Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 7:29:53
|
|
|
|
tjaga
|
Meni je patronažna rekla, da lahko začnem z dajanjem krompirja po petem mesecu. Mi smo takrat začeli in ni bilo nobenih težav, pa kolikor mi je znano, krompir nima glutena 8) . Je pa od znanke sin alergičen na krompir, njej je pa pediater v posvetovalnici rekel, naj bi se ga v prehrano uvajalo čim kasneje :zmeden: . Naša pediatrinja pravi, da krompir lahko. Torej spet dve različni teoriji. V praksi: naša ga obožuje in ni alergij. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 8:27:52
|
|
|
|
nejcko
|
Poleg korenja je bil krompir prva zelenjava, ki sta jo nasa otroka jedla. A zdaj ze okoli krompirja komplicirajo? Prvic slišim. Jaz si brez njega sploh ne predstavljam, kaj bi otrokom kuhala. Oba ga obozujeta!!!!
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 8:31:29
|
|
|
|
dory
|
Pri sestih mesecih je nas ze jedel krompir...danes ga obozuje v kombinaciji z mesom :)
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 8:43:52
|
|
|
|
Blink1
|
Krompir je pri nas zakon:bravo: Začela sem ji ga dajat pri 5 mesecih. Skupaj s kislo smetano, bučkami, svetačo, brokolijem, zdaj tudi z mesom. Krompir NIMA glutena.
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 9:03:05
|
|
|
|
D@isy
|
Tudi mi že od šestega meseca jemo krompir skoraj vsak dan (z zelenjavo, zdaj tudi že z mesom). Hana ga ima rada. Ni imela nikakršnih težav.
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 9:27:34
|
|
|
|
Natas@
|
Mi smo tudi že začeli s krompirjem kak teden nazaj, ampak ne sme bit samo krompir (saj naš samo krompirjaq ne mara), ampak mora bit v kombinaciji s korenčkom, cvetačo, bučkami,...
|
|
|
|
uvajanje hrane-krompir?? 7.4.2005 11:37:10
|
|
|
|
žiža
|
Mi že od začetka uvajanja jemo kuhan krompirček z zelenjavo. PO navodilu patronažne zmešam 1/3 krompirčka in 2/3 zelenjave.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?