tejkaz -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (22.12.2008 8:53:52)
|
Dan Sem še jaz prišla po eno konkretno dozo kafeta z riževim mlekom. Zaspali smo ob osmih, do polnoči smo spali kot v pravljici, potem ga je pa spet Eva začela lomit, dokler ji ob 4ih nisem vzela v najino posteljo in ji naredila pridigo, potem je pa zraven naju zaspala še do sedmih. Jaša 20.00 - 0.00 - 4.00 - 8.00 No, če pogledam, je bila kar dobra noč. Škoda za danes, no. Pa drug mesec. Zoja Miša, pozdravi se. Gajka, kaj ko bi pa res začela z GH? Kako navaditi na flaško, pa na žalost ne vem. Neža7, hvala aspirin. Ga zamenjam za lekadol, ker je aspirin ena izmed zadev na katere sem alergićna. Pa lepe čestitke. Zanimiva ideja. Sandra123, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] za noč. Uživajte na dopustu, svojega pa kar okupiraj, ti se pa zasluženo vsaj malo spočij. IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Pa zraven sem študirala, kako se mi je življenje v enem letu zasukalo, kako drugače cenim vse in kako lepše je! In da sem ful vesela, da sem vas spoznala, če ne v živo, pa takole prek rač! Hvala vam, za vse! enako... Se kar pridružujem. Erin, lahko danes? Sporoči mi pot. Katja, pojdi na www.youtube.com, se registriraj in naloži posnetek pa pokaži svojega cukra. Tinka, bom pokazala kakšno sliko zvečer. Moj je dnesel prenosnika v službo. Tam imava pa vse slike. No, pa še na trdem disku, ampak ne najdem adapterja. Nell, nič neobičajnega ker si jokala. Tako se vsaj vidi, da ga imaš rada. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Carol11, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] božiček z dudo. Luštkana je. IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Jutro Zanimive debate, ampak raje ne bom komentirala, da se ne bomo kregale Nič slabega nisem mislila, ko sem te omenjala Samo, da imaš izkušnje (pri sebi in pri Evi) z alergije nič drugega ajaj, upam da nisi narobe razumela. Jaz se strinjam z Erin. nekateri komentarji so mi malo na žulj stopili, ampak sem že pozabila kateri. Tudi ti si super napisala. Jaz imam doma enega otroka, ki je zrastel gor na AM in enega ki se samo doji. Jaz vidim razliko samo iz praktičnega razloga. Ni mi treba s sabo tovorit razne flaške in grelnike in prahec, ponoči mi ni treba mleka mešat, samo priklopim ga in zraven spim. Kako bo z boleznimi, bomo videli kasneje. V to, da so dojeni otroci manj bolni, ne verjamem. Tudi da imajo večji IQ ne, ker moja tavečja je pametna kot strela. Nič manj ne spoštujem mamic ki ne dojijo. Če je otrok lačen, pač dodaš Am in je stvar zaključena., ampak to vodi v to, da se bo tisti otrok kmalu nehal dojiti. Tudi Jaša je že bil lačen. Pa sva se dojila na 15 minut, je pojedel toliko mlekeca kot se ga je v tistih 15ih minutah naredilo, in čez 15 minut ponovi vajo. Pa se je naredilo novo mleko in več mleka. Ne bojim se dodati AM, ampak bom to naredila, ko bo res zelo zelo potrebno. Najprej ga bom pa pristavljala in pristavljala. GH in alergije. Zakaj so včasih prej začeli dodajati GH? Ni bilo alergij. Zakaj ni bilo alergij? Hrana in voda sta bili manj oporečni. To je vse. Zato pa zdaj dodajamo kasneje. Ma, jaz bi tudi že zdavnaj začela dodajati, če ne bi imeli alergije v družini, Jaša je potencialni alergik, sploh še ne kaže zanimanje za GH, meni še paše dojenje, njemu zadostuje, zato pač še ne dodajam. D3 kapljice - Jih dajem, ker pomagajo da se mečava prej in prav zaraste. Neža ima prav - zaraste se nekje pri 12 - 18 mesecih. Dajem jih tudi, ker pomagajo da ne preide do rahitičnosti. Dajale so jih pa že naše mame. Moj brat je star 40 let in jih je dobival, tako da to ni neka nova modna muha. Razvojna ambulanta - strinjam se z Rysso. Nekateri jo res potrebujejo, drugi hodimo tja samo preventivno. Mogoče kakšen komentr kasneje - Jaša kliče.
|
|
|
|