|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
16.1.2009 17:50:01   
matejchi
Ryssa a si kaj pijana??

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
16.1.2009 18:32:49   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

matejchi danes bolnika mirka... za smučanje ni pogojev...
a bo sploh katera šla na srečanje?

Anita & Zoja

Moj user posted image ima pa dns ta rdečouser posted image user posted image user posted image

Na plavanju blo super, Zoja ni v avtu zaspala in zdej je na tleh naspidirana...

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 16.1.2009 18:36:26 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
16.1.2009 18:38:49   
betty
matejci - ce najdes cistilo za laminat, ki je super in ne pusca lis, potem si carica. jst laminata ne marma brisat, tko da vsake toliko pobrisem kupce z mokro cunjo in s suho popivnam. imam dva cistila. mislim ,da jih je moj kupil v bauhausu, ki so kao koncentrat za laminat. obljubljajo cudeze, ampak so  vseeno lise. in to me moti user posted image

Mali mi spi pol ure, zdej zdej se bo zdudil. kejr so tisti cajti ko je spal tri ure skupaj!

RA - danes smo bili prvic v razvojni ambulatni. ga je dr, pohvalila.
pohvalila njegov razvoj, misice,hrbtenicko, kako pase kravice....  nic vec ni zvijanja: odpravila sem ga kr sama :) s pomocjo nasvetov seveda. tudi vasih :) tko da je bil moj strah odvec. sem tko vesela.

imamo pa 8080g in 69,5 cm pri skoraj 5 mescih (21.1.09 - bo imel 5 mesecev)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
16.1.2009 18:42:04   
betty
ERIN - kje kupis to kitajsko obleko? 2 v 1? hahahaa :)

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: betty

erin: jst pa komaj cakam ,da se bo Rok pricel plaziti. se bova skupaj :) mu bom na kolena pripopala pronto krpice, da bo se malo prah pobrisal user posted image

a veš da so japonci(kdo pa druguser posted image ) naredili prav eno posebno obleko za otroke ki se plazijo in imajo na nogah metlice al kaj že za pucat...ne vem kje sem že to videla...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
16.1.2009 18:59:26   
matejchi
betty edina varianta da ni lis je da najprej spucaš, ko se pa posuši greš pa s svežimi nogavicami puzat... mal traja ja ... sem pa včeraj mal s Prontom podrgnila tam, ko je mali bruhal.. sem sama skoraj padla na hrbet... se ne priporoča..
bom raziskovala še... user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
16.1.2009 19:14:12   
buhtlčk

matejchi danes bolnika mirka... za smučanje ni pogojev...
a bo sploh katera šla na srečanje?

Medva tud na 99 procentov.

Krysia lepo se mej, bosta že poročali, mata časa do naslednjega petka :)

Moj Gašper bo pa kar od mamice, nč punc user posted image   Ah ja, bomo vidl v petek v bazenu, kolk je zbirčn user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
16.1.2009 19:16:22   
buhtlčk
Naš mali pa dans prvič spi v svoji sobici...je zaspal že na joški, pa niti ni trznil, ko sem ga v pojstlo dala. Mi je kar mal čudno. Je pa res, da bova po 5. mesecih spet lah televizijo v spalnici gledala :)
Res me zanima, kako bo šla skozi današnja noč.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
16.1.2009 19:27:07   
Neža7
Lep pozdrav mamice user posted image

Danes smo končno šli na sprehod user posted image  Kako je bilo fino, ker je še sonček močno posijal user posted image da smo spet dobili vitamin D3 user posted image  Neža je spat kot ponovadi, vendar težko nazaj zaspi zjutraj (mogoče bom morala že ob 6:00 ven iz postelje in iti jest, ko Nežo nahranil. Lahko pozabim, da spim do 7:15 user posted image )

Tudi moja ni imela mleka danes rada user posted image  Zjutraj je popila 130ml, da sem ji 2 uri kasnej naredila mlečno kašico in je vse pojedla (okoli 200ml) potem je spet par ur kasnej imela 40ml... Smo šli na sprehod in je spala 2,5 v vožičku potem je imela buče in banano vse pojedla (200ml) potem predspanjem 120ml mleka.
Kašice nimam nobene problemov, ker jih ima tako rada. In seveda sedaj ji tudi dajam čaja čez dan in tudi popije okoli 70ml.

