Lenck -> RE: Septemberke 2009 (17.2.2009 11:13:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue kar se nosečniških oblačil tukaj pri nas na Gorenjskem tiče je prava revščina kot je že ena rekla... Pred kakim mesecem sem bila ravno v Kranju in sem se ustavila v trgovini BIBA pa mi ni bilo čisto nič všeč pa še drago je bilo ko žafran... Zdej sem si iz quelleta naročila hlače na naramnice - kavbojke in eno majčko... bomo vidli kak bo... pa tuki še ena bolj zgornja gorenjka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Tele hlače sem tudi jaz naročila (kavbojke), ker sem si že od nekdaj želela farmerke. Kljub temu, da sem že kar okrogla, imam še precej rezerve, bo pa potem toliko bolje, ko bodo verjetno skoraj do konca uporabne. Meni so všeč. Je pa res, ja, da so ta oblačila za nosečnice preveč draga... jaz bom ostala kar pri teh enih kavbojkah, poleti pa si še kake široke hlače kupim, tiste "one size fits all". Ker po 50 € za kos je le preveč [sm=smiley13.gif] Ravno včeraj sem se zakopala v omaro, in videla, da mi hlače več nobene niso prav (hvalabogu, da sem shranila dvojne od takrat, ko sem imela več kg, pa so sedaj ravno na knap), od poletnih zadev pa mi je marsikaj sedaj ravno prav - poleti pa pač ne bo več. [sm=smiley36.gif] Če katero zanima, imam nekaj krojev za nosečniška oblačila (kostim, srajca, obleka, majica) iz Burde, prav tako pa nekaj za oblačila za dojenčke (komplet, pajac, majčka, spalna vreča).
|
|
|
|