|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
1.2.2009 23:36:35   
matejchi
karmar user posted image ?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.2.2009 23:42:02   
matejchi
Erin in Tilenuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želita matejchi in Maruša user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
2.2.2009 0:39:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Pablo (ja pa kje si ti moja sorojenka
in hvala za info, bom kroglice kupila ker psa ki se umika nimajo več  Kako pa se jim reče? In Otmar je korenjak in pol

IZVIRNO SPOROČILO: žanneža

Pablo- Te kroglice pa so res fajn! Jih bom nabavila! Naša še nič ne pleza, jo bom mogoče malo vzpodbudila s tem! Luškan Otmar!

IZVIRNO SPOROČILO: cebrca
PABLO  user posted image , pa bravo za plezalne podvige, tiste žogoce pa dobro zgledajo!

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

PABLO
- kaj so to za ene žogice, ki vzpodbujajo plazenje in so na fotkah, ko jih Otmar veselo lovi? A veš, kako se jim reče in kdo je proizvajalec? Sem zadnjič malo v BC pošpegala za njimi, pa so me ful čudno gledali.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

gajka
Roll-a-Rounds od fisher priceuser posted image
maš pa različne od znotraj, mislim da so mišljene kot kak dodatek k kakšnim igračam, tako kot so bile kocke, lahko jih pa imaš samostojno ja...

Gajka, ja za žogice sem tudi jaz sparševala, pa je Pablo zopet izginila  Če boš izvedela se priporočam. U Matejchi, hvala!

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2299027
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265221
http://www.buy.com/prod/fisher-price-roll-a-rounds-zippin-zoo-rounds/q/loc/20269/201190295.html
http://www.amazon.com/Fisher-Price%C2%AE-Roll-a-Rounds-Drop-Roar-Dinosaur/dp/B0007WWZK4
http://www.myshopping.com.au/ZM--404351731_Toys_Games
http://www.kaboodle.com/reviews/roll-a-rounds-swirlin-surprise-gumballs

Hello! Ja, Zoja Miša res mi je zoprno, ko kar izginem in ne uspem sproti sodelovati na RR in potem odgovarjam toliko za nazaj. Dostikrat sploh nima več smisla tako neažurno odgovarjat ali komentirat . Sploh ne vem, kako ste vse tako vešče v organizaciji ali v čem je keč, ker meni potem sigurno nekaj izvisi. Kup za likanje je že sedaj gromozanski......Stalno se nekaj dogaja in imamo že tako nekam natrpane dni, če pa aktivno vključim še "virtualni" svet, pa lahko menda posteljo kar prodam, ker spanje ne bi bila več komponenta mojega vsakdana, pa še Otmar postaja vse bolj živahen in zahteven. Vse se je nekaj nakopičilo. Erazem je npr. šele z zamudo cca treh mesecev prišel do postelje solidne velikosti. Je bil revček že kar prevelik v tisti miceni posteljici, taveliki pa smo mogli naštimat ograjo, stopnice, vse lepo porisat, polakirat,...samo se je pa splačalo. Je pravi car v svoji sobici in veliki postelji.

Omenjene kroglice, ki so trenutno zakon pri nas, so kroglice Roll-a-Rounds od Fisher Price, kot ste že omenile. In je točno tako, kot je napisala matejchi. Obstaja veliko vrst kroglic oz. notranje figure in motivi v kroglicah so različni, se pa kroglice lahko kombinirajo in uporabljajo v različnih igralnih sestavih. Gajka, jaz sem te kroglice kupila v BC (CE) in mi je čudno, da tam ne bi vedeli zanje. Imamo pa prav takšne, kot jih je prilepila matejchi. Če jih v BC nimajo, jih imajo zagotovo v Direndaju (City Center CE) in so cca 11 EUR, sem jih videla včeraj.

