Zoja Miša
|
Anita, tele tvoje noči so res katastrofa . Se spomnim svojih 1 mesec, ko sem spala res samo po 1h na vsake 4 ure, se mi je že mešalo. Da ti to delaš že 5 m. Jao. Svaka čast. A misliš, da bi GH pomagala, ali boš počakala, do 6 m raje? Erin, za Tilna! Mislim na vaju! Sandra, to pa res ni fajn Pozdravi svoji princeski, dobesedno! In en velik zate. Ryssa, tudi mi imamo svinjarijo! Meni gre tako na živce! Pa nimam kaj, kot sesauc u roke in gremo, vsake 3 dni , včasih pa kar zamežim, pa je tudi o.k. Čakam, da se Kaja Lina začne plazit, pa bo ona brisala Ja, Češnjica, pozdravite se tudi vi! Sayuri, saj boš sporočila, če bo kaj novega od Erin, ne? Ja, halo kaj je sedaj to? Vsi nekaj bolani?! Mi smo pa super. Pikica čeblja in je zdrava Včeraj smo se potepali pri naših doma, danes pa smo doma in se cartamo Bili smo tudi zunaj v zimski idili. Sicer ja pa ta sneg brez veze, cel dan sneži pa nič za pokazati . A ja, a papajo je katera že dala otroku? Jaz sem jo pri zelenjavarju sedaj naročila ( ni tako velikega povpraševanja, da bi jo skos držal), pa bom videla, kako se bo obneslo. Ali katerega otroka banana zapira? Matejchi, ko boš dodala banano, jo boš kar z jabolkom zmešala? Ali ni bolje, da daš najprej samo banano za poskusit, da pozna okus in potem šele mešeš z ostalim? No, jaz sem tudi mislila, bi jo z jaboljom zmešala (jaboljko že pozna), ampak mi je potem kolegica rekla, da je bolje če dam najprej posebaj. Lep preostanek snežene nedelje!