simonae -> RE: Septemberke 2009 (26.3.2009 8:37:48)
|
Picabo! Sicer nisem iz LJ. a imam tu službo in prej sem živela v LJ. Rok pa imava podoben - Glede na M: 30.9. oz. 21.9. po NS. Upam, da bo kje vmes, da ne bom spet čez rok. Tako se morda vidiva - saj, če bom lahko izbirala, bom kar spet v LJ rodila (sem je navajena, pa še, če se kaj zaplete - enkrat je bilo dete hudo prenošeno in je bilo na meji, si zraven). O telovadbi razmišljam. Hura vsaj še eno to zanima! Glede na to, da v KR ne najdem primerne n. telovadbe (vse je preveč naspidirano, preveč različnih vaj, ki se hitro menjajo, tako, da preden ugotovim, kako naj bi delala, smo že naprej - to je le za tiste, ki so res fit in gredo iz 120 obratov med nosečnostjo na 100), bom šla kar v LJ (Fužine), kamor sem hodila v drugi nosečnosti. Je umirjena, dovolj pestra telovadba. Po njej sem polna energije, pa še med telovadbo mi ni treba veš čas razmišljati, ali nosečnica res lahko dela tako in tako vajo, kot sem doživljala pri drugih telovadbah. Razmišljam, da bi začela s telovadbo čim prej - sem se v zadnjih 14 dneh hudo zredila (2 kg), trebuh se mi teh 14 dni nazaj ni še kaj dosti opazil, sedaj pa sem kot balon in ravno včeraj sem morala kupiti še ene n. hlače (do sedaj sem imela ene kavbojke od prejšnje nosečnosti za ven in trenerko za doma), saj, če sem imela kavbojke umazane, najmanj dva dni nisem mogla nikamor. Seveda pa sem kot prava ženska zraven kupila še eno srčkano jopico in pižamo - kar imam doma me zelo veže okoli rok in trebuha. Saj veste, razlog se hitro najde. Če bo šlo tako naprej bo groza - pa še pri prvih dveh nosečnostih sem se kar nekaj zredila. Torej odločitev - drug teden začnem. Če želiš, ali katera druga, se pridruži. Samo prej je potrebno poklicati, saj je ponavadi kar gneča. Če te zanima povej in ti sporočim več podatkov. Glede energije pa - pri meni se je že obrnilo in je imam veliko več, a seveda sem na bolniški in lahko sproti poležavam, če je treba. Lep pozdrav vsem
|
|
|
|