nell
|
Pozdravček babike! Končno uspela okupirat bratov računalnik, da mal poročam..no pa sej ni kaj, razen tega, da sem spoznala kaj to pomeni, ponoči ne spat - ga je Tibor včeri sračkal celo noč - mislim, da sprememba okola, verjet to tud na njega kej vpliva. sva mu zmami postavle tisto prenostno posteljo, ker se zdej frajer že tok prestavlja v postelji, da ni več varno, da bi zraven mene spal. In je mulo sredi noči ugotovil, da me lahk od tam vidi, pa glavo pokonci in žurka, js pa čist sheblana - upam, da bo danes kej boljše. Aha tud čaj ponoči več ne zaleže, je treba mleko delat. Prej je dva meseca veljal čaj, zdej pa spije ga že, sam je čez 1 uro spet pokonci in njamiii mleko - pa bo že. Aha sva pa šla danes na obisk, smo se kr neki časa zamotli, ker sva mogla še prej vse trgovine oblavfat, ko da jih pri nas doma ni...no in mu ponudim frutek - korenček&jabolko - ja pa jade. Pljuval, se zrdoval, pojedel cca tri žlice in konc, je tiste dlesni tok skp stiskal, da nisi nič več notr dobu. Ja no, sej to je poklon mamini kuhinji - torej nič bližnjic. Še dobr, da sem mela mleko sabo. Je bil pa čist šokiran, ko je po dolgem času babiko vidu, mu ni blo nič jasno, jo je sam debelo gledal in se me držal, ko pajek. No čez kakšno urco sta bla pa že prijatelja. Novost! Naš mulo se plazi, no ja ne čisto zares, ker še ne uporablja kolen. Kolena uporablja samo pri vrtenju okoli svoje osi, pa še to samo levo koleno. Drugače pa se potiska z rokami nazaj - tko da rikverca po stanovanju, danes začel tudi naprej - dva napej in enga nazaj . sem se tolk smejala, pa tok gode zraven. Nič grem pod tuš in v mižule, če bi slučajno bil spet kak nočni auffff.