Lenck -> RE: Septemberke 2009 (9.3.2009 15:26:23)
|
Hejhoj, babe žabe [sm=smiley36.gif] Sončnica, držim pesti za zagovor! Naredila sem plan za blazino za spanje. Ker sem bila navajena spat na trebuhu, imam sedaj težave, ker se kar prevalim, potem pa boli in mi je slabo. No, imam pa en "kovter" (140x200), ki ga ne uporabljam, in sem se odločila, da bom kar tega zvila v rolo in iz ene rjuhe sešila cev ter za dala not. Pa bom imela "nosečniško blazino" [sm=smiley36.gif] Samo še na podstrešje se moram spravit po odejo. Ker zdaj mora dragec spati brez vzglavnika, sem mu ga ukradla, da ga imam jaz med koleni. Hvalabogu, da se zaenkrat še ne pritožuje [sm=smiley36.gif] Sicer pa sem začela delat na oblačilih. Danes sem šla v naše mesto, in v tisto eno in edino trgovino, kjer bi lahko dobila nosečnišče cote. Saj zgornji deli niso problematični, hlače pa pač ne morejo biti kar tisti večjih številk. Ampak mi je ratalo slabo, ker imajo takooo drago. Že v H&M v LJ sem zadnjič gledala zelo nesrečno, ker so hlače 40, 50 € (pri nas imamo pa eno samo plačo, in še te ne bajne), zdaj v Popku pa... če ne zadenem na loteriji, ne grem več v to trgovino, razen za kak res hud kos za poroko [sm=zmeden.gif] 65 € pa take cene... No, in sem rekla, koji k..., saj sem itak mislila sama kaj zašit. V trgovini z blagom pa smo debatirale in je bila prodajalka res krasna. Hčerko je imela pred kratkim nosečo in je dala super predloge. Namreč, kupiš blago za patente (jaz sem za blago, ki ga bom rabila za 3 kose oblačil, in to za šiiiirok pas do konca nosečnosti, da bo lahko čez cel buši, sicer pa prepogneš, dala manj kot 10 €), potem pa žrtvuješ kake hlače z res nizkim pasom, odrobiš pas in gor samo našiješ to blago, 40 cm. Kavbojke sem potem kupila nove, za 10 € v Kiku, in še eno krilo za to ceno sem si privoščila - pa bom imela dva nova kosa za več kot pol manj, kolikor bi v Popku dala za ene hlače. Pa v bistvu ne bo dosti dela, da bi morala kaj krojit, iskat in kupovat kroje ali šivat cele hlače - samo "širok pas" bom našila na hlače in minico. Grem kar zdaj parat pas s kavbojk [sm=bravo.gif] Ena je spraševala glede laboratorija, kdaj dat vodo... Očitno je odvisno od ZD, pri nas ti recimo naročijo, da greš pred pregledom (tisti dan), pa na naslednjem dobiš izvide, če pa je kaj narobe, te pokličejo. Klaja, jaz sem imela tako neprijetno reakcijo pri bodoči tašči. Cel teden so se kregali ona, njen mož in bodoči očka, ker sta je imela pol kufer z njenimi izpadi, zakaj otroka pa... ah, bolje pozabit. V glavnem, tudi meni ni bilo vseeno, te čisto razumem. Ampak naj ti povem, da zdaj bodoča babica vsa vesela čaka in pametuje, kaj in kako (ježešna, teh vseh nasvetov, vprašanj in "seveda moraš/-ta..." sem že kar sita, hehehe). Morda pa bo tudi pri tebi tako. Upam in držim pesti, sicer pa ste še vedno glavni vi - tvoja družina, in vaše dete bo. Pika. Glede metuljčkov... jaz jih zadnje dni pogosto čutim, ampak vse bolj se mi zdi, da to ne more biti beba, ampak se mi je srce pač preselilo v trebuh [sm=zmeden.gif] Ravno zdaj vse brbota in vre v meni. Mogoče pa je, no... uh, kakšen hecen občutek. Me prav zanima, zdravnici bolje da ne omenim, me bo po mojem samo čudno pogledala, da v 15. tednu (proti koncu) verjetno še ne more biti nič... ali pač? Aja... pa... poročili se bomo, smo se ta vikend zmenili [sm=smiley1.gif] Bom okrogla nevesta [sm=smiley36.gif] Pssst, ne okol govort, še nismo uredili zadev [sm=smiley36.gif] Fajn se imejte, lep dan vam želim!
|
|
|
|