|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
16.1.2009 21:28:39   
kaja02
lepe slikce tejka, neža, matejka- kok že sediteuser posted image , naša je še čist gumjasta kot ena žolca

sem pa ji danes kupila sedaž za v avto, ker ko jo oblečem v kombinizon je v jajčki čist stiščena, pa posledično nervozna,l sem zadnjič P vrašala za primernost sedeža, pa je rekla da lahk katerega koli od 0kg dalje, sam da je narobe obrnjen

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
16.1.2009 21:29:29   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Hm razmišljam, da bi šla ob 22.00 spat, a bi mi to lahko škodilo??

To pa bi bilo umor v glavi user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
16.1.2009 21:31:52   
kaja02
matejchi- za vstavljanje mirene jo rabim, ker je takrat mat. vrat najbolj zmehčan, baje da takrat ne boli fejst, če pa misliš katere druga "tujke" potem pa M res ni dobrodošlauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
16.1.2009 21:35:41   
matejchi
kaja02 pol pa zgleda povsod drugače.. ni panike.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
16.1.2009 22:01:12   
kaja02

naši je pa očitno všeč punk, vsaj po frizuri sodeč
user posted image

takole pa zgledamo v novem sedežu, ji je blo ful všeč
user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
16.1.2009 22:02:31   
kaja02
matejchi- kok to misliš??? a maš ti drugačne inf.

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
16.1.2009 22:05:35   
matejchi
kaja02 jp... takoj po "čiščenju" je možno...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
16.1.2009 22:20:49   
Erin
user posted image

Punce v četrtek bo sneg... a določimo drug dan??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
16.1.2009 22:20:49   
kaja02
matejchi- sej ne vem al sem blond(brez zamereuser posted image ) al pa sam zaspana, kakšno čiščenje to misliš? daj mal več razlož, če ti ni odveč. prosim!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
16.1.2009 22:22:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

naši je pa očitno všeč punk, vsaj po frizuri sodeč
user posted image

user posted image
Fletna... naš ima tud irokezo povrh glave... mu samo še ti niso izpadliuser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
16.1.2009 22:29:25   
matejchi
kaja02 čiščenje po porodu... cca. 6 tednov...
Erin ne samo lokacijo mogoče prestavimo.. gremo vsi v Kranj..

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
16.1.2009 22:34:29   
Erin
ČE bo sneg ne bom nikamor hodila...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
16.1.2009 22:43:40   
Zoja Miša
Na hitrco še jaz, sem le preletela.
Lepe slikice ste pripopale punce! Pa tile avgustovčki so čist hudi!user posted image user posted image user posted image

Pa da povem, da je bilo na plavanju res kul. Le to, da je Kaja Lina tak čižek mižek, da morava pod neopren še plavalno pleničko dati, ker ji neoprenke plavajouser posted image in da ji je obroč tako prevelik, da ne doseže vodice z rokicami, čeprav so jo podložiliuser posted image . Ampak se naša punca ni dosti sekirala, je kar uživala in fibcala okoli kje je in kaj se dogaja. Je bila pa potem res zmatrana, sva le malo pojedli in je bila potem še vseeno pridna v dekanovi pisarniuser posted image . Mam mau poznanstev na dif-uuser posted image . S Krysio sva dober tim, pa Rok in Kaja Lina sta si bila tudi kar všeč. Nič panike Erin, Tilen je še vedno prviuser posted image
Doma je pa potem spala le 30 minut, a je popoldne nadoknadila, kar 2,5h.user posted image Pa je ob 21.30 spet lepo zapančala. Ja, jaz pa tudi že napol spim, pa vseeno še vam poročilo delam, madonca.user posted image

Imava pa problem, kako jesti zvečer kašico? Iz nobene flaške ne gre, ker bi jo seveda morala ven izsesat, pa mi2 to ne morevauser posted image , na žličko je pa tako, ko je fejst lačne je preveč živna, da bi to šlo, ko pa je že malo bolj sita, se ji ne da trudit več. Help!!!! Drugače ji je kašica všeč.

