Lenck -> RE: Septemberke 2009 (17.2.2009 13:55:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Lenck Če katero zanima, imam nekaj krojev za nosečniška oblačila (kostim, srajca, obleka, majica) iz Burde, prav tako pa nekaj za oblačila za dojenčke (komplet, pajac, majčka, spalna vreča). uuuu, jaz se javim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], se učim šivati in risati in ni da ni... Ravno zdejle študiram, da morem iti v elno po kroj za jakno št 92, da melmu nekaj zašijem. Imela bi eno nosečniško obleko (bolj za doma --- za poleti), druga pa niti ne. Barika, lahko ti pošljem kroje po pošti (enega imam ravno za kratkorokavno oblekico, zelo enostaven kroj), samo na ZS mi pošlji naslov [sm=smiley1.gif]. Če prav vem, si namreč z gorenjskega konca, jaz pa ravno drugega [sm=smiley36.gif] Razen, če organziramo kako srečanje na sredini [sm=smiley36.gif] Pa si jih boš lahko prekopirala, kar ti bo pač ustrezalo. Če se učiš, naj ti povem, da so vsi označeni z dvema burdinima pikicama - torej za začetnice. Sicer pa sem ravno skvačkala kvadratke iz ostankov raznobarvnih voln - zdaj jih moram samo še obkvačkati, pa potem sešiti, in bo taka mala pisana dekica. Enkrat do septembra bo že [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|