Ryssa....... Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

user posted image

tejkaz.... user posted image  Hvala, se trudim, da naredim najbolje zanjo user posted image

Evo to je bila naša Neža danes.....

Sama flaško držim (popila 40ml čaja sama user posted image )

user posted image

user posted image

Sama sedim user posted image

user posted image

kako lahko dam brisačo v uste user posted image  user posted image

user posted image

Mama, sedaj pa dovolj! hočem mleka in iti spat user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
16.1.2009 19:28:13   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Naš mali pa dans prvič spi v svoji sobici...je zaspal že na joški, pa niti ni trznil, ko sem ga v pojstlo dala. Mi je kar mal čudno. Je pa res, da bova po 5. mesecih spet lah televizijo v spalnici gledala :)
Res me zanima, kako bo šla skozi današnja noč.

user posted image user posted image  Želim ti uspešen noč user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
16.1.2009 20:02:50   
Ryssa

Ryssa a si kaj pijana??

Glihkar se valjam pod računalniško mizo user posted image user posted image user posted image

Oooo Nežika si luštna user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
16.1.2009 20:05:35   
karmar
                 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

vse najboljše!!!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
16.1.2009 20:10:57   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ryssa a si kaj pijana??

Glihkar se valjam pod računalniško mizo user posted image user posted image user posted image

Oooo Nežika si luštna user posted image

Tudi jaz bi se user posted image user posted image user posted image  Faca si user posted image

Ja, me je kar user posted image  danes user posted image

Uživaj še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
16.1.2009 20:16:21   
miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Maruša bo pa nuna.

p.s.
kako ste zgovorne, a ste vse v šopingu al user posted image , hehe jaz ne morem ne eno ne drugo, ker je v šoping šel user posted image ...

jaz sem tle,tamal spi,ta velik pa spodaj pri mami nori...pol grem pa na tupperware predstavitev

To pomeni, da boš naslednjič imela predstavitev pri sebi doma... user posted image sovražim tele kaj so že....

o ne Matejchi nič bat,mene pa za predstavitev ne nahecajo kr tako,...sem bila že na nekaj predstavitvah in to zato ker mi  je posoda všeč,grem pa samo če hočem kaj kupituser posted image ,da bi pa jaz imela predstavitev,ja kaj pa vem, mi ni glih,mogoče če bi bili kakšni dobri razlogi al pa če bi uslugo delala,...

kje pa si prej bla,če bi prej vidla da si tle ko se mi je dalo klepetati pa ne bi šla,pa bi pršparala kr nekaj evrov,...hecam seuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
16.1.2009 20:31:31   
Neža7
Miškolinček, tejkaz in MATEJKA_......... FUl lepe slikice user posted image user posted image user posted image

Tejkaz... kako sta tvoja dva? Sta že kaj bolje? Tvoja mala ima take lase kot sem jaz imela, ko sem bila malo samo, da sem jaz imela malo bolj temneuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
16.1.2009 20:41:04   
matejchi

Maruša bo pa nuna.

p.s.
kako ste zgovorne, a ste vse v šopingu al user posted image , hehe jaz ne morem ne eno ne drugo, ker je v šoping šel user posted image ...

jaz sem tle,tamal spi,ta velik pa spodaj pri mami nori...pol grem pa na tupperware predstavitev

To pomeni, da boš naslednjič imela predstavitev pri sebi doma... user posted image sovražim tele kaj so že....

o ne Matejchi nič bat,mene pa za predstavitev ne nahecajo kr tako,...sem bila že na nekaj predstavitvah in to zato ker mi  je posoda všeč,grem pa samo če hočem kaj kupituser posted image ,da bi pa jaz imela predstavitev,ja kaj pa vem, mi ni glih,mogoče če bi bili kakšni dobri razlogi al pa če bi uslugo delala,...