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
2.2.2009 1:38:31   
Anonimen

.....da niti ne izgubljam besed - super user posted image fotke vse po vrsti: aradej, gajka, Zoja Miša, kaja02, Erin, matejchi, majči22, Maja T.(user posted image ), sayuri, K_a_t_j_a, (upam, da nisem katere izpustila)

gajka - Rok v nahrbtniku je prava faca, nahrbtnik pa je tudi videti enkraten! Škoda, da mi premalo hodimo v hribe. Ko vidim, kako anita in njen dragi uživata v naravi in gorah, me kar zamika kakšna (seveda lažja!) pot. Gajka in anita, uživajte v pohodništvu in niti ne dvomim, da se bosta tudi Rok in Zoja imela udobno in lepo v nahrbtniku in da bosta prav tako uživala v lepotah gora in narave.

sayuri in družinica, andrejaboris in družinica, sandra in družinica, anita, češnjica, miškolinček in bošček Filip user posted image    user posted image    user posted image , Erin in bošček Tilen user posted image user posted image user posted image ,.....in vsi, ki ste zboleli, hitro in lepo se pozdravite in naj se vse dobro konča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!

VSE NAJBOLJŠE in ČESTITKE vsem slavljencem!user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
2.2.2009 2:30:05   
Anonimen

In še nekaj Otmarjevih nedeljskih utrinkov:

Tako preveri, kakšno je kaj vreme zunaj in občuduje poplesavanje snežink.
user posted image

Bratska ljubezen in kako se še ne 6 mesečnik samozavestno kosa z big brotherjem.

user posted image

user posted image

Ko postajajo vse bolj zanimive nenavadne reči in nenavadni kotički.

user posted image

user posted image

Sklece in vsakodnevni špartanski trening.

user posted image

Prijetne sanje in lahko noč oz. vsaj kakšno urico počitka želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
2.2.2009 7:02:34   
gajka
Dobro jutro!

Za začetek me je kar stisnila pri srcu novica o Erin in Tilnu. Epilepsija?!? Držim pesti, da je kljub vsemu čisto vse OK! Mislim na vas!

Pa user posted image user posted image user posted image za vse nenaspane in naspane!

Naši današnji polletniki:

user posted image

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA
Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

PABLO - kroglice sem iskala v BC Velenje, pa jih tu očitno niso nikoli imeli. Ampak zdaj, ko vem, kako se jim reče, jih bom že staknila nekje. Pa tale vaš Otmar je pa res en orng raziskovalec!Lahko rečem samo vau!

Tako, zdaj pa se bo treba začet za plavanje pripravljat...

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.2.2009 7:03:59 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
2.2.2009 7:15:37   
gajka
A tole je pa naša zmagovalka Eme? http://www.rtvslo.si/play/quartissimo-love-symphony/ava2.27448538/ Instrumentalni del mi je všeč, ampak tisti inserti petja pa nikakor... 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
2.2.2009 7:21:50   
Zoja Miša
Jutro user posted image user posted image user posted image .
Mi2 spali super od 21-6h. Bravo za Kajo Linouser posted image user posted image user posted image

A tole je pa naša zmagovalka Eme? http://www.rtvslo.si/play/quartissimo-love-symphony/ava2.27448538/ Instrumentalni del mi je všeč, ampak tisti inserti petja pa nikakor... 

Kaj naj rečem, kar o.k. je. Nisem gledala ostalih... Kdo pa je ta nimam pojmauser posted image  Mi je pa kar simpatičen desni violinist na leviuser posted image

Erin, upam, da sta o.k. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
2.2.2009 7:27:24   
miškolinček
dobro jutro

spali za spoznanje malo boljše,

Gajka, zadnjič sem ti prilepila link za te kroglice,verjetno si spregledala, da se jih naročiti pri sončku- link

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
2.2.2009 7:35:44   
Zoja Miša
Pablo, lepo da se vsaj vsake toliko javiš...lepo te je brati in Otmar je res že pravi korenjak. user posted image  Bom tudi jaz poiskala te kroglice, so mi všeč. Upam, da nam ne bo treba v Toysras ponje. Čeprav bi pasal zopet kakšen šoping v Avstrijiuser posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: karmar

link za čeveljce je pa tale http://www.malamasa.si/index.php

Čeveljči Mala Maša, iiiiiiiiiiiiii to pa moram naročitiuser posted image

No punce, koliko snega imate? V Trzinu ga je malo manj kot 10 cm (po moji uč oceniuser posted image ). Sneži ne več.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
2.2.2009 7:37:09   
miškolinček