Čaj 2 dni pa lepo popijeva, ja po žlički, vsaj 20 ml na dan! Vsaj nekaj!user posted image

Korenček ji ne gre najbolje. Bova še vztrajali vsaj 1 teden pri tem. Še vedno sva le pri 2 žličkahuser posted image

Erin, glede snega, počakajmo še vsaj do torka, glede napovedi, še vedno lahko potem spremenimo datum, ne? Včasih ga tudi vremenarji pihnejo.

Tejkaz, upam, da je res le grlo!user posted image  za Jašo. Ne vem pa zakaj ne moreš spumpati.user posted image  Verjetno je kakor joške navadiš. Pri meni je to bp. Res pa pomagajo fajn topli obkladki (če se meni kaj zabije je to zakon), imej jih vsaj uro pred pumpanjem gor. In zelo o.k. je če prsi med seboj menjuješ, vsaj proti koncu pumpanja, gre več ven. In ja, pozdravljena med pumparcamiuser posted image , želim pa ti, da je to res le začasno.

Grem spat punce!
Nočko in lep vikend!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
16.1.2009 22:47:38   
kaja02
matejchi- ja men je po 6 tednih na poporodnem pregledu ugotovila da mam notr še kos posteljce, sledilo čiščenje, potem po cirka 4 tednih ponovno na pregledu je pa rekla da naj še počakam, vsaj 2 tedna da se "zaceli", da ni dobro takoj po čiščenju, ja pol sem pa M že dobila, pa so sledili dopusti(njeni) pa prazniki, sedaj vikend, ma drug mesec bo pa kaj? nosečnost mogočuser posted image

drugač sem pa to že nekje slišala, se mi je lučka v glavi prižgala, tam nekje globoko v malih možganih, sam mal dalj časa rabimuser posted image

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 16.1.2009 22:52:38 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
16.1.2009 23:02:07   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

S Krysio sva dober tim, pa Rok in Kaja Lina sta si bila tudi kar všeč. Nič panike Erin, Tilen je še vedno prviuser posted image

Imava pa problem, kako jesti zvečer kašico? Iz nobene flaške ne gre, ker bi jo seveda morala ven izsesat, pa mi2 to ne morevauser posted image , na žličko je pa tako, ko je fejst lačne je preveč živna, da bi to šlo, ko pa je že malo bolj sita, se ji ne da trudit več. Help!!!! Drugače ji je kašica všeč.

Erin, glede snega, počakajmo še vsaj do torka, glede napovedi, še vedno lahko potem spremenimo datum, ne? Včasih ga tudi vremenarji pihnejo.

Bravo Kaja Lina za plavanje... to bo krasna punca, vse ovire bo premagalauser posted image user posted image user posted image In Tilen bo ponosen nanjouser posted image user posted image user posted image

Glede snega velja...

Glede kašice zvečer - jaz sem Tilnu kupila nov cucelj za gosto hrano na katerem lahko prilagajaš količino-od Aventa. Prve dva dni mu je ful teklo zraven sedaj pa lepo je. Skozi, 2 in 3 pa ni nič steklo.
Mu pa naredim zvečer 160ml  mleka in eno žličko in pol (une modre ki jo dobišš zraven mleka, kosmičev,..) riževih kosmičev, ni gosto, ni preveč tekoče... In tako zadovoljno poje..in  pa tudi še enkrat hitreje kot prej samo mleko na cucu št.2.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
16.1.2009 23:02:56   
matejchi
Zoja kolk velik obroč pa imata... a to ni Fred?
Lahko noč paše mi spat...
Jutri se kuha goveja juha s knedlčki, tenstan krompir, govedina.... solata za tiste, ki jo marajo..

