erin, za dežurne lekarne v Kranju ne vem, vendar voltarena se ne da dobiti brez recepta. Erta, vidim da ti je že veliko punc odgovorilo. Jaz sem pri Evi en čas uveljavljala pravico do skrajšanega delovnega časa SDČ in sicer 4 ure. Pravzaprav niti ne vem kaj te zanima. Če ni problema zaradi denarja, bi se jaz vsekakor odločila za SDČ. Jaz sem šla delat za polni čas ko sem zanosila, predvsem zato, da bo večja porodniška. Prej sem delala 4 ure, za ostale 4 ure, mi je prispevke kril CSD, plače pa za tiste 4 ure nisem dobila. Pogodbo o SDČ, ki ti jo napiše delodajalec neseš na CSD in potem dobiš odločbo. Si več z otrokom, plača je pa pač polovična. Zdaj grem pa tudi jaz spat. Nočko
|
|
|
|