No punce, koliko snega imate? V Trzinu ga je malo manj kot 10 cm (po moji uč oceniuser posted image ). Sneži ne več.user posted image

mi ga imamo vsaj 20 cm,pri nas tudi ne sneži več

Neposredna povezava do sporočila: 4236
2.2.2009 7:52:51   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Erin se mi je javila.  S Tilnom ostajata v bolnišnici. UZ glavice je vreduuser posted image , ga bojo pa jutri še 1x ponovili. Tilen vedno bolj trza, sumijo na epilepsijo. user posted image  Čez 2-3 tedne bosta morala v LJ na eeg. Erin je na koncu z živci.user posted image

Erin moja draga, vse avgustovke mislimo na Tilna in tudi nate. Vse bo dobro, boš videla, da bo user posted image user posted image user posted image
Tilen, pokaži zdravnikom, kakšen fant od fare si user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
2.2.2009 8:00:04   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

mi ga imamo vsaj 20 cm,pri nas tudi ne sneži več

Potem imate lepšo zimsko idilouser posted image . Pozdravite se hitro, da boste lahko še kakšnega snežaka naredili, preden bo dežuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
2.2.2009 8:18:31   
nell

user posted image

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA

user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem slepo verjela, da bom lahko kaj napisala...pa se že sinko oglaša.

No samo toliko še enkrat Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
2.2.2009 8:19:40   
anita goitan
jutroo
mi se lepo počas navajamo in podaljšujemo podoje, tja dobre 2uri in pol zdržimo, vlčais upse spravt tud na 3!user posted image
In glede GH od te še noben ni spal bolj dobr..in z vsako stvarjo k začneš je za user posted image konkretna in še 1x to je šele okušanje.
Sej čitam da tud sayurina čmrlja ne spita čeprav sta že klep čas in na dodatku in na GH.
Dns bo dobila spet mal župce in korenčka notr..jutr pa verjetn začnem z jabolkom (rezinco jabolka), sej tud tale juha je v takih količinah da jo lahko merim recimo z eno čajno žlico in še vsega ne zaužije.

erin in Tilenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4240
2.2.2009 8:24:46   
majči22
Dobro jutro v pravi zimski dan!
Pri nas ga je minimalno 25cm (moja ocena).user posted image Sneži tudi pri nas ne več.

Pablo sam pri vaši hiši ste pa res pravi raziskovalci.user posted image

Zoja miša, če bi želela malo več zimske radosti se pri meni na kavi ustavi, pa boš lahko še kidalauser posted image

No Erin upam, da sta vseeno vredu. Srčno upam, da bo vse vredu in da ni nič hujšega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr nas je bila stara 14 dni, ko se je sredi noči skoraj zadušila. Bila je že čist rdeča. No še dobr, da sem jo prec okrog obrnila, da je šla slina in kot ena pena ven.
Okrog ust je bila čist penasta al pa tok od sline, sej še sama nisem vedla takrat.
No in v našem ZD so me najprej vprašali, če ima pri nas v družini kdo epilepsijo. Mene je skor kap.user posted image Pa če je takrat kaj okrog vrtela oči oziroma zavijala z očmi, ja lih to sm gledala takart. Cela sm se tresla.
Cel dan sm user posted image , že sam ko sm jo pogledala. No na srečo se je to še enkrat ponovilo in potem ne več. No naslednja diagnoza je bila refluks.
Tako, da dobro vem kakšen občutek imaš pri srcu, ko ti rečejo epilesija. Erin drži se!!!

Lep zimski dan!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4241
2.2.2009 8:52:12   
Neža7
Dobro jutro.....

Jaz sem malo v šoku, ker sem prebrala o ERIN user posted image  

Iz srca ti želim, da bo mali Tilen zdrav. Pazi tudi nase, da se nebi ponovno začele fobije (bodi močna koliko se da), ker vem, da imaš (imata) veliko skrbi in pod stresa, ker ne vesta kaj se dogaja z vašim sinom.

Mislim naju in družino user posted image user posted image user posted image

user posted image

Upam, da vesta, da ima 1 starš BREZPLAČNO BIVANJE z otrokom do 5. let starost

Tu sem dobila na moj gmail......

prejela od ene mamice... upam, da vam nikoli ne pride prav, a vseeno je fajn vedet...

lp, gabi

Pozdravljene/i.

V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL oddelek Bolnice Šempeter.

Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s cenami za sobivanje z otrokom, sem se kar začudila.

Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z
otrokom do 5. leta strarosti.

Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj), so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem so si skopirali zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi obvestili o spremembi.

Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali.

Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam pošiljam tudi na povezavo na spremembe:

GLEJ 23. člen:

http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-
1&showdoc=1&st=a&unid=UPB|CCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1

<http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&mandate=-
1&showdoc=1&st=a&unid=UPB%7CCCDB9F342CA1DE28C125748A0029E46A&vt=1
>

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
2.2.2009 8:54:51   
Anonimen

Naši današnji polletniki:

user posted image

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA

user posted image

Četitamo za polovičko user posted image   user posted image   user posted image !

Tudi jaz nestrpno pričakujem poročilo o Erin in malemu Tilnu. Resnično upam, da ne bo kaj hujšega! Epilepsija?!? Močno upam, da ne in bo vse OK!!!user posted image user posted image user posted image Erin, verjamem, da je to precej huda situacija in da si vsa iz sebe. Zate   user posted image user posted image user posted image in drži se  user posted image !!!

EMA - nisem toliko spremljala, da bi lahko sodila. O zmagovalki nimam posebnega mnenja.  Kolikor sem včeraj slišala zmagovalko, je tudi meni instrumentalni del všeč, vokalni pa niti ne. Zmaga gre menda bolj za oblažitev SLO-HR politične naostrene situacije (pevka je menda Hrvatica)..... 

gajka - prijetno plavanje in čofotanje user posted image !

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
2.2.2009 9:00:47   
sayuri
Jutro user posted image  Če se gremo tekmovanje v količini snega, zihr zmagam user posted image user posted image user posted image  Po moje Vilika še bolj vodi. Saj res, kaj pa Vilika štrajka zadnje dni? Ima kakšno opravičilo? Viiiliiikkaaa!!!!

KAko luštno je bit doma z zdravima dvojčkoma, brez moža user posted image user posted image user posted image , po ustaljenem ritmu....uf, tole sem že pogrešala zadnjih 14 dni. Lovro je sicer še malce bolčkan, ampak on to junaško prenaša v smehu user posted image

NAjprej: Naša Zara bo bageristka. Odkrila je Filipove igrače in včeraj je eno uro brez besed prelagala sem in tja njegovo mehanizacijo. Mehanike imamo v družini...če bo po dediju user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Tehtnica mi danes kaže 4kg manj. user posted image user posted image user posted image  Saj en vem - al je to od diete (se je strogo držim) al od živcev pri seh teh boleznih. Kakorkoli - sem zadovoljna. Še minus 4kg, pa bom na konju user posted image

sandra uf...pri vas bo šlo izgleda tudi po tekočem traku tale šesta bolezen. Nič lepo ne izgleda. Koliko časa pa so tile izpuščaji?

gajka glede zmagovalke Eme se strinjam s teboj. Sicer je bil pa tko klavern izbor, da je tale pesem mogoče še najboljša. Bomo videli maja meseca. user posted image

PABLO, a si ti zihr, da je Otmar star pol leta? Madona, obvlada zadeve. Pravi navihanček je. PA vidim, da tudi dobrovoljček user posted image user posted image user posted image user posted image

anita jah, pri naših dveh GH res ne vpliva na spanje. Mogoče zdajle malo več spita..ampak računaj, da GH dajem že skor 3 mesece. JAz sem enostavno mnenja, da je vsak otroček drugačen. In sem prepričana, da hrana ni vedno tista, ki vpliva na spanje. Bravo za juhico in korenček user posted image .

Zoja mIša si me nasmejala s tistim pihanjem v kopalnici. Jaz si tud včasih v glavi naredim kakšen scenarij in se pol jezim, če moram vse sama naredit user posted image

Kje je cebrca? Pa buhtlček? Pa andrejaboris? tejkaz!!!!! Naty!!!!!

miškolinček, kako je danes Filip? Ojej, so se mu norice pa res povsod raznesle. Bošček. Pri nas ni bilo tko hudo. PA vseeno kaj poje kljub noricam v ustih?

user posted image

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA

user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
2.2.2009 9:15:54   
Neža7
Nove slikice.....

