|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
17.2.2009 13:25:58   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Če katero zanima, imam nekaj krojev za nosečniška oblačila (kostim, srajca, obleka, majica) iz Burde, prav tako pa nekaj za oblačila za dojenčke (komplet, pajac, majčka, spalna vreča).

uuuu, jaz se javim user posted image , se učim šivati in risati in ni da ni... Ravno zdejle študiram, da morem iti v elno po kroj za jakno št 92, da melmu nekaj zašijem.

Imela bi eno nosečniško obleko (bolj za doma --- za poleti), druga pa niti ne.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.2.2009 13:32:39   
barika
Glede oblačil ... jaz sem si predlani v sport 2000 kupila eno nike trenirko in ima tak visok pas, pa za doma navadne kikle in take obične trenirke, za "na lepše" ene elegantne hlače in ker je bilo glih poletje ene 3/4 trnirkaste hlače, aja pa ene sem imela izposojene. Za majice pa tak ni bilo važno, ker je bila glih moda teh dolgih majic.

Zdej imam pa od prej ene elegantne hlače, ko jih nimam za enkrat še za nikamor nosit, kavbojke in tisto trenirko.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.2.2009 13:55:14   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Če katero zanima, imam nekaj krojev za nosečniška oblačila (kostim, srajca, obleka, majica) iz Burde, prav tako pa nekaj za oblačila za dojenčke (komplet, pajac, majčka, spalna vreča).

uuuu, jaz se javim user posted image , se učim šivati in risati in ni da ni... Ravno zdejle študiram, da morem iti v elno po kroj za jakno št 92, da melmu nekaj zašijem.

Imela bi eno nosečniško obleko (bolj za doma --- za poleti), druga pa niti ne.

Barika, lahko ti pošljem kroje po pošti (enega imam ravno za kratkorokavno oblekico, zelo enostaven kroj), samo na ZS mi pošlji naslov user posted image . Če prav vem, si namreč z gorenjskega konca, jaz pa ravno drugega user posted image Razen, če organziramo kako srečanje na sredini user posted image
Pa si jih boš lahko prekopirala, kar ti bo pač ustrezalo. Če se učiš, naj ti povem, da so vsi označeni z dvema burdinima pikicama - torej za začetnice.

Sicer pa sem ravno skvačkala kvadratke iz ostankov raznobarvnih voln - zdaj jih moram samo še obkvačkati, pa potem sešiti, in bo taka mala pisana dekica. Enkrat do septembra bo že user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.2.2009 13:56:48   
jullie
..jaz sem si v prvi nosečnosti želela dvojčka, zdaj sem pa vesela, da nosim samo enega.. sploh, ko vem koliko je dela z dojenčki user posted image

...o imenih je pa še zame malo prehitro za govoriti..bom še malo počakala..

..kaj si pa želim?...fant upa na punčko, meni je pa res čisto vseeno.. bom pa absolutno vprašala takoj , ko se bo kaj videlo, ker sem firbčna.. lani se mi na NS ni nič videlo, tako da sem šele na morfologiji izvedela za spol..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.2.2009 14:18:02   
Lenck
Za bariko in vse, ki jih zanima: pobrskala sem, tu so zastonjski burdini kroji, ki sicer niso ravno nosečniški, vendar so oblačila, ki vsaj zaenkrat lahko pridejo prav (tunike so kot zanalašč za nas, ne?):

http://www.burdafashion.com/en/DOWNLOAD/Free/1333669-1413206-1475407.html

http://www.burdafashion.com/en/DOWNLOAD/Free/1333669-1413206-1475414.html

http://www.burdafashion.com/en/DOWNLOAD/Free/1333669-1413206-1541620.html

Le pazite pri tiskanju in lepljenju krojev, so presneto natančni user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.2.2009 14:20:17   
JaLuca
joj o imenih se že pogovarjate. Za user posted image  imava ime že izbrano že od 1. user posted image   (Andraž), za user posted image  pa ne veva oz. še ne razmišljama. Že 2. sem se domislila imena zadnji trenutek. Imam že punčki Jasno in Lucijo.

za nosečniška oblačila si ne delam skrbi, ker nekaj imam že od prej, poleti pa lahko dosti kombiniraš z daljšimi tunikami, raztegljivimi krili, tak je bilo vsaj pred dvema letoma.

zdaj si z user posted image  delava skrbi z večjim stanovanjem in z avtom oz. tremi avtosedeži in z velikim kuferamom.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.2.2009 14:21:46   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

joj o imenih se že pogovarjate. Za user posted image  imava ime že izbrano že od 1. user posted image , za user posted image  pa ne veva oz. še ne razmišljama. Že 2. sem se domislila imena zadnji trenutek. Imam že punčki Jasno in Lucijo.

za nosečniška oblačila si ne delam skrbi, ker nekaj imam že od prej, poleti pa lahko dosti kombiniraš z daljšimi tunikami, raztegljivimi krili, tak je bilo vsaj pred dvema letoma.

zdaj si z user posted image  delava skrbi z večjim stanovanjem in z avtom oz. tremi avtosedeži in z velikim kuferamom.

