|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
17.2.2009 9:44:08   
baby blue
aja to je polv okviru teh pregledov... sem že mislila da so kaka posebna posvetovanja... ker to je pri nas tudi ja pa sem jo zadnjič pozabila prašat... no dobro da vem.. hvala za odgovor

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
17.2.2009 10:18:27   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: mojgal

A katera ve kje bi lahko na gorenjskem kupila nosečniška oblačila pa da niso predraga, hvala

mojgal, na gorenjskem je ena revščina, kar se nosečniških oblačil tiče. Nekaj malega imajo baje v Bibi v KR, pa še to hudo drago. Sem bila v prvi nosečnosti tam, sem šla samo pogledat in nič kupila. Sedaj ne vem, kako je, ampak ne verjamem, da je kaj ceneje. Nekaj imajo tudi v C&A v Qlandii, tukaj bi bilo verjetno kaj ugodnega, ampak malo dvomim o modelih, ker že normalnih oblek v C&A ne kupim, ker so nekam staromodna. To pa je, se mi zdi, tudi vse. Svetujem ti, da se zapelješ v LJ na Rudnik v H&M, sem ravno prejšnji teden kupila hlače za 35€, pa še veliko izbire so imeli. Je pa res, da so imeli samo črne hlače (seveda več modelov) in kavbojke. Sama pa iščem še rjave hlače, pa žal za enkrat še nisem  imela sreče. Bom šla pogledat čez kakšen teden, če imajo kaj novega.

Saj res... koliko pa vas je tukaj gorenjkuser posted image ? Dve sem že zasledilauser posted image  Torej: mojgal in laraa. Še kakšna? Se mogoče kdaj srečamo v posvetovalnici na mučnem čakanju v vrstiuser posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
17.2.2009 10:35:41   
jullie
jaz sem pa ugotovila, da te moje bolečine in driskanje niso nič povezane z nosečnostjo ampak s trebušno gripo... ker imam take bolečine, da me kar zvije in čez minuto že moram leteti na wc.. verjetno je to posledica sobotne pice... imam pa vse simptome za trebušno gripo.. sem mamo poslala po linex tablete in upam, da mi bodo pomagale...

..v prvi nosečnosti sem bila dva meseca na bolniški zaradi bruhanja pa se spomnim, da takih bolečin pa le ni bilo..user posted image  ...upam, da bo boljše.. vsaj do sobote, ko je pust user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.2.2009 10:39:51   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Pozdravljene septemberke, tudi jaz bi se včlanila v vaš klub, če lahko? user posted image

Danes sem imela pregled in na veliko presenečenje smo zagledali in slišali dva srčka, ampak to še ni vse, ploda sta enojajčna in se lepo razvijata, zaenkrat sta oba enako velika.

Pa še za seznam: PDP (po mojem izračunu, g. je rekla, da ga bo izračunala naslednjič) je 25.9., to je moja 4 nosečnost, doma imamo že Malo miss staro 3,5 let, stara sem 38 let, naslednji pregled je 16.3.2008.

Moj mož je danes ob novici, da imamo dvojčke rekel: to je nagrada za dva user posted image user posted image . Upam, da bomo sfurali do konca oz. da ostanem še dolgo med vami.

Rubin!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al se meni zdi al sva midve ponovno skupaj!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kakorkoli iskrene čestitke za dvojčka in veliko užitkov v nosečnosti!! Zdaj se boš pa lahko prva hvalila s svojim velikim trebuščkom...user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.2.2009 10:46:49   
ja.lo09
Zdravouser posted image .
Nataša čestitam, dobro si to uredila, pa je le še nekaj dobrih delodajalcev.
Rubin tebi pa seveda user posted image user posted image , kar dva, pa še enojajčna. Super. V žlahti od mojega so kar trije dvojčki, tudi moj tast je dvojček, ampak sedaj v naši generaciji pa nikomur ne rata.
Drugače je počutje danes boljše, včeraj je bilo slabše. Ne vem točno kako bi opisala, če ne jem imam občutek da mi je od tega slabo, potem grem in na silo nekaj pojem, za nekaj časa je bolje, potem pa se vse ponovi. In tako gre začaran krog, verjetno pa je to čisto normalno. Zvečer pa spat kakor hitro se da, najraje že takoj po risanki. Da ne bom samo jamrala, verjetno mi sploh ni tak hudo. Lepo bodite naprej.
Aja, sem klicala za NS na Fontano, pa mi je rekla, da naj pokličem v enajstem tednu, da tako skozi delajo in jemljejo sprotno.