Od 30.01.2009 znam iz hrbet na trebuh user posted image

user posted image

Tako se mi sedaj kopamo user posted image

user posted image

user posted image

In naša Neža

user posted image

Šibam, ker Neža gre sedaj papat user posted image

sayuri..... sem dobila spročilo na mama.si user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
2.2.2009 9:18:02   
miškolinček

user posted image

user posted image

miškolinček, kako je danes Filip? Ojej, so se mu norice pa res povsod raznesle. Bošček. Pri nas ni bilo tko hudo. PA vseeno kaj poje kljub noricam v ustih?

user posted image

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA

user posted image

se pridružujem čestitkam

Zara je pa že prava frajlauser posted image ,..pri nas tudi Filip Erazmove igrače razmetava, Erazmu so pa boljše Filipoveuser posted image ,zgleda sta mal starost zamenjala..pa tamal gleda tavelikega kot boga

Filip je danes bolje,tiste drobne pikice se že sušijo,pa tusi ta velike se bodo počasi začele,ker niso več tako otekle...tvoja dva nista imela tako močnih ker si ju ti še dojila in sta dobila nekaj protiteles od tebe,jaz pa nič ne dojim in F. teh prtiteles nima (to mi je rekla P.,zato me je tudi opzorila da bo bogi če jih dobi)...otroci,ki so dojeniso do 6 meseca načeloma imuni na norice,če pa jih že dobijo jih dobijo v blagi obliki.

Filip poje skoraj vse na žlico,flašo mu lahko poštulim opoldne ko gre spat in je že koma in zvečer ter ponoči. Včeraj sem mu morala ob pol šestih popoldne dati po žlici mleko,ker se je tko drl v flašo.
DAnes zjutraj mi je spil samo 1 dcl,pol je pa hotel moj štrudel jestiuser posted image ....sem mu dala mal jabolk iz štrudla za probat pa se je tko oblizoval pa cmokal kot da ne bi že 14 dni nič jedel.......mislim da se tudi počasi odvaja od flaše ker ni več tako dobra kot žlica.
Pa veliko vas je ki dajete še mleko po GH,jaz tega ne delam,sem samo prve 14 dni,zdaj pa dam samostojno pa malo več pač dokler nima dosti. Če GH ne zadostuje do naslednjega obroka mu dam čaj vmes al pa po 2 urah mleko,tako delam jaz kar gre no

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
2.2.2009 9:18:57   
Anonimen

NAjprej: Naša Zara bo bageristka. Odkrila je Filipove igrače in včeraj je eno uro brez besed prelagala sem in tja njegovo mehanizacijo. Mehanike imamo v družini...če bo po dediju user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Tehtnica mi danes kaže 4kg manj. user posted image user posted image user posted image  Saj en vem - al je to od diete (se je strogo držim) al od živcev pri seh teh boleznih. Kakorkoli - sem zadovoljna. Še minus 4kg, pa bom na konju user posted image

user posted image user posted image user posted image o, faca Zara kot bageristka! Morda je pa res tradicionalistka po duši in želi familiarno profesijo nadaljevati  user posted image .

Pa super za kilograme! Upam, da ne na račun vseh minulih skrbi! Važno, da se dobro počutiš in da ste vsi bolj ali manj OK.

Tudi jaz pogrešam naty in tejkoz! !!!

Tejkaz - pogrešam tvoje konkretne, kvalitetne in uporabne odgovore in nasvete user posted image ! Upam, da ste vsi dobro! Javi se kaj!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
2.2.2009 9:22:16   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

In naša Neža

user posted image

Ja Neža,kje si se pa ti skrivala,smo te že močno pogrešale. WBuser posted image .

Fletna je Neža,lepe slikice. Zdaj pa bodi pridna in se nam oglasi da nas ne bo skrbelouser posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 2.2.2009 9:23:48 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
2.2.2009 9:23:37   
miškolinček
Sayuri,sem čisto pozabila prej,bravo za kguser posted image user posted image user posted image ,očitno res deluje tale dieta. Kar tako dalje.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
2.2.2009 9:30:31   
sayuri
Jeeeee, eno pogrešano avgustovko smo že uspele priklicat. user posted image user posted image user posted image  neža7, da nam ne uideš več tkole...smo te pogrešale. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?