Ooo, naša punčka, če bo punčka, bo Lučka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.2.2009 14:23:47   
JaLuca
Ja saj jo ati, zdaj ko jo trma zgrabi, kar reče Lučka!!!

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.2.2009 15:04:13   
Anonimen
user posted image

dobrodošle nove, čestitke za preglede, za dvojčke,...

povejte a ima katera krče pa da jo ful trebuh boli? mene je dva dni ful trebuh bolel pa krče sem imela za znoret, pa napihnjena pa slabo za znoret. edino ležanje stisnjeno v klopčič je malo pomagalo proti krčem.

kdaj se neha ta slabost, namreč jaz sem vsak dan bolj tečna in ne vem kako dolgo me bo moj dragi še prenašal.a ste ve tudi kaj tečne-zoprne?

samo jamram, doma, v službi, pa moram še tu. jaz nisem ena od srečnih nosečk, sem čisto na dnu.user posted image

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.2.2009 15:15:17   
Rubin.
A o imenih se pogovarjate. Jaz sem že od prej imela izbrano ime za punčko Gaja, tako da to ostane, za drugo se mi je pa nekako včeraj posvetilo in bo Zoja. Za fantka, pa se mi ne sanja. Ampak jaz upam, na dve pupi, ker imamo doma že eno takšno fletno, da bi imela še kar dve. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.2.2009 15:20:21   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image

dobrodošle nove, čestitke za preglede, za dvojčke,...

povejte a ima katera krče pa da jo ful trebuh boli? mene je dva dni ful trebuh bolel pa krče sem imela za znoret, pa napihnjena pa slabo za znoret. edino ležanje stisnjeno v klopčič je malo pomagalo proti krčem.

kdaj se neha ta slabost, namreč jaz sem vsak dan bolj tečna in ne vem kako dolgo me bo moj dragi še prenašal.a ste ve tudi kaj tečne-zoprne?

samo jamram, doma, v službi, pa moram še tu. jaz nisem ena od srečnih nosečk, sem čisto na dnu.user posted image

Jaz sem v prvi nosečnosti en dan imela res grozne krče in sem šla do g. (takrat sem imela še enega starega in smotanega) in mi je rekel, ja gospa kaj hodite sem, to je vrjetno splav, idite domov ležat user posted image . Niti pregledal me ni, kaj šele dal na uz. No drugi dan sem ga zamenjala. Pa se je vse srečno končalo.

Meni gredo te slabosti že tudi ful na živce, se moram prav kontrolirat, da nisem preveč tečna in zadrična, saj moja dva cukra nista nič kriva - no eden je , ampak naj mu bo. user posted image

Prvič so minila po 12 tednu in potem sem se naslednje 3 mesece počutila fenomenalno, zadnje trimesečje pa tudi samo, da so mi zatekale noge in križ me je bolel ene 14 dni. Ostalo pa je bilo super. Jaz že prav odštevam tedne in dneve do 12 tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
17.2.2009 15:25:00   
Bety11
Samo da vas lepo pozdravim...Mene tudi utrujajo slabosti, da niti za rčaunalnikom ne morem sedeti...Pa prav nobena hrana ni taprava...Po vsaki me hudo napenja, kislina hodi na nos in usta in v grlu me peče za popiz....., pa potem se začne nekaj v predelu žolči in jetre.....

groza......

Imejte se lepo...kolikor se le da....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
17.2.2009 16:20:42   
*kinnie*
Samo, da vas malo pozdravim

Joj, kako ste pridne s pisanjem...
Grem najprej malo prebrat, kaj ste napisale

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
17.2.2009 16:23:19   
*kinnie*
Imena....hmm ja nič se še nisva pogovarjala,...za punčko ne bo problem,...imam kar precej predlogov. user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
17.2.2009 16:23:58   
*kinnie*
Aja, mene pa zanima, user posted image ali boste vse vprašale za spol na morfologiji?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
17.2.2009 17:32:58   
cukr07
Jaz sem tudi že od nekdaj imela za punčko izbrano ime, in sicer Neža. Samo na žalost ne pride več v poštev, ker je sestrična rodila pred pol leta in je punčki dala to ime.
Se pa z mojim tudi že veliko pogovarjava o imenih, vendar imava zaenkrat še zelo širok izbor imen. So nama pa obema všeč približno enaka imena, tako da mislim da ne bo problem izbrati ta pravega.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
17.2.2009 17:45:33   
baja*
kinnie midva ne bova vprašala za spol - če bova le zdržalauser posted image . Prvič sva vprašala, ker sva bila preveč firbčna... zdaj pa si želim presenečenje...