Ja kaja to je pa nekaj drugega, cajt je kar poletel..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 16.1.2009 23:03:50 >

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
16.1.2009 23:18:15   
kaja02
še vprašanje- a je kera že dobila poračun za otroške doklade, oz. nakazane otroške doklade?7 Jaz za Kajo dobivam polne, za Lejo pa sem oddala vlogo v sep. potem sva z mojim podpisovala očetovstvo, do dans pa še nisem dobla nič nakazan za Lejo

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
16.1.2009 23:23:37   
kaja02
češnjica- si me ti spraševala o dojenju?, če si naj ti povem, da je mala danes čisto normalno jedla tud iz leve dojke, tako da je očitno bla to sam faza, upam, že trkam na les, da se nisem slučajn prehitro pohvala.

ma kje ste vse, že vse spite? jaz še čakam mojga da pride dam, potem pa spat,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
16.1.2009 23:26:45   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

še vprašanje- a je kera že dobila poračun za otroške doklade, oz. nakazane otroške doklade?7 Jaz za Kajo dobivam polne, za Lejo pa sem oddala vlogo v sep. potem sva z mojim podpisovala očetovstvo, do dans pa še nisem dobla nič nakazan za Lejo

Zdaj so ti za obe združili in dobiš eno nakazilo pač tisti znesek večji ali manjši... odvisno koliko ti plačuje.. preveri na bančnem izpisu.

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
16.1.2009 23:27:44   
matejchi
Sem mislila da ga čakaš, da bo akcija..  ne pa za spat.. no jaz ne bom do 7 čakala... nočko user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
16.1.2009 23:37:32   
kaja02
ma ne, nakazilo je vseskozi enako, do centa, takšno vsoto dobivam že 11 mesecev, sem si zračunala, da bom skupaj za obe dobila cc10 eur več, ja ko sem za Kajo oddajala sem bla še študentka in nato 2 meseca zaposlena za polovičko

ja akcije pa ne bo, ta rdeča na obisku, po drugi strani bo pa on preveč po lignih smrdel ( kuhinja) lahk še kaj ven vržem, bi blo škoda večerjeuser posted image , lahk bi pa  kej shujšalauser posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
16.1.2009 23:42:28   
kaja02
lahko noč je moj pršu, sladke sanje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
17.1.2009 7:13:02   
anita goitan
jutroo

nimama cajta vam zaspankam kafje kuhatuser posted image

Anita in Zoja šibati na sončka, na primorsko..se beremo v torek

ma ok, vas mam rada, pa da boste lepše sobotno jutro začele..

user posted image

Zoja miša našo punco plavanje čist nič ne utrudi, pa smo bli včeraj še dlje v vodi pa vaje so tud že mal bolj pestreuser posted image , pa takoo uživa da po končanju tečaja bomo še napej hodili na bazenuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
17.1.2009 7:24:28   
Zoja Miša
Jutro!
Anita, hvala za kofe! Uživajta z Zojo na sončku. Mi še sedaj ne vemo kam bi se šli potepauser posted image

Spali čudovito. 21.30-6huser posted image user posted image user posted image  Če je to od bazena, bomo tudi mi kar naprej tamuser posted image  Sploh pa si ne predstavljam kaj bo na morjuuser posted image user posted image user posted image

Erin, pozna to od aventa, ampak Kaja Lina ne more vase vlečt, pa so ji ti aventovi cuclji pretrdi, ker hrano dobi tako, da cucelj v bistvu le grize. In pri kašici postane problem to, da jo težko samo z grizenjem cuclja dobi venuser posted image . Ja nič se bomo pa nekako z žlico matrali, ne bo druge. Sem sicer sama na enem Nuk-ovem cuclju (latels) lukno naredila, ampak ta je pa prevelikauser posted image  pa jo kar duši. Eh, nekako bomo že! Lačna že ne bo, garant! In hvala za pohvale, res je pridna pupa, se ne da kar tako. Fajterka! user posted image

Matejchi, ja Fredov obroč je, tam ga dajo na tečaju, pa je rekla, da mi bo naslednjič še manjšega prinesla. Ja, ni kaj, smo pač drobčkeni.

Imejte lepo soboto!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
17.1.2009 7:43:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image

Punce v četrtek bo sneg... a določimo drug dan??user posted image user posted image user posted image user posted image

jaooo ma kje je še to erin, sploh pa sej ne bodo padale ledene kačeuser posted image ...sicer sva pa z matejchi rekli da v MC Kamnik in pika!

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?