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.2.2009 11:01:16   
baby blue
kar se nosečniških oblačil tukaj pri nas na Gorenjskem tiče je prava revščina kot je že ena rekla... Pred kakim mesecem sem bila ravno v Kranju in sem se ustavila v trgovini BIBA pa mi ni bilo čisto nič všeč pa še drago je bilo ko žafran... Zdej sem si iz quelleta naročila hlače na naramnice - kavbojke in eno majčko... bomo vidli kak bo...

pa tuki še ena bolj zgornja gorenjka user posted image

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.2.2009 11:13:10   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

kar se nosečniških oblačil tukaj pri nas na Gorenjskem tiče je prava revščina kot je že ena rekla... Pred kakim mesecem sem bila ravno v Kranju in sem se ustavila v trgovini BIBA pa mi ni bilo čisto nič všeč pa še drago je bilo ko žafran... Zdej sem si iz quelleta naročila hlače na naramnice - kavbojke in eno majčko... bomo vidli kak bo...

pa tuki še ena bolj zgornja gorenjka user posted image

Tele hlače sem tudi jaz naročila (kavbojke), ker sem si že od nekdaj želela farmerke. Kljub temu, da sem že kar okrogla, imam še precej rezerve, bo pa potem toliko bolje, ko bodo verjetno skoraj do konca uporabne. Meni so všeč.

Je pa res, ja, da so ta oblačila za nosečnice preveč draga... jaz bom ostala kar pri teh enih kavbojkah, poleti pa si še kake široke hlače kupim, tiste "one size fits all". Ker po 50 € za kos je le preveč user posted image

Ravno včeraj sem se zakopala v omaro, in videla, da mi hlače več nobene niso prav (hvalabogu, da sem shranila dvojne od takrat, ko sem imela več kg, pa so sedaj ravno na knap), od poletnih zadev pa mi je marsikaj sedaj ravno prav - poleti pa pač ne bo več. user posted image

Če katero zanima, imam nekaj krojev za nosečniška oblačila (kostim, srajca, obleka, majica) iz Burde, prav tako pa nekaj za oblačila za dojenčke (komplet, pajac, majčka, spalna vreča).

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.2.2009 11:16:20   
baby blue
he he meni so tudi že od nekdaj všeč... sva jih pred leti imeli s sestro in so ble špica fajne... user posted image user posted image tak da sem rekla da jih morm imet ko bom noseča :)

ja se strinjam ja kar se oblek tiče so izredno drage... še k sreči da imam za poleti že tako bolj široke majice da mi ne bo treba tolko kupovat hlače bom pa tudi pač večje kupila in take na elastiko ali pa samo za zavezat ali kej podobnega...

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.2.2009 11:30:25   
altaja
Ojla, k se glih o nosečniških oblekah pogovarjate. Jst mam nasledn mesec 3 dogodke za katere se bom mogla mal bolj zrihtat in me prou skrbi kaj bom oblekla. Navadnih hlač ni variante da še navlečem gor takrat - so že zdej ratale ozke (kak teden bo še šlo, potem bo pa že kriza). Za doma mi ni panike, sem v trenirki. Zelo si želim oblekco z dolgimi rokavi, pa sem že malce gledala po trgovinah in nisem našla nič primernega. Bi bila pa rada lepo urejena...taka lepa nosečnica user posted image . A katera ve kje bi se dalo dobit kake lepe obleke - po možnosti take ki bi jih lahko nosila tudi po porodu (glede na to, da moj trebušček naslednji mesec še ne bo takoooo zeloooo ogromen).

Mah kompliciram, vem!

Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.2.2009 11:35:35   
baja*
jaz sem si v prejšnji nosečnosti odrezala pas na enih kavbojkah, ki mi jih ni bilo škoda (no, šivilja ga jeuser posted image ), in jih je predelala v nosečniškeuser posted image  tolko pač, za idejo... ker so res ful predrage nosešniške coteuser posted image  pa nikol nekih pravih akcij oz. razprodaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.2.2009 11:41:12   
kepica
Fino se imate, ko boste tako enostavno prišle skozi. Jaz delam kot direktorjeva tajnica in moram biti elegantno oblečena, kavbojke so prepovedane. Zato pa že gledam, kje bi vsaj še do enih hlač prišla, ker mi je že v teh nerodno, ki jih že en teden nosim, vedno ene in iste. Pa še črne so, jaz pa imam doma največ majčk v rjavi barvi in mi že zmanjkuje kombinacij. Včeraj sem bila pa čisto šokirana, ko sem ugotovila, da mi tudi najširše hlače iz omare niso več prav, tako da bo res treba vsaj še po ene hlače.
Farmarke imam pa tudi jaz ene doma, še iz prve nosečnosti iz Popka. Res, da so bile že takrat noro drage, mislim, da so bile 10.000 sit, so pa super, ker so kot trenirka, nič me ne tišči čez trebuh in so res vredne svojega denarja. Jih bom res ponosila do koncauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.2.2009 11:41:43   
baja*
altaja jaz sem v prejšnji nosečnostri kupila ful lepo črno oblekico do kolen (nosila sem jo bolj kot tuniko) v H&M-u... samo to je blo pred 2 letomauser posted image  
kaj pa navadne, nenosečniške oblekice ali tunike, ki so iz kakega bolj razteglivega materialauser posted image  tolko, da te ne špana in se lepo prileže bušijuuser posted image saj čez 1 mesec še ne bo tako velik...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.2.2009 11:44:00   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ojla, k se glih o nosečniških oblekah pogovarjate. Jst mam nasledn mesec 3 dogodke za katere se bom mogla mal bolj zrihtat in me prou skrbi kaj bom oblekla. Navadnih hlač ni variante da še navlečem gor takrat - so že zdej ratale ozke (kak teden bo še šlo, potem bo pa že kriza). Za doma mi ni panike, sem v trenirki. Zelo si želim oblekco z dolgimi rokavi, pa sem že malce gledala po trgovinah in nisem našla nič primernega. Bi bila pa rada lepo urejena...taka lepa nosečnica user posted image . A katera ve kje bi se dalo dobit kake lepe obleke - po možnosti take ki bi jih lahko nosila tudi po porodu (glede na to, da moj trebušček naslednji mesec še ne bo takoooo zeloooo ogromen).