bety11 upam, da se kmalu bolje počutišuser posted image

anonimna jaz sem tudi imela par dni take krče, da sem se samo zvila v klobčič... Mi je pa G že zdaj predpisala magnezij, ker je rekla, da sem nagnjena h krčem (se je videlo na UZ, plus tega sem prvič rodila v 35. tednu, trebuh pa mi je otrdeval non stop nekje od polovice naprej).

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Meni gredo te slabosti že tudi ful na živce, se moram prav kontrolirat, da nisem preveč tečna in zadrična, saj moja dva cukra nista nič kriva - no eden je , ampak naj mu bo. user posted image

user posted image user posted image  tak nekak ja user posted image user posted image

O marija, še dobro da si zamenjala tistega G... a taki tud še obstajajo?! groza nouser posted image user posted image

glede imena... če bo punčka, bo verjetno Ema, za fantka pa še nimava ožjega izbora... pa saj je še cajtuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
17.2.2009 17:52:57   
barika
Za spol boma vprašala, ampak sorodnikom verjetno ne boma povedalauser posted image user posted image
men je pa danes že cel dan neki slabo, pa okol jajčnikov me boli ... kr nekiuser posted image , bom potem vzela magnezijevo tableto, ampak mi gre kr na bruhanje, ko je to men taaak sladko, pa še okus limone, bljakuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
17.2.2009 19:23:16   
cukr07
A ste domačim že povedale da ste noseče? Midva sva v nedeljo povedala mojemu bratu in njegovi punci. Oba sta bila ful vesela, brat je skoraj jokal od sreče. Sva jima pa zabičala naj bosta zaenkrat še tiho.
Naslednjo sredo imam NS, potem bom pa počasi kar morala izdat skrivnost.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
17.2.2009 19:49:53   
baja*
cukr pri nas že vsi vedouser posted image  meni je težko bit tihouser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
17.2.2009 20:18:41   
koss
Tudi midva sva večini že povedala...Kar se tiče slabosti sem v 12. tednu inmoram reci, da je full full boljse, ni se čisto konec, ampak so res tako blage, da ni omembe vredno...Super je to, ko ti ni več slabo..Jaz sem komaj pričakala 12 tedenuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
17.2.2009 20:43:02   
Cembi
Lep pozdrav vsem skupaj!

Se vam pridružim, da nas bo več. Jaz sem sicer malo v prednosti, ker nosim dva srčka. Slabost poenjuje, zato nas čaka prijetnejši del v veselem pričakovanju.
Srečno user posted image !

(odgovor članu koss)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
17.2.2009 22:05:22   
barika
uuu septembra bo pa veliko dvojčkov!! Čestitke in dobrodošle!!!!

nisma še nikomur povedalauser posted image

(odgovor članu Cembi)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
17.2.2009 22:10:50   
Anonimen
Hoj.

Tale moja druga nosečnost poteka tako kot prva, brez problemov, brez slabosti in sploh nič ne vpliva na moje počutje, kar je odlično. Me pa skrbi le to, da sem še vedno na porodniški, kar pomeni, da je hladilnik in omara z hrano vedno pri roki. Pri prvi nosečnosti sem se zredila za cca. 15 kg s tem, da sem delala vse do pričetka porodniške. Sedaj, ko sem doma pa bo potrebno fejst na bremzo stopit!!!

Druagče pa sem ta teden dogovorjena z mojim direktorjem na kratkem sestanku. Mu bom povedala da naj pač na mene ne računa prav dosti do septembra 2010. Me parav zanima reakcija!

A ja pa še nekaj. Ali katera ve kako je z dojenjem med nosečnostjo? Jaz namreč svojega 8 mesečnika še vedno dojim 3 x dnevno.

Anonimna D

(odgovor članu Cembi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.2.2009 7:29:35   
sontschica
dobro jutro,

midva sva tut že skoraj vsem povedala, sem mojmu user posted image  zabičala, da ne sme nič govort do 1. pregleda, pol po pregledu je mel pa skos telefon v roki. meni se tudi že vidi, tako, da bi bilo težko skrivat.

zmeraj sem ful vesela sred, ker takrat dopolnim polni teden, tokrat je dopolnjen 11 teden, to pomenim, da stopamo počasi že v 12ega. sem mislila, da ga ne bom nikoli dočakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?