sandra123 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (11.1.2009 12:29:06)
|
Sayuri, WB, sem te pogrešala[sm=smiley1.gif]...pa ful lepe slikce[sm=smiley1.gif] Erin, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za obrate pri Tilnu, imamo mi tudi pestro zdaj, ko sta se začeli obračat....ju komaj lovim po sedežni [sm=smiley36.gif]...pa po mojem ne bi bilo treba črpat mleka....jaz nikoli ne črpam, če spijem kakšno pivo....no, takrat sigurno dobro spimo, pa mleka je na pretek[sm=smiley36.gif]... Anita, super nahrbtnik, je moj [sm=love.gif] rekel, da se mu dopade, ampak za 2 variante pa ni, kajne, ali pač[sm=zmeden.gif] Malo me skleroza daje[sm=smiley9.gif], pa ne vem, katera je spraševala glede podajanja igračk iz roke v roko....tudi moji pupi sta to začeli izvajati, potem pa tako začudeno gledata rokice zraven, kot da se ne vem kaj dogaja[sm=smiley36.gif], pa nogice so tudi zakon [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], kdo bi vedel, kaj neki se pogovarjata z njimi[sm=zmeden.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]... Neža, ful sta lepi na slikcah[sm=smiley1.gif] Majči, ne vem, ali sem kaj zamešala[sm=zmeden.gif][sm=smiley9.gif], a ti delaš na CSD-ju??? Imam nekaj vprašanj.... Mi smo še vedno vsi prehlajeni, pa kašljamo tudi....[sm=smiley13.gif]...Zaradi tega smo že 4 dni notri, pa se mi že malo [sm=smiley29.gif], ker mi manjka zraka....Zgleda, da bo cepljenje, ki je na sporedu v sredo spet prestavljeno[sm=smiley13.gif]...Tina je pa zgleda preveč žurala z atijem in je malo preveč miksala hrano, pa ji je želodec ponagajal[sm=smiley13.gif]... Spanje na trebuščku je pa naredilo čudeže[sm=smiley1.gif]...Taji tako paše spati na trebuhu, da je danes spala od 20- 4.20....pa sem jo zvečer obrnila na bok, ampak se je ponoči sama na trebušček spravila in pančkala....No, saj mi ni bilo dolgčas ponoči, ne ne [sm=smiley36.gif], je Teja imela akcijo od 0.30 dalje....ampak hranili se pa nista več kot 1x obe [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]....Smrklji mali, zgleda, da jima paše malo stiskanja k mamici in očku[sm=smiley36.gif]...No, pa še nekaj....ko sem Tajo vzela k sebi v posteljo in nahranila, pa sem vmes šla še malo wc obiskat, da mi ne bi mehurja razneslo, pridem nazaj v posteljo in grem pokrivat Tajo, pa začne nekaj kričat, vriskat, jo pobožam in ugotovim, da božam njene nogice in ne glavo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ja smrketa se je obrnila v najini postelji v slabi minutki, ko me ni bilo, za celih 180 st.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]....kako ji je to tako hitro uspelo, mi še zdaj ni jasno[sm=zmeden.gif]... Glede Tajinega zavračanja flaše pa....mislim, da je bil glavni krivec soor v ustih - pa je imela čisto malo belih pikic, pa še prehlad....zdaj že dva dni je po flaški, čeprav se je naše povpraševanje po umetnem mleku zmanjšalo na minimum, ampak res....samo 2x na dan še jesta mleko po flaši, drugače je pa dojenje na sporedu[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] jaz...dobro sta založili moje mlekarne[sm=smiley1.gif]... Šibam kuhat.....no, saj je že skoraj gotovo kosilo, bom danes poskusila z brokolijem pri T&T....samo upam, da ju ne bo preveč napenjalo[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|