Mah kompliciram, vem!

poglej tukaj za kakšno idejo:
http://www.trgovinapopek.com/
http://www.kepica.com/glavna-stran.html

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.2.2009 11:46:06   
BBP
Pozdravljene,

najprej čestitke Rubin za dvojčka user posted image user posted image . Čestitke tudi Nataši za dobro rešeno situacijo v službi. user posted image user posted image  Ko bi se še mene kdo tako usmilil.

O nosečniških oblačilih še kar ne razmišljam, ker mi zaenkrat uspe spraviti na rit še vse, kar imam v omari. Si pa ne predstavljam, kako bo, ko mi prvič ne bo uspelo zapeti hlač. Še zanimivo bo. user posted image  

Imena za user posted image  sem jaz imela kao izbrana že zdavnaj in se je z njimi strinjal tudi user posted image . Zdaj pa bolj kot razmišljam o njih, manj sigurna sem, da je to to. Po eni strani ne bi rada, da je ime, ki se full ponavlja, po drugi mi pa nekatera "nova" imena tudi ne sedejo. Se pa tolažim s tem, da je do septembra še dovolj časa, da ugotoviva, kaj bo tisto pravo.

Nič, zdaj moram it še par stvari zlikat, potem pa počasi v službo. Te popoldanske me čisto izmučijo. Se tolažim, da bo naslednji teden bolje, ker si bom privoščila malo dopusta. user posted image

Bodite v cvetju in pazite nase.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.2.2009 11:50:35   
laraa
ja kepica fajn bi blo da bi se srečale , da bi mal pojamrle ena drugi!user posted image user posted image user posted image

katero ginek pa imaš

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.2.2009 11:54:16   
vila MaLiNa
Če hočeš kaj bolj elegantnega bi bila po moje ta oblekica ravno prav, pa še buši se bo lepo videl, ko je tak materialuser posted image

No tudi jaz sem si že morala kupiti hlače, šla sem pa v La vie, stale so me pa 60€, HM pa zame prekratkeuser posted image  No nekaj pa imam tudi nakupljenega blaga in bom dala hlače kar šivati, me bo ceneje prišlouser posted image user posted image

Punce zakaj pa nič ne napišete o imenih o katerih se odločate? Sem tak firbec...user posted image

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 17.2.2009 12:00:42 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.2.2009 11:57:10   
baby blue
Midva imava za punčko do zdej izbrana dva imena in sicer Karin in pa Lana za fantka pa še nič... potiho upava in imava občutek da bo punčka user posted image drugače pa do septembra je še dolga se lahko še vse spremeni

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
17.2.2009 12:00:01   
Rubin.
Hvala deklice moje za lep sprejem user posted image .

Vidim, da se pogovarjate o hlačah, jaz sem si jih pred leti (kavbojke) kupila v Emporiumu, drugače pa imajo bolj poceni variante v H&M - samo izbira je bolj švoh, no vsaj bila, sedaj še nisem bila tam. Jaz sem si na začetku kupila dvojne hlače 2 št. večje, kot jih običajno nosim in sem krpala tam nekje do 6 meseca, je pa res, da sem imela bolj majhen trebušček. V primerjavi z  kolegico, ki je bila noseča isto kot jaz, sem izgleda, kot da sem se malo bolj najedla user posted image . Sedaj sem v 9 tednu, pa se mi še nič ne pozna.

