|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
20.1.2009 13:27:34   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

naš mali ajčka, jst grem pa za kosilo pripravt

sem morala to napisat, da mam 300-tko user posted image

Še 200 pa boš imela tretjo user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
20.1.2009 13:41:59   
Ryssa
neža7 pa ji je še prav pižamica user posted image Naš bi jo še sam na nos lahk dal user posted image
Ji je všeč v taveliki banji? Mi se tudi v taveliki kopamo. Pri oni plastični se bojim, da bi stojalo popustilo pod težo user posted image Lan ima rad taveliko banjo, je celo brcat začel user posted image Prej je večinoma mrtvaka plaval user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Matejchi, za seznam 5,5 m, 6520 g in reci piši 71 cm. Ja, skrčil se je

Očitno ga v pretopli vodi kopate!

user posted image user posted image user posted image

Patronažna je bla pri nas, ni pa povedla nč kar že ne bi vedla user posted image
Pa za pumpanje me tudi ni nič pohvalila user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
20.1.2009 13:44:47   
matejchi
Ryssa user posted image za pumpanje, pridna punca...user posted image .

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
20.1.2009 13:57:57   
nyna84
Ojla!!

Smo imeli danes nočne, zjutro je pa itak spala. Sem peljala samo Gajo v vrtec, pa sem šla še jaz nazaj spat (do 11:30 user posted image ). Kriza ej, sem vztrajala do pol dveh, da jo bom uspavala, pa ni nič pomagalo, potem sem jo polegla kar h seb u posteljo, pa sem mislila da bo mogoče pojedla pa spala... ja itak. Sva potem v 4 urah 5x jedli. user posted image  user posted image  user posted image  HB je ob pol osmih končno zaspala, da sem vsaj Gajo lahko v miru spravla v vrtec.

Tejkaz user posted image  zate in za Jašo, da se vama to hranjenje in spanje porihtata. user posted image user posted image user posted image

user posted image

žanneža - LANA
matejchi - MARUŠA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Čestitke še od mene!

Pa od mene tudi! user posted image user posted image user posted image  Pa z zamudo čestitam še Eneju, Lanu, Gašperju in Žanu. user posted image user posted image  

Vrtec - mi HB zaenkrat še pademo v 1. plačilni razred, ker sem študentka. Kako bo jeseni, pa ne vem. Upam da dobim službo in grem delat, ker ne bi rada za eno leto podaljševala absolventa. Da bomo še mi spadali med bogate. user posted image  Bomo videli kako bo s to recesijo. Sicer je vrtec za drugega otroka gratis, ampak predvidevam da bomo verjetno pa za Gajo plačevali več. user posted image

Matejchi, za seznam 5,5 m, 6520 g in reci piši 71 cm. Ja, skrčil se je user posted image

Očitno ga v pretopli vodi kopate! user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A občina nič ne da zraven?? Zakaj pa je pol vloga za znižano plačilo vrtca?? V čem je fora??

Če ne oddaš vloge za znižano plačilo vrtca, plačaš polnih 80% cene. Če oddaš vlogo, pa razliko med tvojim plačilom in polno ceno vrtca poravna občina.

Grem jest... Nisem še danes.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
20.1.2009 14:00:30   
anita goitan
user posted image za KR, čeprou v Bauhaus bi me2 morali hm

Ok, me2 od vulkanizerja, mislm haloo v kamniku tud zastonj naredijouser posted image user posted image user posted image hiphip hura za KAMBUS, v gumi pa nič sledu o žebljuuser posted image

matejchi prid na en hlaž ta črneha ok, kr mislm da si ga potrebna-vinčka da se katera slučajno ne bi zdej oglasilauser posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
20.1.2009 14:01:41   
anita goitan
Rusi so popravili plinovod za EU
user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
20.1.2009 14:01:47   
Ryssa

Ryssa user posted image za pumpanje, pridna punca...user posted image .

