škorpijončica -> RE: Septemberke 2009 (7.3.2009 13:04:13)
|
Živjo Najprej hvala Tulpek in sontschici za vzpodbudne besede. Anya22 jst sem včeraj dobila angelsounds, pravijo pa, da se bitja srčka ne sliši pred 12 tednom. Jst sm v 14 tednu pa sem se tudi kar lovila, da sem ga našla. Svetujem ti, da vzameš kakšno olivno olje ali pa olje za masažo in se najprej fajn namažeš, da bo prevodno. Na angelsoundu lahko zamenjaš slušalke z kakšnimi bolj kvalitetnimi. Vzemi si čas in srčka ne išči na trebuščku pri popku ampak dosti nižje, jst ga najdem 1 cm nad črtico, če me razumeš kje je to, zato je bolje, da niso vsi domači okoli tebe. Ko ga boš enkrat najdla, bo pa drugič laže. Klaja, poskusi se čimmanj sekirat...vem, da je težko, če si ti tako vesela, da boš imela še enega otroka, drugi pa nad tem niso navdušeni... Lej, njihov problem, glavno, da sta vidva srečna. Meni je tudi tašča rekla nekaj zelo nesramnih besed, pa sem prefotokopirala slikco iz ultrazvoka pa ji spodaj napisala Otrok ni nikoli slaba novica, pa ji nastavla, da je vidla. Mislim, da se je zamislila nad tem kako se je obnašala in da jo mora biti zdaj prav sram. Ti kar povej atiju, potem pa najbolje, da greš čimprej stran, da se malo pomiri, da te ne bo prizadel s kakšnimi izjavami, ki se jih zaradi jeze ne bo zavedal. Srečno. Majra, dobrodošla. Še eno vprašanje za vse; katere vitaminske tablete jamlete? Jst jem sam elevit, pa zdaj ne vem ali lahko zraven vzamem še kakšne vitamine. A zaužijete dovolj kalcija? Meni so sestrične rekle, da so za vsako nosečnost izgubile po en zob zaradi pomanjkanja kalcija. Zdaj pa na sonček, lepo se imejte
|
|
|
|