Oktavija, draga moja, še posebej pa moram čestitat tudi tebi, pa vama je le uspelo user posted image . Se opravičujem, včeraj nisem pogledala dobro seznama. Spominjam se te iz ivf-a sva se tam bodrili. A sva bili tudi na nosečkah skupaj? Jaz sem bila na julijah 08 in februarčicah 09, samo samo kratek čas.

Imejte se fajn na ta oblačni torek - jaz grem po Malo miss. Papapa.

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
17.2.2009 12:01:50   
altaja
uuuuu, kepica, hvala! Vidm da majo u Kepici user posted image  točno take oblekce kot sem si zamislila... super!

Hvala punce za nasvete...

Mamo pa me to srečo da smo poletne, ker poleti se ful lažje kombinira. Natikači, mikica, krilo,...pa je user posted image  Majkuš kako bomo lepe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1569
17.2.2009 12:01:57   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: laraa

ja kepica fajn bi blo da bi se srečale , da bi mal pojamrle ena drugi!user posted image user posted image user posted image

katero ginek pa imaš

Moja G je dr. Rantova. Pa tvoja oz. tvoj? Kdaj imaš NS? Če se ne srečava na pregledu, se pa lahko zmeniva. V prvi nosečnosti smo imele kranjske nosečke skoraj cel klub. Smo se dobivale v Slončku na torticahuser posted image

Za imena sem pa že omenila. Za punčko imava Nika, za fantka pa za enkrat Anže, ampak še oklevamo. Je še čas, ampak so fine te debate. Sploh, ko ima moj mož včasih take predloge, da se pošteno nasmejevauser posted image  Ko pa bova otroku doma povedala, da čakamo še enega člana, bo pa verjetno tudi prispeval kakšno novo idejouser posted image

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
17.2.2009 12:06:18   
vila MaLiNa
Joj... jz pa sploh nimam občutka, kaj naj bi bilouser posted image . Prvo sem imela občutek, da bo fant, zdaj je pa vse zmedeno, sicer pa tako kot si rekla, bomo videle v septembruuser posted image  Moji prijateljici so napovedali, da bo punčka, potem je pa punčki lulček zrasteluser posted image , je bila kar malo šokirana, samo sta HB še pravi čas zvedela.

Neposredna povezava do sporočila: 1571
17.2.2009 12:09:15   
sontschica
midva sva pa razmišljala, da če bi bila user posted image  bi bila Niki (moj pravi, da bi bilo bolje če bi bila Nicky, Nikky - sam jaz se ne strinjam s tem), to ime mu je že od nekdaj všeč,  če bi bil pa user posted image  bi bil pa Jan ali Mark. čeprav jaz mislim, da bo kar fantek, čeprav si bolj želim punčke. konec koncev ni važno, samo da se bo user posted image  lepo razvijal in bil zdrav. 

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
17.2.2009 12:16:04   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Joj... jz pa sploh nimam občutka, kaj naj bi bilouser posted image . Prvo sem imela občutek, da bo fant, zdaj je pa vse zmedeno, sicer pa tako kot si rekla, bomo videle v septembruuser posted image  Moji prijateljici so napovedali, da bo punčka, potem je pa punčki lulček zrasteluser posted image , je bila kar malo šokirana, samo sta HB še pravi čas zvedela.

Jaz sem si že prvič želela punčko, kupovala pa sem vse modrouser posted image , vsi so govorili, da bo fantek in je res bil. Znakov user posted image  sploh nisem imela, razen trebuha. Tokrat me dajejo vsi možni znaki, še vedno si malo bolj želim punčko (čeprav se še enega pridnega fanta ne bi branila), tudi občutek imam, da je punčka. Kaj pa smo zares pridelali, pa bo znano septembra, ker se bomo, tako kot prvič, pustili presenetit.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
17.2.2009 12:27:19   
altaja
Nama je pa na NS rekla da je 95% verjetnosti da je fantek...in zdej verjamemo da bomo mel fantka cirkusantka, če se bo izkazalo da je deklica bomo pa še enkrat veseli. Meni je res vseeno in te napovedi ne jemljem kot končne ker pri tako malem se pa res lahko hitro zmotijo. Je pa zanimivo to ugibanje, a je fantek al ni... Problem je sam v tem, da sva se z mojim že prej zmenila, da za fantka on izbira ime, za deklico pa jst. In njegovi predlogi so meni naravnost smešni in nesprejemljivi! Za deklico imam pa izbrano ime...če ne bo v tej rundi bo pa morda v naslednji user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
17.2.2009 12:38:58   
kepica
Meni je tudi mož rekel, da če ne bo v tej rundi, bo pa v naslednji, samo z razliko od tebe, imamo enega otroka že domauser posted image  Za tretjega se bomo pa še fejst pogajal, ampak mislim, da bomo kar pri dveh ostali.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?