oooo hvala user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
20.1.2009 14:11:41   
nyna84
Neža7, sem se že 2x spomnila nate, pa te vedno pozabim vprašat... A vidva z user posted image  govorita z Nežo slovensko al angleško? Al kar oboje? Kako boste porihtal to z jeziki? Predvidevam, da glede na to, da ti bolje govoriš ang., verjetno tako govoriš z njo? A sem firbec ane...

srečanje - nas ne bo (kot ponavadi). Imam 2 uri vožnje, tako da preden se uštimam in pridem do KR, bo Lana že spet lačna. Pa še čez Kladje je grda cesta - če sneži je celo zaprta. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
20.1.2009 14:19:05   
anita goitan
neč, grem kuhat: dns bodo goveji zrezki v ne vem kašni omaki še in testenine, zraven pa vipavski radič in hlaž črnegauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
20.1.2009 14:20:18   
matejchi
Jaz grem ven pa čeprav dežuje.. samo v Mercator ne... TOREK JE!! me kar zmrazi.. itak moram po Žigca v vrtec.
Zdaj sem se spomnila kak napad je imela ena mamica, no ne napad, samo smešno mi je bilo.... en v vrtcu praznuje RD in je vabila dal v predalčke pač tistim, ki jih je povabil.. in ona pride in vidi vabilo pa prabi FUL na glas malemu, gleeeejjj xx te je povabil na RD pa tvojo sestrico tudi, oo zdaj bomo pa še za tebee začeli na RD hodit.... (kocine v luft), jaz sem videla, da ima naš vabilo, sem mu ga pa čist diskretno pokazala... ne vem a je mami mislila, da je samo njenega povabila.. mislim pa polna garderoba.. halo?? Je pa res da so ti trije ta bolj prijatelji. Ja kaj čmo, tudi take mamice so, nadute opice. user posted image

Erin kokr sem razumela ti pol 100% prideš a ne..., v Kranju je tudi Müller za tiste, ki ga potrebujete.. samo da nas ne bo pol v KR pol pa v LJ. 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
20.1.2009 14:21:01   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

neč, grem kuhat: dns bodo goveji zrezki v ne vem kašni omaki še in testenine, zraven pa vipavski radič in hlaž črnegauser posted image

da nau hlaž radiča user posted image .. ja v vinski omaki a ne..user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 2936
20.1.2009 14:25:45   
anita goitan
šefica za stike  zoja miša where are youuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma kje potem: Šiška, rudnik, KR, ali MC Kamnik?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
20.1.2009 14:27:34   
matejchi
zoj miša avdiološka... stop.

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 2938
20.1.2009 14:37:02   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Jaz pa nisem za to da bi se v Kranju dobile, pa čeprav mi je bližjein bolj ugodno zame. Mislim na sayuri, ko se bo z dvema pripeljala že tako daleč potem pa še do KRuser posted image ...a ni boljše da smo nekje na sredi...Šiška je idealno - pokrito parkirišče, na sredi  kar se relacij tiče...

Brez zamere, ampak če se bo pripeljala iz Ribnice, pa verjetno tudi do Kranja ni tako daleč. Jaz se tudi prilagajam in grem kamorkoli. Prejšnjič je bilo na Rudniku in sem se prilagodila vsem in kljub temu da sem imela izpit en teden prišla. Zdaj pa enkrat prosim da se prilagodite meni. Imam pa dober razlog zakaj. 

Ne zamerim.

VEdno smo se prilagajale vsem, ne le eni.
Prejšnjič jaz nisem mogla in nisem šla.
Vsi imamo "obforumske dejavnosti".
LAhko se prilagodimo tebi če so vse zato, meni KR odgovarja, mogoče pa kateri ne.
Imaš dober razlog res je, mogoče ga ima še katera. Gajka je rekla če bo čas dopuščal da mogoče pride.
Jaz mislim na  vse punce, da ne bomo na koncu samo ti, jaz in naty v lokalu sedele...