kje pa si prej bla,če bi prej vidla da si tle ko se mi je dalo klepetati pa ne bi šla,pa bi pršparala kr nekaj evrov,...hecam seuser posted image

Enkrat je mene hotla ta teta našponat, da bi k meni prišla, jaz sem še cincala... moj je pa odločno rekel ne.. pol pa je njega napadla kakšen je gor dol pa da sem jaz kao uboga, ker mam takega moža... mislim men je bilo ful smešno.. user posted image

RD RR

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
16.1.2009 20:41:43   
matejchi
miškolinček a si dobila nož za sir?? 

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
16.1.2009 21:06:53   
tinka14
kaj delaš matejči?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
16.1.2009 21:07:46   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

user posted image

tejkaz, kak maš ti že vlkega ta malega pjeba. vau. in takle že sedi...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
16.1.2009 21:09:52   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

nujno-

delodajalec mi jeposlal d, knjižico, ker mi je potekla pogodba
ali mel lahko moj prijavi ki ima podjetje.ali moram odnesti na borzo

ni treba nikamor nosit knjige. doma jo maš. al pač nikjer več, ker jih ni več. baje.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
16.1.2009 21:10:17   
miškolinček

miškolinček a si dobila nož za sir?? 

ne, je pa v prodaji če hočešuser posted image

Ne,za darilo so ble ene take male merice,meni niso ble všeč pol sem pa vzela,ma kako naj rečem,takšne vilice so,za olive,pa kisle kmarice pa take stvari,ne znam povedat. Kupla sem pa nekaj kar mi je tašča naročila,zase pa eno takšno posodo v kateri ostanejo stvari tople.,to sem tako ali pa tako rabila.

A rabiš nož,povej bom nardila predstavitev pa ga boš lohk kupila,tvojmu pa ni treba povedat kam greš pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image ,.......ne sej se hecam, ta k tle k nam pride je faca,čisto nobene stvari ne sili pa posiljuje,če hočeš kupiš če nočeš pa nič,pa vedno pove kaj se splača in kaj ne.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
16.1.2009 21:12:04   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

kaj delaš matejči?

ja,kaj delaš?

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
16.1.2009 21:19:46   
matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

kaj delaš matejči?

ja,kaj delaš?

??

RD RR

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
16.1.2009 21:24:17   
kaja02
čer!!

končno prebrala, ste čveke, sam ni za bat zdaj ste se tko vse odjavleuser posted image

najprej čestitke za obmesečnice z dne 14. in 15. sam ne vem kateri so touser posted image  skleroza, si nisem sprot zapisvala jer pa isti namen

ryssa- čestitle še tebi, pa lepo praznuj

user posted image  za plavanje, sprehode, user posted image  za vse bolne...

zdaj še pa mi, je včeraj imela rahlo vročino, je bla sitna 100 na uro, še vedno čakamo zobek, ki ga pa ni in ni, dans je brez vročine.
mam pa jaz spet probleme z M, sem za G dogovorjena, da ko jo dobim moram tja poklicat, da mi vstavi mireno, pa ta mesec očitno spet nič ne bo, ker dans se mi nihče ni javu na telefon, v ponedeljek pa bog ve, če bom še sploh mela M, ; prejšni mesec so bili prazniki, ma moje telo očitno sploh noče zaščite, najboljš da kar že  novga člana nardimo, pa sploh ne bo treba mislat na zaščito

aja karmar- kofe sem dobla iz Avstrije, v paketu je 16 kav ( ekspresoo), pridejo 4,73 eur, vroča čokolada pa stane 4,30 eur( 8čokolad+8mlekov)

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
16.1.2009 21:26:44   
matejchi
kaja02 saj ne rabiš user posted image za "tujke"...

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
16.1.2009 21:27:20   
matejchi
Hm razmišljam, da bi šla ob 22.00 spat, a bi mi to lahko škodilo??

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?