Sem sayuri kontaktirala - pravi da odvisno od reakcije na cepljenje ampak da lahko pride do KR. Vas lepo pozdravlja in komaj čaka da vas vidi.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
20.1.2009 14:37:11   
buhtlčk

naš mali ajčka, jst grem pa za kosilo pripravt

sem morala to napisat, da mam 300-tko user posted image

Še 200 pa boš imela tretjo user posted image

cca vsak dan en post pa bo do gašperjevega 1. rd :)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
20.1.2009 14:39:13   
buhtlčk
Ryssa za pumpanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ZojaMiša tudi seveda.

Mah kar vsem nam user posted image user posted image user posted image , k smo kul user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
20.1.2009 14:45:03   
Erin

Erin kokr sem razumela ti pol 100% prideš a ne..., v Kranju je tudi Müller za tiste, ki ga potrebujete.. samo da nas ne bo pol v KR pol pa v LJ. 

JA jaz pridem ja...samo sneg me lahko zaustavi :)) Moj je za četrtek že frej uzel...user posted image user posted image user posted image

Ryssa. še od meneuser posted image user posted image user posted image za pumpanje.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
20.1.2009 14:48:12   
anita goitan
Erin lepo od tvojga, eni celo frej uzamejo, moj gre pa na Pohorje ponovoletni žur firme

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
20.1.2009 14:51:03   
Erin

Erin lepo od tvojga, eni celo frej uzamejo, moj gre pa na Pohorje ponovoletni žur firme

Ni imel izbire...user posted image
Nehaj kikle nosit!user posted image user posted image

Sayuri dodaja da jutri popoldne dobi net in se bo javilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
20.1.2009 14:52:34   
gajka
Erin - jaz sem rekla, da pridem na srečanje, če bo Rok dopuščal. Čas bo že dopuščal, za Rokovo razpoloženje po celjenju pa še ne vem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
20.1.2009 14:53:00   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Neža7, sem se že 2x spomnila nate, pa te vedno pozabim vprašat... A vidva z user posted image  govorita z Nežo slovensko al angleško? Al kar oboje? Kako boste porihtal to z jeziki? Predvidevam, da glede na to, da ti bolje govoriš ang., verjetno tako govoriš z njo? A sem firbec ane...

Prav čudno je user posted image  
Jaz z Nežo govorim slovensko, ker mi gre avtomatsko user posted image  Bi rada več angleško z njo govorila in ne pride ven user posted image  Par besed ja kaj drugega pa ne. Zato ji angleške knjigi (slovenske tudi) berem.
Ko grem na obisk mami vsi govorijo angleško z njo (razen moja sestra) Ko jaz govorim k moji družini je pa tako...

z mamo... avtomatsko angleško
z njenim user posted image ..... iti kot pri mami 
sestri.... samo slovensko, čeprav angleško tudi zna (z očetom sama angleško govori) 

Evo! upam, da si razumela user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
20.1.2009 14:56:42   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

neža7 pa ji je še prav pižamica user posted image Naš bi jo še sam na nos lahk dal user posted image
Ji je všeč v taveliki banji? Mi se tudi v taveliki kopamo. Pri oni plastični se bojim, da bi stojalo popustilo pod težo user posted image Lan ima rad taveliko banjo, je celo brcat začel user posted image Prej je večinoma mrtvaka plaval user posted image

Sem se zmotila user posted image  št. 68 je. Smo mislil, da bova fantka dobila in je mama kupila. Z doma je čist ok user posted image  Bi bilo malo čudno, če bi mislili, da bomo pučko imela in bi fantka dobila user posted image  KAKO MU ROZA BRAVA PAŠE user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
20.1.2009 14:57:56   
anita goitan

jao bogi tvoj user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
20.1.2009 15:00:10   
Erin

Erin - jaz sem rekla, da pridem na srečanje, če bo Rok dopuščal. Čas bo že dopuščal, za Rokovo razpoloženje po celjenju pa še ne vem. user posted image

No pa takouser posted image user posted image user posted image

Bi ti lahko prišla do KR a ti bolj LJ ustreza?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
20.1.2009 15:00:33   
Erin

jao bogi tvoj user posted image

Sej se navadijo...

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?